reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
witam wieczorowo
stefaa tropiki upał taki że aż powietrze zgęstniało a Ty nie masz?
spotkanie z kumpelą udane, nareszcie zaczęła gadać jak człowiek ;-) hi hi brzuszek jednak układa w głowie
a po spotkaniu poszłam do teściowej myślałam że nigdy w życiu tego nie zrobię a jednak zrobiłam sama z nieprzymuszonej woli, no dobra M mnie odebrał po godzinie bo autobusem nie chciało mi się wracać a raczej dwoma ale cicho niech myśli że ja taka kochana synowa jestem ;-)
dorota super extra
stefaa tropiki upał taki że aż powietrze zgęstniało a Ty nie masz?
spotkanie z kumpelą udane, nareszcie zaczęła gadać jak człowiek ;-) hi hi brzuszek jednak układa w głowie
a po spotkaniu poszłam do teściowej myślałam że nigdy w życiu tego nie zrobię a jednak zrobiłam sama z nieprzymuszonej woli, no dobra M mnie odebrał po godzinie bo autobusem nie chciało mi się wracać a raczej dwoma ale cicho niech myśli że ja taka kochana synowa jestem ;-)
dorota super extra
Liza
Fanka BB :)
Stefa u nas upal, dzis to juz nie ma czym oddychac... wieczorem pewnie cos ciezszego przywieje..... :/
Ania hehe, super, jednak sie wybralas godzina to nie tak duzo ;-) hihihi
Gardlo mnie boli yhhhhhhh... nic dodac nic ując...
Ania hehe, super, jednak sie wybralas godzina to nie tak duzo ;-) hihihi
ania138
hej
m kafelki położył więc tatuś uradowany :-), grill zaliczony , pogoda też dopisała było słońce, wiatr i deszcz, no i tęcza
jutro jadę z Marcelką i z Dawidem po Majkę na 10 :-) ma być pokaz umiejętności i do domku, tylko chyba pojadę na 9 bo obawiam się o miejsce parkingowe a ja dawno nie jeździłam
jak gardło?
m szuka już w bankach ofert kredytu hip ale też łatwo nie będzie bo nie może wziąć sam tylko musimy razem a ja już mam 80% wypłaty, no zobaczymy
Majka Popielarska na TVN zapowiedziała najgorętszy tydzień lata ponad 30 stopni, duszno, parno i burzowo chyba sobie w lodówce półkę zwolnię ;-)
m kafelki położył więc tatuś uradowany :-), grill zaliczony , pogoda też dopisała było słońce, wiatr i deszcz, no i tęcza
jutro jadę z Marcelką i z Dawidem po Majkę na 10 :-) ma być pokaz umiejętności i do domku, tylko chyba pojadę na 9 bo obawiam się o miejsce parkingowe a ja dawno nie jeździłam
lizka moja teściowa wszystko co ma do powiedzenia powie na bezdechu w jakieś 5 minut a potem tylko powtarza w różnym tempie, tonie i głośności ;-) więc godzina sam na sam z nią to baaaaaaardzo długo drugą godzinę nadawała już EmowiAnia hehe, super, jednak sie wybralas godzina to nie tak duzo ;-) hihihi
jak gardło?
ruszyło tak że m był już z nimi u notariusza a przelew poszedł i podobno ma być jutro więc zobaczymy jutro, bo ja cały czas mówię do póki nie zobaczę zer to nie uwierzę tym bardziej że szwagier do samego końca próbował oszukać ale to jutro na spokojnie Wam opowiemWizyta u tesciowej, no no no a jzk z mieszkaniem, ruszylo co? Tylko sie nie denerwuj !
m szuka już w bankach ofert kredytu hip ale też łatwo nie będzie bo nie może wziąć sam tylko musimy razem a ja już mam 80% wypłaty, no zobaczymy
Majka Popielarska na TVN zapowiedziała najgorętszy tydzień lata ponad 30 stopni, duszno, parno i burzowo chyba sobie w lodówce półkę zwolnię ;-)
so_happy
hej
Stefa tak u nas pogoda rewelacja, weekend przeleciał ekspresowo
Ania oby wreszcie sparwa z mieszkaniem zakończyła sie po Twojej mysli,
a z oknami wiesz jak u mnie jest 15 chyba, tak, ze ja myje cały rok,
ostatnie kończe i juz moge znowu zaczynać,
Annaoj kce zapomniałam Ci odpisać kiedyś, u młodego to był jednorazowy
bunt, sprawdzał ile wytrzymamy, ale nie dałam się,
na razie spokój
zmykam bo jedziemy z M pare spraw pozałatwiać
pozdrawiam i zycze miłego dnia !!!
