reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny,
wreszcie wolne... aż czasu za dużo :-D ale nadrabiam zaległości w odpoczywaniu... przynajmniej posprzątane w domu, obiad codziennie samemu można zrobić... dziś z dzieciakami muffinki robiłam, jak M wróci z pracy, to jeszcze gofry będą... obiad mam od wczoraj... teraz sobie dzieciaki szlaczkują - tak... w wakacje im się chce, bo mama z nimi wreszcie siedzi

a tak, to nic nowego... odpoczynek pełną gębą... szkoda tylko, że pogoda nie aż taka, jak być powinna, bo wiaterek zimny i dzieciaki na basen nie pójdą, a im M obiecywał... :baffled::-( ale może się poprawi...

pozdrawiam Was wszystkie :-) muszę się na nowo wkleić... to poodpisuję...;-)

reklama
Heyo
Ja tez wadam zyczyc milego dnia :)
U nas upal, ale ja dzis od rana mam @ i... od rana chodze wkurzona... :no::crazy: wiec milo dzis nie bedzie :laugh2:

buziaki!

To ja tez sie wpadam przywitac .. slonce za oknem, nareszcie, dzieciaki dzis na basenie :) cieszyly sie przeogromnie ..

Ja wczoraj odswiezalam swojego bloga.. kurcze, ze tez nie mam wuecej czasu, tyle mi to przyjemnosci sprawia

rano też się witałam a posta ni huhu nie widać
wiec jeszcze raz pozdrawiam, u nas tez cieplo, basen umyty, woda nalana,
stefa czytałam wczoraj , no masz tą lekkość pióra :-D, ksiązkę chętnie bym poczytała a taki spoób napisaną, koniecznie pisz więcej

ja dostałam pawera, co prawda jeszcze plecy mnie bolą,-ostatnio
odzywa się mój kręgosłup po znieczuleniu-
umyłam 2 duże okna , wymyłam podłogi, zrobiłam troche soków z malin,
obiad, 3 prania i jeszcze wózek na mnie czeka, tzn 2 ale 1 chyba na jutro zostanie
najmłodszy śpi, więc wykorzystuje czas

Kate, ja też dziś sprzątałam, okna myłam i takie tam... ale ciągle coś... koleżanka przyszła, to i czas straciłam... potem na tenis odprowadziłam dzieci, obiad, te sprawy... tak jakoś zeszło... a jeszcze Natala ma festiwal muzyki ludowej dzisiaj i jedziemy o 16.30... i do tego żar z nieba...

Stefa, to może książkę napiszesz kiedyś... :-)

lecę, bo ziemniaki dochodzą, a dzieci o 16 wracają...

hej
a ja wczoraj pomyłam podłogi i jedno okno ale tylko od strony wewnętrznej bo okichane przez legwana :-( było, jego już nie ma a syf na oknie straszył ;-)

u mnie też tropiki :eek: nie lubię takiej pogody i widzę że moja najmłodsza też bo sama bidulka nie wie co chce :eek: teraz śpi z moją koszulą nocną przy nosie :-D sama sobie wzięła :tak::-D

czekam na rodziców bo zabierają Dawida na działkę, a jutro z rana jadę koleżankę odwiedzić bo już parę lat się nie widziałyśmy :tak: a w ciąży jest i przypłynęła, bo ona teraz w Szwecji siedzi, do rodziców

stafaa ja już Ci kiedyś mówiłam żebyś książkę wydała :tak: bo ja to płaczę ze śmiechu jak czytam Twojego bloga :tak::-D
kate ale power mama z Ciebie, a ile masz okien ;-)
pysia jak to okrutnie brzmi......... przyszła koleżanka, to i czas straciłam................ :-D:-D udanej zabawy :tak:

reklama
Czesc
Byłam dziś w specjalistycznej przychodni zarejestrować lili do specjalistów i w najbliższy wtorek mamy badanie słuchu , 24 lipca bioderka ,5 sierpnia REHABILITACJE pani nie miala żadnych zastrzeżeń do skierowania od pediatry ,tego 5 sierpnia rehabilitant nas zobaczy i będzie decydował czy potrzebna rehabilitacja czy nie . Neurologa mamy 22 października ,w między czasie u siebie w przychodni badanie krwi .

2 dni temu rozmawiałam z przyjaciółka i ona 3 lata temu w żorach dostała skierowanie na rehabilitacje od pediatry .

Pozdrawiam .

Do góry