reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
jakos weny brakuje dopisana

mama290 grtulacje, podziwiam, ja nardzo tesknie za noworodkiem, i te fajne momenty w ciazy i nawet poród mi nie straszny ale jednak nie , trojka w tym raju to i tak wyczyn

martika fajnie ze wizyta udana

marta78 u mnie z otoczeniem było ok, w ogóle ostatnio widzę coraz wiecej rodzin 2+3 :tak:

wczoraj po południu przyszła burza z wichurą i ulewa, linie zerwało, prądu nie było, m do 23 doił krowy, dach mamy kiepski a tak zacinało ze mam sufit zalany, chcioaz na strychu sa folie, czuc strasznie teraz wilgocia i cementem, za kilka dni wyjda brązowo-rdzawe plaamy a za tydz wielkanoc i roczek, nie wioem czy to wyschnie zeby zamalowac, nowy dach kłaśc troszkę bez sensu, bo dom stary, ale z drugiej strony perspektyw na budowe nowego tez nie ma, i jeszcze sie duzy ciagnik rozpieprzył, p dwóch lkatach sprzegło do wymiany, prawie 3 tys, moze dzis w koncu bedzie zrobiony, przez to wszystko trwa dłuzej

chłopcy trzeci dzien w domu siedza bp sa rekolekcje i musiałabym ich wozić, tam mnie wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y:az nie chce mi sięo tym pisac wrrr
mam ogromnego stracha jak ja ogarne przygotowania do swiat i roczku, chyba w nocy bede przygotowywac wszytsko

daje Olkowi w nocy wode lub herbatke a i tak sie skubaniec budzi 2 razy :-(a ja ostatnio taka niewyspana

uciekam

reklama
Marta no chyba trzeba sobie troszkę zasłużyć za zamknięty :-), ale nic straconego ,bądź z nami a bedzie dobrze :-).
Jeśli chodzi o reakcje to rodzina nie była zadowolona ,ale na szczęście szybko sie przekonali i zaakceptowali :-), masz rację nie ma co sie przejmować ze rodzina na Nie :-).
Teraz jak brzuszek widać i moje dzieci wyglądają jak bliźniaki to ludzie dziwnie i z politowaniem na mnie patrzą

Martika no fakt trochę kasy zaoszczędzone i z tego też sie cieszę jak i to ze mam już te rzeczy :-).
No uparte to Twoje malenstwo :-), chyba chce Wam niespodzianke zrobić :-), najważniejsze ze jest wszystko ok i 3 mam kciuki za odpowiednie ułożenie w odpowiednim czasie :-).

Lenka oj znam to jak dzieci wkurzaja strasznie :-(, dużo sił życzę . A jeśli chodzi o nocki to u mnie wstawanie 2 razy to rzadkość ,zawsze jest o wiele więcej .

Aniu i co ogarnelas to co chciałas ?

U koleżanki posiedzialam trochę ,dziś mam mega lenia ,więc mało co zrobiłam .

Dziewczyny potzrebuje pocieszenia bylam dzis w szpitalu I lokatorow jest dwoch :szok:podlamalm sie troche nie spodziewalam sie tego

Mama na pocieszenie powiem Ci, że nasza Kate marzy o dwójeczce a nasza Misiarska niedawno urodziła dwójeczkę :)

w ramach pocieszenia wywołuje Poziomki (bliźniaczki) i Madii ( trojaczki) . Jak widzisz nie jesteś sama ;)

Mama to tak bys nie wyszla z wprawy i zebys sie przy jednym nie nudzilo, skoro jestes zaawansowana w boju z swoimi 10 miesiecznymi cudami :tak:Gratulacje, rzadko sie zdarzaja blizniaki po blizniakach, jestes wyjatkowa :tak:i kto jak kto, ale Ty nie dasz rady? Juz wiesz "czym to sie je", jak sobie czas zorganizowac, bedzie dobrze, zobaczysz

Ostatnia edycja:
Dzis mialam wizyte u gina bo ja mam problem z macica I mnie kontroluja test robilam w pondzialek albo wczoraj chlopaki mi daja popalic w nocy i stracilam rachube ale cos sie tak dziwnie zaczelam czuc i wyszedl pozytywnie tzn chyba z 10 zrobilam a dzisi robili mi usg bo tak monituruja moje blizny i przy okazji ich poinformowalam ze chyba jestem w ciazy no i jestem i to w dodoatku w podwojnej Martika moja pierwsza byla jednojaowa teraz jest dwu podobno ale ja mam duzo blizniat w rodzinie ozesz ciezko mi w to uwierzyc jak narazie

mama w takim razie podwójne gratulacje:-) dasz radę , w końcu masz juz wprawę z blizniakami :-)

Dorota spoko, rozumiem moze kiedyś przejdę na wyższy stopień wtajemniczenia :-) Alanek juz zdrowy?

Lenka współczuje wydatków :-( i nerwów z dzieciakami:-(

Martika czyli jednak uparciuch mały nogi zacisnął :-)

Jejku ale dzis przymulona jestem, byłam z dzieciakami w parku chyba ze 3 godziny, super pogoda była , córka sobie zażyczyła kółko z kwiatków (czyli wianek) więc była hurtowa zbiórka mleczy ;-) teraz potworki juz w łóżkach i ja tez mam ochotę sie przytulić do poduszki :confused:

Mama GRATULACJE!! Juz nie bedw sama z taka gromadka:)

Dziewczyny przepraszam ale ja sie nie czuje ostatnio:(
Podczytuje i mysle o Was ale nie mam jak naprawde przysiasc przy kompie.

Ania czekam z niecierpliwoscia na rozwoj akcji&&&&

Kate wszystko bedzie dobrze zobaczysz,potrzebujesz tylko troszke czasu na regeneracje.
Moje bluzniaki od sierpnia ida do przedszkola:)

Mamcia zmienilas avatar i w pierwszej vhwili nie wiedzialam kto to bo ja wzrokowiec:p

Annaoj dopiero co mialam to z Jagoda:/ Pocieszajace jest to ze to mija:)

Dorota po Ani Ty nastepna?

Stefa az zazdraszczam bo ja ledwo laze

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
mama290- wow! podwójne gratulacje!

Kate -oby się wszystko szybko unormowało ze zdrowiem u ciebie!!!

Martika- ja mieszkam w NRW niedaleko Kolonii, w tych rejonach wielodzietność nie jest wytykana palcami, moje dwie sąsiadki mają 5 i 6 dzieci ( rodziny nie patologiczne;-)) a dwie są w ciąży z 5 dzieciaczkiem. Rodziny z trójką dzieci widuję na każdym kroku.

co do posiadania dzieci to mój najmłodszy synek wnosi tyle radości w nasze życie że aż by się chciało kiedyś mieć więcej;-) ale czas pokaże.

Do góry