Stefa tak u nas pogoda rewelacja, weekend przeleciał ekspresowo
Annaoj kce zapomniałam Ci odpisać kiedyś, u młodego to był jednorazowy
bunt, sprawdzał ile wytrzymamy, ale nie dałam się,
na razie spokój
zmykam bo jedziemy z M pare spraw pozałatwiać
pozdrawiam i zycze miłego dnia !!!
Liza
Ania Aaaa no to fakt godzina to duzo hehehe
Co do mieszkania to trzymam kciuki by kas abyla i udalo sie wziac kredyt ;-)
Z gardlem bez zmian, faszeruje sie polopiryna i wit.C
Upal..... jaka masakra, jak goraco tojuz tak z enie ma sie sily wychodzic na slonce
Ja juz taka opalona ze teraz patrzec jak bee sie robic a skwarke No i weekend zlecial... kiedy? niewiem.... za poltora tyg jedziemy dzieciaki sie doczekac nie mogą.
Co do mieszkania to trzymam kciuki by kas abyla i udalo sie wziac kredyt ;-)
Z gardlem bez zmian, faszeruje sie polopiryna i wit.C
Upal..... jaka masakra, jak goraco tojuz tak z enie ma sie sily wychodzic na slonce
Ja juz taka opalona ze teraz patrzec jak bee sie robic a skwarke No i weekend zlecial... kiedy? niewiem.... za poltora tyg jedziemy dzieciaki sie doczekac nie mogą.
Wpadam na chwile, nadaje z tel i z gory przepraszam za bledy !
Wczoraj zabralam dzieciaki nad wode, pokapaly sie, poszalaly. Jak zaczelismy die zbierac, dzieciaki na kocu sie przebieraly nadia sciagnela stroj i chwile byla naga, podeszla do mnie babka i z rykuem, ze mam ja okryc. Powiem wam, ze ha nawet nie zauwazyla, ze ona sie tak rozebrala, akurat damianowi pomagalam... ta sie tak darla, ze to gorszace, ze dzieci rksybicjonizmu uczymy.. wrrr zagotowalam sie.. co o tym sadzicie ?
Dziewczyny wychodzic z ukrycia !!
Wczoraj zabralam dzieciaki nad wode, pokapaly sie, poszalaly. Jak zaczelismy die zbierac, dzieciaki na kocu sie przebieraly nadia sciagnela stroj i chwile byla naga, podeszla do mnie babka i z rykuem, ze mam ja okryc. Powiem wam, ze ha nawet nie zauwazyla, ze ona sie tak rozebrala, akurat damianowi pomagalam... ta sie tak darla, ze to gorszace, ze dzieci rksybicjonizmu uczymy.. wrrr zagotowalam sie.. co o tym sadzicie ?
Dziewczyny wychodzic z ukrycia !!
reklama
ania138
jestem, wróciłam, żyję uff
ale wiedziałam że jak będę jechać po najwęższej drodze to spotkam tira ale na tyle miły że też zwolnił i się zmieściliśmy
zakończenie obozu super pokaz udany, Majka rewelacyjnie wszystko załapała i sama jest zachwycona więc będziemy pielęgnować
nawet dostała bryczesy żeby już przyjeżdżała ze swoimi
ale ugotowaliśmy się na maxa i dalej sie gotujemy bleeee
to dużo okien hi hi dobre ale współczuję chyba że to lubisz myć okna ;-)
stefaa a ta baba to jakaś stara była? chyba bym z****ła tą babę w szerz i w zdłuż u mnie golizna to nic nadzwyczajnego ani my nie uciekamy przed dzieciakami ani one przed nami, tym bardziej że mamy wc razem z łazienką i małe mieszkanko,
widocznie ta baba miała z tym jakiś problem może molestowana była
Majka jest w domu od 13 a ja mam już dosyć Dawid nie naryczał się tyle przez 10 dni co przez te niecałe 3 godziny mała czarownica
ale wiedziałam że jak będę jechać po najwęższej drodze to spotkam tira ale na tyle miły że też zwolnił i się zmieściliśmy
zakończenie obozu super pokaz udany, Majka rewelacyjnie wszystko załapała i sama jest zachwycona więc będziemy pielęgnować
nawet dostała bryczesy żeby już przyjeżdżała ze swoimi
ale ugotowaliśmy się na maxa i dalej sie gotujemy bleeee
obyhej
to dużo okien hi hi dobre ale współczuję chyba że to lubisz myć okna ;-)
stefaa a ta baba to jakaś stara była? chyba bym z****ła tą babę w szerz i w zdłuż u mnie golizna to nic nadzwyczajnego ani my nie uciekamy przed dzieciakami ani one przed nami, tym bardziej że mamy wc razem z łazienką i małe mieszkanko,
widocznie ta baba miała z tym jakiś problem może molestowana była
Majka jest w domu od 13 a ja mam już dosyć Dawid nie naryczał się tyle przez 10 dni co przez te niecałe 3 godziny mała czarownica
Podziel się: