reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny,
wreszcie wolne... aż czasu za dużo :-D ale nadrabiam zaległości w odpoczywaniu... przynajmniej posprzątane w domu, obiad codziennie samemu można zrobić... dziś z dzieciakami muffinki robiłam, jak M wróci z pracy, to jeszcze gofry będą... obiad mam od wczoraj... teraz sobie dzieciaki szlaczkują - tak... w wakacje im się chce, bo mama z nimi wreszcie siedzi

a tak, to nic nowego... odpoczynek pełną gębą... szkoda tylko, że pogoda nie aż taka, jak być powinna, bo wiaterek zimny i dzieciaki na basen nie pójdą, a im M obiecywał... :baffled::-( ale może się poprawi...

pozdrawiam Was wszystkie :-) muszę się na nowo wkleić... to poodpisuję...;-)

reklama
Heyo
Ja tez wadam zyczyc milego dnia :)
U nas upal, ale ja dzis od rana mam @ i... od rana chodze wkurzona... :no::crazy: wiec milo dzis nie bedzie :laugh2:

buziaki!

To ja tez sie wpadam przywitac .. slonce za oknem, nareszcie, dzieciaki dzis na basenie :) cieszyly sie przeogromnie ..

Ja wczoraj odswiezalam swojego bloga.. kurcze, ze tez nie mam wuecej czasu, tyle mi to przyjemnosci sprawia

rano też się witałam a posta ni huhu nie widać
wiec jeszcze raz pozdrawiam, u nas tez cieplo, basen umyty, woda nalana,
stefa czytałam wczoraj , no masz tą lekkość pióra :-D, ksiązkę chętnie bym poczytała a taki spoób napisaną, koniecznie pisz więcej

ja dostałam pawera, co prawda jeszcze plecy mnie bolą,-ostatnio
odzywa się mój kręgosłup po znieczuleniu-
umyłam 2 duże okna , wymyłam podłogi, zrobiłam troche soków z malin,
obiad, 3 prania i jeszcze wózek na mnie czeka, tzn 2 ale 1 chyba na jutro zostanie
najmłodszy śpi, więc wykorzystuje czas

Kate, ja też dziś sprzątałam, okna myłam i takie tam... ale ciągle coś... koleżanka przyszła, to i czas straciłam... potem na tenis odprowadziłam dzieci, obiad, te sprawy... tak jakoś zeszło... a jeszcze Natala ma festiwal muzyki ludowej dzisiaj i jedziemy o 16.30... i do tego żar z nieba...

Stefa, to może książkę napiszesz kiedyś... :-)

lecę, bo ziemniaki dochodzą, a dzieci o 16 wracają...

hej
a ja wczoraj pomyłam podłogi i jedno okno ale tylko od strony wewnętrznej bo okichane przez legwana :-( było, jego już nie ma a syf na oknie straszył ;-)

u mnie też tropiki :eek: nie lubię takiej pogody i widzę że moja najmłodsza też bo sama bidulka nie wie co chce :eek: teraz śpi z moją koszulą nocną przy nosie :-D sama sobie wzięła :tak::-D

czekam na rodziców bo zabierają Dawida na działkę, a jutro z rana jadę koleżankę odwiedzić bo już parę lat się nie widziałyśmy :tak: a w ciąży jest i przypłynęła, bo ona teraz w Szwecji siedzi, do rodziców

stafaa ja już Ci kiedyś mówiłam żebyś książkę wydała :tak: bo ja to płaczę ze śmiechu jak czytam Twojego bloga :tak::-D
kate ale power mama z Ciebie, a ile masz okien ;-)
pysia jak to okrutnie brzmi......... przyszła koleżanka, to i czas straciłam................ :-D:-D udanej zabawy :tak:

reklama
Czesc
Byłam dziś w specjalistycznej przychodni zarejestrować lili do specjalistów i w najbliższy wtorek mamy badanie słuchu , 24 lipca bioderka ,5 sierpnia REHABILITACJE pani nie miala żadnych zastrzeżeń do skierowania od pediatry ,tego 5 sierpnia rehabilitant nas zobaczy i będzie decydował czy potrzebna rehabilitacja czy nie . Neurologa mamy 22 października ,w między czasie u siebie w przychodni badanie krwi .

2 dni temu rozmawiałam z przyjaciółka i ona 3 lata temu w żorach dostała skierowanie na rehabilitacje od pediatry .

Pozdrawiam .

Do góry