reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie
Aniu moja lili urodziła sie jeszcze mniejsza bo 49 cm i 2580 :-).Marcelka 3 ma linie po mamusi :-).
Aniu moje kciuki zaciśnięte ,daj znać jaka decyzja banku.
Jeśli chodzi o teściowa to współczuję , oby to nic złośliwego .

U mnie chorowania ciąg dalszy ,teraz doszedł alan ,temp i gardło . Zaraz szykujemy sie do pediatry .

Marta u Ciebie bedzie druga córeczka ? Jakie imie ? :-). U mnie są małe dzieci i powiem Ci ze są zazdrosni ,oczywiście nie mówią o tym bo chyba jeszcze nie rozumieją tego ale ja to widzę ,a objawia sie to tak ze zrobili sie niedobrzy , bardziej absorbujacy , ciekawi ich siostra ale muszę uważać aby nic jej nie zrobili .

Miłego dnia

reklama
dorota zdrówka dla Was, no to sie u Was porobiło, ja miałm w zeszłym roku o tej porze taki maraton po lekarzach

marta u mnie nie było wcale zazdrości, bardzo się cieszyli, ostatnio mi się Antek zapytał czy bedziemy mieć czwarte dziecko :szok:, ja już podziekuję

ania to trzymam mocno kciuki żeby się udaóło, po prostu musi się udać

i za tesciową też trzymam kciuki

Olek miał przez jedną noc gorączkę powyżej 38 a tak ok, tylko taki mama się zrobił ale to już przed szczepieniami było
aaa i odkryłam dzisiaj w koncu gdzie moje kury jaja niosą , cholery jedne

pozdrawiam

hello
wpadam, bo już mi dużo lepiej. Teraz jeszcze muszę na jakieś zabiegi z moim biednym kręgosłupem iść i zobaczymy co na TK wyjdzie.
Jedyny plus chorobowego stanu rzeczy, że trochę sobie poczytałam:-)

Marta trzymam kciuki, Mały będzie miał przeszczep?
U mnie się Starsi cieszyli bardzo (Igor, jak Antek od Lenki, chciałby jeszcze rodzeństwo i się dopytuje) Teraz raczej Młodego ignorują. Igor ma już kolegów i swój świat, a Alicja woli się bawić z Igorem oczywiście. Mam nadzieje, że za rok, dwa to się zmieni.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Dorota znamię koniecznie pokarz lekarzowi na kontroli. lepiej takie rzeczy monitorować.
Ania &&&& za kredyt. Oby tym razem się udało i będziecie "posiadaczami ziemskimi":-)

uciekam i dalej przywołuję dziewczyny:-)

hej
Dorota zdrówka dla Was, oby Wam szybko przeszło
Lenka mówisz ze znalazłaś miejsce kur gdzie jaj chowały
Ania oby wreszcie poszło z tym kredytem, bo ile można,
zakwalifikowałaś sie do półfinału z przepisem??
Annaoj kce zdrówka życzę i oszczędzaj się bo z kręgosłupem nie ma zartów,
chociaż wiem, ze przy małych dzieciach ciężko się oszczędzać
Marta u mnie starszy nie był zazdrosny o młodszego, ale między nimi jest 1,5 roku różnicy

u nas szybko czas leci, pogoda piękna więc korzystamy ile się da

Hej Dziewczęta :)
Przepraszam ze nie pisze ale ciagle cos...

Wszystkim chorym zdrówka :***

Ania oby nareszcie Wam sie poukładały te sprawy mieszkaniowe bo to sie ciagnie jak krew z nosa

Marta trzymam mocno kciuki żeby mały wyszedł z choroby
U nas dzidzia to dzidzia i pobłazają zawsze najmłodszemu:) Jagoda to diabeł wcielony tłucze je a one i tak jej nie oddaj

Annaoj mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie

Lenka kury Ci jajka wynosza? Skubane potrafia schować.. Córki nie chcesz? hahaha

U nas po staremu

troszke mi zal ale chyb ajuz koniec z prokreacją, tak zdrowo rozsądkowo myśląc bedzie najlepiej, pasuje mi tak jak jest teraz, chos nie ppwiem patzrac na Twoj suwaczek pojawia się takie ukłucie zazdrosci :baffled: ale wiem ze jakby przypadkiem ciaza okazła sie realna to byłabym lekko podłamana

ale się ciesze i gratuluje z całego serce

reklama
Dorota współczuje chorobsk, dużo zdrówka dla Was!!!!
Tak u nas będzie druga dziewczynka imie jeszcze nie wybrane, na tapecie są Wiktoria, Weronika, Helenka i Anielka :-)

Lenka dobrze ze kury wyszpiegowałas, zazdroszczę takich swojskich jajeczek mniam zupełnie inny smak niż ten fermowy szajs:no:

Annaoj nie narazie walczą chemią, przeszczep to będzie ostateczność jak juz chemia nie da rady ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie:-(

Kate u mnie miedzy starszakami jest 2 lata i tez zazdrości nie zanotowałam i teraz tez maja super kontakt ale teraz różnica będzie większa i zastanawiam się jak to będzie;-)

Poziomki wow wow ale fajnie, gratuluje i życzę zeby teraz dla odmiany facecik był :-)

Ale Wam kobiety tej pogody w Pl zazdroszczę , podeslijcie trochę słoneczka na wyspy bo u nas zimno i ciągle pada ostatnio, normalnie można w depresje wpaść:-(

Do góry