reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam u nas słoneczko swieci:-) zaraz ide z moim pierworodnym do okulisty po okulary wszystkim zycze zdrowka :-) na wakacje jerzdze na warmie ale jak to wyjdzie w tym roku to nie wiem od paru lat planuje pojechac gdzies na swieta bozego narodzenia a teraz niby mam termin na 1 grudnia to sobie pojade na porodowke co najwyzej milego dnia:-)

reklama
marta 3mam kciuki za maluszka ! mam nadzieję, że to tylko tak groźnie zabrzmiało a tak naprawdę to nic poważnego.. Pamiętam jak postawili diagnozę u Damiana.. lewe oko nie widzi.. brrr naszczęście dział okulistyki idzie do przodu i wierzę, że jego oko wyleczą ;)

dziewczyny dziękuję za propozycję, ja byłam już na chorwacji ale bez dzieciaków ;) jeździliśmy w okolice Makarskiej ale to z waidomych powodów ;) teraz raczej szukamy czegoś rodzinnego.. Ogólnie to gdzieś ochota na wakacje mi ucieka, znajomi którzy mieli z nami jechać wykruszają się powoli.. Jednak to życie nie pozwala każdemu na wakacyjne wyjazdy ehhh .. Smutne to jest, że trzeba wybierać ! wakacje powinny się należeć każdemu!

happymama ja przez rok mieszkałam w Benidormie .. Hiszpania jest piękna ! kiedyś tam z pewnością się wybierzemy ;)

Ania 3mam kciuki za wizytę daj znać co tam się dzieje :D

Poziomki sprzątasz dalej ? to już jutro przylatują ! juhuuuu

Annaoj właśnie my zastanawiamy się na Istrią ze względu na odległość... możemy pozwolić sobie tylko na 10 dni wiec szkoda czasu na dojazd ;)

Biorę się za sprzątanie! miałam od rana zacząć a już jest 12 a ja nic nie mam zrobionego !! rano odwiedziłam tylko dentyste.. już mi nie dobrze na słowo dentysta !

marta trzymam kciuki za Kacperka

zaliczyłam dzis lekarza z olkiem bo niestety nie ma poprawy, temp nie odpuszcza, obstwiony lekami i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tyklko lepiej

a i jeszcze babcia sie zaraziła od chłopców :sorry::-(

stefa a co ja mam powiedziec , j mam w ndz roczek, 18 osob, bedzie ratuunku

Czesc dziewczyny, u nas juz lepiej, tzn wszyscy sie pozbierali, tylko ja do sil wrocic jakos nie moge, a tu sprzatanie domu czeka, no ale powoli moze do swiat zdaze ;-)
Dorota no tak ja tez co miesiac cos kupowalam i wlasciwie wszystko mam, bo wozek, fotelik mam po livii, wiec budzet nie ucierpial,
Annaoj zazdroszcze swiecenia i sniadanka wielkanocnego w Zywcu, lubie tamtejsze strony :) co rok tam z rodzinka wpadam ;-)do pewnej malej wsi. Gratuluje porzadku w szafie, polowicznie czy nie, wazne ze zrobione :-)
Stefa jak tam po dentyscie? mam nadzieje, ze wszystko ok i bezbolesnie poszlo. Fajne takie planowanie wakacji :-) obyscie wybrali wspaniale miejsce. Ulaa no to starszak podpadl na calego;-) spryciarz tylko mu nie do konca plan sie udal ;-)
mama sporo spadlas z wagi, ale najwazniejsze, ze we troje jestescie zdrowi i maluchy sie rozwijaja :tak:
kate kciuki za dobre wyniki cystoskopii
ania fajnie, ze juz torba spakowana i ze nie masz parcia na swieta w gronie rodziny, bo doszedl by pewnie dodatkowy nie potrzebny stres. Kciuki by cisnienie Ci tak nie wzrastalo i za wizyte
happymama jak tam Fabianek juz lepiej znosi wozkowe wyprawy?jak dzisiaj sie ma twoj maluch po szczepieniu juz lepiej?
Lenka zdrowka dla chlopakow, biedactwa
Marta24 kciuki za synka
Marta78 czekaj czekaj czy my nie mailysmy Ci czegos przypomniec;-)w razie gdyby sie mdlosci pojawily hmm ;-)

Stefa my byliśmy w Baska Voda na Riwierze Makarskiej i bardzo polecam, było cudnie!!!

