reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam
Dzisiaj powtórka z rozyrwki:eek: Byłam z Wiktorkiem na ćwiczeniach, specjalnie na nogach co by w wózku zasnął i pospał (myślałam, że będzie odsypiał, bo wstał o 5:30), a tutaj zonk, ledwo przed domem wjechałam, a on oczy jak 5 złoty i tyle ze spania i porządków moich.

Kate ależ ja Ci tych drzemek chłopaków zazdroszczę. Daj znać po lekarzu.
Stefaa a zdecydowaliście już konkretnie w kwestii wakacji?
Dorota kciuki trzymam.
Ania fajnie, że Maja taka pomocna jest. A pamiętam ak ciąŻe planowałaś i pisałaś, że jest na "nie"
Liza nieciekawie. Dobrze, że szwów zakładać nie trzeba.
Mama obyście szybko większy dom załatwili, może twedy lepiej stosunki między nimi się ułożą.

uciekam

reklama
Mam bardzo zła wiadomosc od. Doris
JEJ DZIDZIUSIOWI PRZESTALO BIC SERDUSZKO :-(, WLASNIE JEDZIE DO SZPITALA ,JUTRO MA MIEC ZABIEG :-(.

Doris jestem z Tobą myślami cały czas ,Jeju jakie to niesprawiedliwe :-(

Mama kciuki moje zacisniete za mieszkanie . Oj biedna corcia ,mam nadzieję ze szybko się to wszystko ułoży .

Aniu no no możesz być dumna z cory :-), oby jak najdłużej taka pomocna była :-).

Liza współczuję z ta reka :-(.

Annaoj moje dzieci były identyczne jak tylko stanelam wózkiem to już były wyspane :-(.

U mnie usg dobrze ,przyplywy ok ,mała glowa w dol ,ale to bez usg wiedzialam bo kopie mnie po zebrach :-(, jej waga to okolo 1,500 kg. Za 2 tyg kolejne usg .

Ja nie moge sie otrząsnąć ta wiadomoscia od Doris .

Dziś na 19 umówieni jesteśmy u babki na kupno używanej pralki .

moze to jakaś pomyłka ??? przecież dopiero usg było, było dobrze,
czekam na informacje, ze to jednak pomyłka

reklama
Pojechalam dzis na usg, nic mnie nie bolalo, nic mi nie bylo, tak kontrolnie pojechalam zrobic, bo jutro mialam wrocic do pracy po urlopie.
Serduszka brak, pojechalam do swojego gina, potwierdzil to samo, kazal jechac do szpitala zrobic wyniki zeby jutro nie przedluzac. Pobrali mi krew, zrobili usg - serduszka brak. Dzidzia urosla od czwartku, miala prawie centymetr, serduszko przestalo bic moze wczoraj, moze dzis......tak strasznie boli mnie serce. Jutro mam byc w szpitalu o 8 rano, dostane tabletki na wywolanie, potem zabieg. Boze....tak bardzo boje sie tego wszystkiego!!!!!!!!! Boje sie !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry