reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie
Aniu moja lili urodziła sie jeszcze mniejsza bo 49 cm i 2580 :-).Marcelka 3 ma linie po mamusi :-).
Aniu moje kciuki zaciśnięte ,daj znać jaka decyzja banku.
Jeśli chodzi o teściowa to współczuję , oby to nic złośliwego .

U mnie chorowania ciąg dalszy ,teraz doszedł alan ,temp i gardło . Zaraz szykujemy sie do pediatry .

Marta u Ciebie bedzie druga córeczka ? Jakie imie ? :-). U mnie są małe dzieci i powiem Ci ze są zazdrosni ,oczywiście nie mówią o tym bo chyba jeszcze nie rozumieją tego ale ja to widzę ,a objawia sie to tak ze zrobili sie niedobrzy , bardziej absorbujacy , ciekawi ich siostra ale muszę uważać aby nic jej nie zrobili .

Miłego dnia

reklama
dorota zdrówka dla Was, no to sie u Was porobiło, ja miałm w zeszłym roku o tej porze taki maraton po lekarzach

marta u mnie nie było wcale zazdrości, bardzo się cieszyli, ostatnio mi się Antek zapytał czy bedziemy mieć czwarte dziecko :szok:, ja już podziekuję

ania to trzymam mocno kciuki żeby się udaóło, po prostu musi się udać

i za tesciową też trzymam kciuki

Olek miał przez jedną noc gorączkę powyżej 38 a tak ok, tylko taki mama się zrobił ale to już przed szczepieniami było
aaa i odkryłam dzisiaj w koncu gdzie moje kury jaja niosą , cholery jedne

pozdrawiam

hello
wpadam, bo już mi dużo lepiej. Teraz jeszcze muszę na jakieś zabiegi z moim biednym kręgosłupem iść i zobaczymy co na TK wyjdzie.
Jedyny plus chorobowego stanu rzeczy, że trochę sobie poczytałam:-)

Marta trzymam kciuki, Mały będzie miał przeszczep?
U mnie się Starsi cieszyli bardzo (Igor, jak Antek od Lenki, chciałby jeszcze rodzeństwo i się dopytuje) Teraz raczej Młodego ignorują. Igor ma już kolegów i swój świat, a Alicja woli się bawić z Igorem oczywiście. Mam nadzieje, że za rok, dwa to się zmieni.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Dorota znamię koniecznie pokarz lekarzowi na kontroli. lepiej takie rzeczy monitorować.
Ania &&&& za kredyt. Oby tym razem się udało i będziecie "posiadaczami ziemskimi":-)

uciekam i dalej przywołuję dziewczyny:-)

hej
Dorota zdrówka dla Was, oby Wam szybko przeszło
Lenka mówisz ze znalazłaś miejsce kur gdzie jaj chowały
Ania oby wreszcie poszło z tym kredytem, bo ile można,
zakwalifikowałaś sie do półfinału z przepisem??
Annaoj kce zdrówka życzę i oszczędzaj się bo z kręgosłupem nie ma zartów,
chociaż wiem, ze przy małych dzieciach ciężko się oszczędzać
Marta u mnie starszy nie był zazdrosny o młodszego, ale między nimi jest 1,5 roku różnicy

u nas szybko czas leci, pogoda piękna więc korzystamy ile się da

Hej Dziewczęta :)
Przepraszam ze nie pisze ale ciagle cos...

Wszystkim chorym zdrówka :***

Ania oby nareszcie Wam sie poukładały te sprawy mieszkaniowe bo to sie ciagnie jak krew z nosa

Marta trzymam mocno kciuki żeby mały wyszedł z choroby
U nas dzidzia to dzidzia i pobłazają zawsze najmłodszemu:) Jagoda to diabeł wcielony tłucze je a one i tak jej nie oddaj

Annaoj mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie

Lenka kury Ci jajka wynosza? Skubane potrafia schować.. Córki nie chcesz? hahaha

U nas po staremu

troszke mi zal ale chyb ajuz koniec z prokreacją, tak zdrowo rozsądkowo myśląc bedzie najlepiej, pasuje mi tak jak jest teraz, chos nie ppwiem patzrac na Twoj suwaczek pojawia się takie ukłucie zazdrosci :baffled: ale wiem ze jakby przypadkiem ciaza okazła sie realna to byłabym lekko podłamana

ale się ciesze i gratuluje z całego serce

reklama
Dorota współczuje chorobsk, dużo zdrówka dla Was!!!!
Tak u nas będzie druga dziewczynka imie jeszcze nie wybrane, na tapecie są Wiktoria, Weronika, Helenka i Anielka :-)

Lenka dobrze ze kury wyszpiegowałas, zazdroszczę takich swojskich jajeczek mniam zupełnie inny smak niż ten fermowy szajs:no:

Annaoj nie narazie walczą chemią, przeszczep to będzie ostateczność jak juz chemia nie da rady ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie:-(

Kate u mnie miedzy starszakami jest 2 lata i tez zazdrości nie zanotowałam i teraz tez maja super kontakt ale teraz różnica będzie większa i zastanawiam się jak to będzie;-)

Poziomki wow wow ale fajnie, gratuluje i życzę zeby teraz dla odmiany facecik był :-)

Ale Wam kobiety tej pogody w Pl zazdroszczę , podeslijcie trochę słoneczka na wyspy bo u nas zimno i ciągle pada ostatnio, normalnie można w depresje wpaść:-(

Do góry