reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej.
Dorota brrr brzmi strasznie :( współczuję

a my dalej po malu wozimy. M z Dawidem tam spali a my dziewczyny w Bydgoszczy bo Majka koniecznie musiała iiść do szkoły bo na technice robią pana stopa a na 16 na urodziny idzie. Jutro robimy jej wolne bo tak to my nigdy nie ogarniemy. Kolejny transport mebli w niedziele wiec mam trochę czasu na posprzątaniei uustawienie tego co już tam jest.
Kura wygląda na to ze ok. Jutro ja na spacer wezmę ;)

wieczorem Wam opowiem jacy moirrodzice a szczególnie tata okazał się wspaniałomyslny :)

reklama
Dorota o Boże na zywca jej to robili ??? Dawid miał 5 miesięcy i robiłam mu ten zabieg w klinice okulitycznej, zapłaciłam 250zł dziecko miało zabieg pod lekką narkozą ( taką pół narkozą) wybudził się zaraz po i nawet nie wiedział że coś mu robiono! Biedna Lili :-(

hejka
ostatnio z pięknej pogody korzystam :-) i czasu nie miałam na bb, ale pogoda się powoli psuję, więc wracam. Leci jakoś powolutku.

Happymama jak tam Fabcio? Też nienawidzę jak ktoś się tak nieodpowiedzialnie zachowuję, niestety też w soim otoczeniu mam takich rodziców.
Dorota najważniejsze, że juz po.
Ania nie mogę się doczekać efektu końcowego.

miłego dzionka

Aniu widzę ze przeprowadzka trwa :-).

Happy no a w Pl robilas ,może tyle lat temu dawali taka narkoze, Lili nie miała :-(, i jak wcześniej czytałam o tym to pisał każdy ze bez narkozy :-(.
Najważniejsze ze jest już po i ze jest lepiej .

Oliwia dziś w szkole nie byla bo eeg główki dziś miała , z Lili byłam też u lekarza od rehabilitacji i Lili zrobiła super postępy ,ale ja to widzę :-).

Alan w przedszkolu ,zaraz lecę po niego z moimi dziewczynami :-)

Ostatnia edycja:
hej
ja przelotem wpadam,
pokoje chłopców skończone, nawet fajnie wyszły,
młodzi zachwyceni a to najważniejsze
ja mam strasznie duzo pracy, dlatego mało mnie na BB,
jutro jedziemy do Popradu na baseny,

sorki ze tylko o sobie ale nie mam kiedy doczytać

Dorota tak w Polsce robiłam.

Fabian smarka dalej, marudny jest okropnie, najgorzej że mnie dzisiaj też zaczęło rozkładać i fatalnie się czuję. A tak sobie radzimy przez większość dnia bo inaczej z tym moim płaczkiem nie idzie nic zrobić :

IMG_5793.jpg

Załączniki

• IMG_5793.jpg
    IMG_5793.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
happymama fajnie wyglądacie, ja nie umiem z tyłu zawiązać, albo juz mi tak ryczy ze nie chce współpracować albo mam wrażenie że zaraz mi z tych pleców spadnie

dorota przytul Lili, okropny ten zabieg

kate to super ze chłopcy zadowoleni z nowych pokojów

ania jeszcze chwilka i już wszystko ogarniecie, kurą się nie przejmuj, moja też nie dawno nogę złama, nawet nie wiem gdzie, przez 1szy tydz tylko dbałam żeby miała dostęp do wody i jedzenia a teraz już biega, a było to miesiąc temu

bylam we wtorek na chirurgicznym usuwaniu ósemki, nie było źle , nawet nie spuchłam, co prawda przeciwbólowe biorę bo inaczej ćmi i chce mieć spokój ale naprawdę spodziewałam się że będzie gorzej, a jutro ma swojego dentystę, a że udało mi się umówić na NFZ to szkoda odpuścić no i mam nadzieję ze zgodzi się zdjąć mi szwy, żebym nie musiałą jechać specjalnie do Gniezna, za to m jecghał właśnie do dentysty, bo ząvb leczony kanałowo, w pon siedział na fotelu 1godz 40 minut, taki swieży doktorek ale przyjmuje teraz razem z tą naszą stomatolożką

Olek od kilku dni robi robi takie brzydkie kupki, ze śluzem, myślałam że od mandarynek bo się o bjadł w weekend ale już kilka dni to trwa, sama nie iwem, moze to po sczepieniu wychodzi, kupiłam olej lniany zeby więc będę mu dawać i jeszcze priobiotyk

Hej

Kate super ze chłopcy zadowoleni .

Happymama zdrowka dla Was i super sie nosicie :-).

Ale mam dziś lenia hi ,pomalu ogarniam ,na 15 idę po dzieci ,pogoda niezaciekawa .

Mój m dostal narazie luźną propozycje pracy w niemczech ,tak za pol roku , nie wiem czy wogóle coś z tego wyjdzie czy nie ,ale jak wyjdzie to chcemy jechać wszyscy, nie mam tu nic do stracenia , zobaczymy czy wogóle coś z tego wyjdzie , czas pokaże .

Witam wieczorowo :)

niestety musieliśmy skorzystać z pomocy mojego ulubionego szwagra :dry: bo inaczej zima by nas zastała z tą przeprowadzką :dry: bo tak jak wtedy bus miał być na cały weekend a był tylko na niedzielę wieczór tak teraz miał być na niedzielę a chwilę temu okazało się że na wtorek a ja sądzę że wtorek by się przesuną na środę lub jeszcze dalej bo dziewczyna tego chłopaka co nam pomaga to taka świętojebliwa że na 100% będzie szła do kościoła a po rogali będzie szukać :sorry: a szwagier zaproponował pomoc bo ma przyczepę więc niech będzie

przygotowaliśmy się już z M na słowa krytyki :sorry: bo to taki tym człowieka

happy ale super wyglądacie :-) dla mnie te chusty to czarna magia :zawstydzona/y: a przydała by mi się taka "pomoc" bo Marcela bije rekordy w zapotrzebowaniu na mnie:eek:
dorota oooo to fajnie, a skoro się cieszysz to życzę żeby wszystko poszło po Waszej myśli :tak:, a ja Ci powiem, że mimo tego iż mnie czy nas też tu nic nie trzyma to jednak nie bierzemy pod uwagę emigracji :no:
kate a może foto relacja :-)
lenka kura ma się ok, jak wyjdzie z tego to chyba walnę sobie dyplom z kurowej ortopedii ;-)
mnie też czeka taki zabieg jeśli się moje ósemki "obudzą"

Marceka coraz bardziej i coraz częściej podnosi tyłek do góry jak do raczkowania :-)
jutro około 12 przyjadą moi rodzice pomóc uporządkować ogródek i prąd zrobić bo takie wszystko stare w tych szopkach że aż strach ruszać

reklama
hej
ania wrzucę zdjęcia tylko znajdę chwilkę a ostatnio ciężko z tym u mnie,
mówisz ze Marcelka wymagająca się zrobiła?
Dotota oby poszło po Waszej myśli, jak M dostanie dobrą pracę i będziecie mogli wyjechać
to moze warto spróbować
happymama super te chusty, zastanawiałam sie nad zakupem, tylko przerażało mnie to wiązaniem,
ale podobno to nie jest takie straszne
lenka ale Olek strasznie odchorowuje to szczepienie, biedny namęczy się tyle

a my wczoraj byliśmy na Słowacji w Popradzie na basenach, pierwszy raz w tym miejscu,
bardzo fajny obiekt, rewelacja dla dzieci, jedziemy jeszcze raz tylko w planie mamy za 2-3 tygodnie

Do góry