ania138
miłość w trzech wymiarach
brrrrr oby nieHej ...
dziewczyny będzie wojna ?
ten podręcznik to był by dla mnie bo chyba tylko ja jestem taką beznadziejną matką...... według niejDoris:-):-):-)
Ania super rady teściowej, nie pogardzisz normalnie, powiedz jej żeby koniecznie napisała poradnik dla młodych matek;-) ale tak na serio to wkurzające takie gadanie bardzo, jak tym naszym teściowom udało się wychować swoje dzieci???
mój nie był wychowany, dopiero ja go wychowałam ;-) i wychowuję
moja to przy Majce walnęła tekst, po tym jak wszyscy co zobaczyli małą mówili "oooo, jaka podobna do mamy" że do kogo ma być podobna jak ciągle tylko ze mną siedziAnia nie ma to jak złote rady. Ja cały czas słyszę od mamy i teściowej jaki to Wiktor "mamincycek" i że starsze takie nie były,
bez zmian, nic się nie dziej, w przyszłym tygodniu M idzie do innego doradcy i odnowa
a to nie zmieniacie mieszkania?Dziewczyny doradzcie .
Moje starsze 2 lobuzy są straszni ,naprawdę jest coraz gorzej i oni wzajemnie napędzają sie do głupich rzeczy ,oni osobno bez siebie nawzajem są całkiem inni i co myślicie aby im pokoje już teraz zrobić osobne ? ? Ali ma te 4 latka ,a oli 6 , moze jak im pokoje rozdziele i w momentach kryzysu będą w swoich pokojach ,nie będą siebie wzajemnie napędzać to moze to jakieś wyjście . Już sama nie wiem ,doradzcie ,proszę o wasze zdania .
doris :-(