reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej .
Nie nastawiam sie tak super na nic ,jeśli sie uda to fajnie ,a jeśli nie to płakać nie będę .

W piątek dowiedzieliśmy się ze m dostał mandat za przejechanie na czerwonym świetle,btła taka sytuacja ze m nie zdążył wychamowac i na czerwonym i mandat 500 zł i6 ppunktów , ale auto jest na siostre m i to na nią wszystko poszło . Jutro z rana jedziemy załatwiać jak sie da aby punkty na mojego m poszły i może jakimś cudem ze obniża mandat . Zła jestem bo jak człowiek nią ma problemow to proszę zaraz są :-(.

Ja mam teraz spokój bo m zabrał dzieci umyć auto :-)

reklama
Cześć Laseczki:)
Dorota buziaki dla Lili

Happy uwielbiam chustę i teraz dokupie dobie jeszcze dla nowego elastyczna:)

Ania mam nadzieje ze sie szybko uporacie, szwagier pogada ale wkoncu kiedyś sobie pójdzie.

Czytam Was ale nie daje rady nic naskrobac, w życiu nie czułam sie tak zle!! Usg wyszlo dobrze maluszek ma dokładnie tyle co wyliczone wiec jest ok. Jutro mam pierwsza wizyte położnej z tym ze to ona do mnie przychodzi i trzeba było nieco chatę ogarnąć co by wstydu nie było.

Z nowości to jeszcze to ze bliźniaki zajumaly nożyczki i obcięły sobie włosy. Zeby to poprawić musiałam obciąć na krótko. Sa zadowolone :)

Poziomki Jeju to już 9 tydz , pamiętam jak suwaczek 4 pokazywal :-), współczuję samopoczucia, może jednak tym razem chłopak :-).

Aniu i jak tam ?

My wstajemy ,z rana z li na pobranie krwi i z tym mandatem ,3 majcie kciuki

dorta no to trzymam kciuki

poziomki moj Antek sobie ostatnio grzywę wyciął alebyłam u fryzjera

aniu jak u ciebie , bo widzę że dużo dobrego:-D

A tu znowu tak pusto??!!

Jagoda dzisiaj pół dnia sama, biedna znowu bedzie sie nudzić.

Dorota a No leci czas zaraz pierwszy trymestru skończę !!
Jak mandat?

Lenka u Ciebie na grzywnę sie skończyło a u moich dopiero zaczęło :D

Ania jak tam??

Gdzie cała reszta???

Położna a właściwie położne bo była z praktykantka przemaglowaly mnie przez ponad godzine. Podoba mi sie to ze taki wywiad jak w Pl robią na IP juz w trakcie porodu tutaj jest na pierwszej wizycie z położna na początku ciazy. Czekamy teraz na list ze szpitala z terminem usg ;)

Pogoda u nas iście jesienna.. Leje ale jest ciepło i nijak idzie sie ubrać.
M pod koniec miesiąca jedzie znowu do Pl, mam nadzieje ze to ostatni raz.
Dzien po jego wyjeździe przylatuje szwagier, ma zamiar poszukać mieszkania i pracy.. Bedzie zabawnie:)

Hej dziewczyny jestem i ja :)

powoli wracam do równowagi psychicznej, organizacyjnej no i życiowej :) ogólnie to odradzam remontów z trójka dzieci w miedzyczasie szkoły, pracy ... brr za dużo tego

Ania podczytywałam troszkę i widzę, że były sytuację kryzysowe ale w końcu się udało i będziesz miała kuryy ! moja propozycja nadal aktulana śląsk czeka hehe :)

poziomki gratuluje z całego serducha,ciesze się, że są tacy ludzie na swiecie jak TY:) podziw to za mało powiedziane, mnie ciężko odnaleść się w macierzyństwie, czasem odnoszę wrażenie, że moje dzieciaki pożerają całe moje Ja ;) a Ty się w tym odnajdujesz, potrafisz zorganizować i jeszcze sprawia Ci to przyjemność ! Dziewczyno powiedz mi jak żyć, żeby nie zwariować :)

Lenka, Annaoj
jak Wasze dzieciaki radzą sobie w szkole ? z Adim problemów nie mam, ale z Nadia - o matko- wogóle nie chce czytać, literuje ale nie słyszy co przeliterowała, albo może nie chce słyszeć, jak ja literuje to wie jakie to słowo, ale jak ona ma coś przeczytać.. OD nauczycielki ciągle dostaje uwagi w zeszycie do korespondencji, że Nadia nie uczy się czytać, już nawet poszłam na konsultacje, kurka codziennie cwiczymy, ona twierdzi, że trzeba cwiczyc az to wycwiczy ;/ taka rada od pedagoga a informacje dlaje w zeszycie ląduja... Macie jakieś sposoby ?

Ściskam Was moje kochane każdą z osobna, napiszcie co tam u Was jak zdrowie i wogóle, ogóle :)

POZIOMKI a jak sie czujesz ?

Z mandatem nie ma najgorzej zmienjszyli z 500 zl na 300 zl i punkty przepisali na mojego m .

Starszaki w szkole ,ja z li w domu i tak jakos czas leci ,troche slabawo sie ostatnio czuje .

hello
Witam się i ja po długim weekendzie, aktywnie spędzonym, ale jakoś naładowałam akumulatory.
W sobotę byliśmy na wystawie w Kielcach z psiurzycami, cel osiągnięty, bo Nircia bedzie miała młodzierzowy championat Polski. W niedzielę B był na polowaniu, a ja miałam spotkanie Wrześniówek, bardzo fajnie było. Koljne dwa dni ze znajomymi bylismy poumawiani, więc też było miło.
Dzisiaj miałam z koleżanką na kawe wyskoczyć, tak na dopełnienie tego miłego weekendu, ale B jedzie samochód oglądać, jeśli wsio bedzię takie jak kumpel mówił to chyba zmienimy auto.

Poziomki faktycznie czas leci, kurcze zawsze po cudzych ciążach i dzieciakach najbardziej widać;-) Lepiej się czujesz już?
Stefaa ja po ostatnim remoncie miałam dość, nadal mam. Remont u nas przebiegł bez problemowo, bo wyjechałam z dzieciakami, więc nie licząc obsuwy było ok, ale ten syf po:szok::no:
U nas był problem z czytaniem, bo Igor się buntował, nie chciał ćwiczyć, ale w końcu się przemógł. Wprowadziłam zasadę czytania 5 razy w tygodniu (3 strony) albo świerszczyk czyta albo jakąś książkę z większymi literkami, jak czyta może w weekend pograc na tablecie albo xboxie, nie czyta nie gra. U nas podziałało.
Dorota dobrze, że z mandatem sie udało.
Happymama super w tej chuście. U mnie jakoś dzieciaki nie chciały się przemóc. Darły się jakby je ktoś ze skóry obdzierał.

dobra, spadam porobić B papiery, bo mnie jeszcze zwolni;-)

poziomki to niezłe agentki z dziewczyn

stefa no w końcu jesteś, Antkowi jakoś idzie, nie czyta płynnie ale próbuje choć czasami tez ma jakies 'ale', tylko Twoja Nadia to charakterna dziewczyna:-D

annaoj to mieliście ciekawy weekend, fajnie

dorota dobrze że coś udało się załatwić

dziewczyny może zorganizujmy w końcu znów nocne beblanie

reklama
Annaoj fajny weekend mieliście :-).

Lili mi usnela za wcześnie i jak wstanie to lecę do bankomatu ,ciekawe jaki to będzie spacer bo ona nie lubi w wózku jeździć , no a wyjść muszę .

Do góry