Happymama
a kiedy sie wybieracie na te wakacje? My tez za miesiać jedziemy na 10 dni do Langwedocji:-)
Baska Voda jest od razu obok Breli :D z dziećmi polecam bo fajnie i spokojnie.

my chcemy jechać 9 lipca bo 7 lipca się wakacje dopiero zaczynają. A w które miejsce Langwedocji jedziecie.? Bo my jedziemy do Vendee, St.Jean de Monts.

mój mały dzisiaj już dobrze ale wczoraj koszmar, zszedł mi z rąk dopiero o 21.00. Za to spał całą noc z jedną pobudką o 4.00 tylko a potem spał do 9.00 dalej.

Lenka :) u Ciebie roczeka a u mnie 8 urodziny starszaka.. akurat mu wypadły w Lany Poniedziałek wiec rodzinka się zjedzie tez cos około 18 osob ;) ale ja bezstresowo hehe dwie sałatki jakies mieso.. może szaszłyki zrobie ciasto kupie i looz :d posiedzimy pogadamy i pojda hah :D Obyście tylko zdrowi byli !

martika noo nie dokońca bez boleści.. dentystka postanowila odratować zęba którego inny chciał usunąć.. wiec pobolewa ale da się wytrzymać..

Wyszorowałam kuchnie, zrobiłam lazienke i salon ! została mi sypialnia na jutro, pokoje dzieci zostawiam im zobaczymy jak będą wyglądac ;)

U mnie od 1 w nocy Alanek 39 stopni gorączki ,wymioty, bólach brzuszek :-( teraz ponad 38 i bolacy brzuszek :-(, noc nieprzespana ,spedzona na majaczeniu, ja nieprzytomna . Dziś wyjazd do dziadków ,na szczęście dopiero koło 19.30 ruszamy po pracy M , oby tylko bylo lepiej .

Dorota zdrowka dla Alanka ehh te chorobska...
Ja wczoraj wieczorem zaliczylam w koncu szpital:-( o 15 mi brzuch stwardnial i nie chcialo puscic, na izbie okazalo sie, ze skurcze zoladka, powoduja skurcze macicy, wiec nafaszerowali mnie kroplowkami i jakimis lekami rozkurczowymi i nasennymi, zebysmy mogli odpoczac na szczescie sie poprawilo i moglam wrocic do domu, ale jakby co to mam wracac o kazdej porze dnia i nocy. Troche mi stresa polozna zrobila bo nie umiala przez 2 minuty odnalezc serducha malenstwa, ale okazalo sie, ze tak sie obrocilo, ze w zupelnie nie typowym miejscu mozna bylo je wysluchac.
Dzisiaj po tej dawce glukozy, potasu i innych elektrolitach i lekach jest dobrze, oby juz szlo tylko ku dobremu, bo wszyscy chorowali po gora dwa dni u mnie, a mnie od niedzieli meczy :no:
milego dnia dziewczyny, udanych porzadkow,a zdrowia dla tych ktorzy walcza z choroba

reklama
Dorota zdrowka dla Alanka ehh te chorobska...
Ja wczoraj wieczorem zaliczylam w koncu szpital:-( o 15 mi brzuch stwardnial i nie chcialo puscic, na izbie okazalo sie, ze skurcze zoladka, powoduja skurcze macicy, wiec nafaszerowali mnie kroplowkami i jakimis lekami rozkurczowymi i nasennymi, zebysmy mogli odpoczac na szczescie sie poprawilo i moglam wrocic do domu, ale jakby co to mam wracac o kazdej porze dnia i nocy. Troche mi stresa polozna zrobila bo nie umiala przez 2 minuty odnalezc serducha malenstwa, ale okazalo sie, ze tak sie obrocilo, ze w zupelnie nie typowym miejscu mozna bylo je wysluchac.
Dzisiaj po tej dawce glukozy, potasu i innych elektrolitach i lekach jest dobrze, oby juz szlo tylko ku dobremu, bo wszyscy chorowali po gora dwa dni u mnie, a mnie od niedzieli meczy :no:
milego dnia dziewczyny, udanych porzadkow,a zdrowia dla tych ktorzy walcza z choroba
Oj współczuję :-(, ja nie wiem co sie dzieje ,każdy wszędzie choruje :-(, uważaj na siebie .

U mnie alan niedawno 39.4 gorączki ,zaś lekarstwo dostał i wykapalam go i teraz 39.1 :-(, sama nie wiem co robić jak zaś taka wysoka bedzie .

Ania nasza wczoraj trafiła do szpitala, bylo zagrożenie ,na szczęście Uspokoilo sie i Ania dziś do domu wraca ,szczegóły pewnie wam Sama opowie .

Do góry