reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa to tylko tak źle wyglada:-) chlopaki maja 11 powinni mec 8 bo sie urodzili wczesniej ja mysle ze dam rade a jak nie to nic nie poradze :-)moj domowy team mi pomorze mam nadzieje

reklama
mama wow gratulacje!!! Dasz radę bo nie będziesz miała innego wyjścia ;-) Spokojnej ciazy :-) Cieszę sie bo nie będę sama :-)

Stefa to tylko tak źle wyglada:-) chlopaki maja 11 powinni mec 8 bo sie urodzili wczesniej ja mysle ze dam rade a jak nie to nic nie poradze :-)moj domowy team mi pomorze mam nadzieje

8 czy 11 miesiecy to i tak podziwiam ze kolejne już chcieliscie, moj podziw jest pozytywny ,naprawdę podziwiam takich ludzi i serdecznie Wam kibicuje :-).

Marta a ty kiedy do gina ?

No i ali rozłożony przez gorączkę ,właśnie wygonilam M do dużego a alana wzięłam do siebie ,liczę ze trochę pospimy bo narazie jest kiepsko :-(.

Witam Dorota maja prawie 11 według urodzenia a powinni mieć prawie 9 bo się urodzili 9 tyg za wcześnie :-) przespali dzis w nocy 6 godzin chyba sie w koncu posluchali mamy bo mnie spiaczka dopadla Milego dnia :-)

Mama tak tak wiem ze maja po 11 miesiecy , dla mnie to i tak wielki podziw dla Ciebie,dla was ze zdecydowaliscie sie juz teraz na kolejne 5 dziecko . Ale tak jak pisalam jestem pod pozytywnym wrażeniem :-). A Ty jak sie czujesz ?

Aniu jak u Ciebie ?

Ja mam dziś mega lenia ,tyle roboty a jeszcze nic nie zrobiłam .

Mojego dnia .

mama a ja oczywiście zazdroszcze bliźniaków,
ja chciałam kolejne dziecko jak Olaf miał niecałe 2 miesiące, tylko rozsądek
mi mówił,ze organizm musi odpocząć, i jak Olaf miał 10 miesięcy to zaszłam w ciążę
z Alanem, w ciąże planowaną
jak by nasz kraj był troszeczke inny to wiem, ze miała bym jeszcze dwoje dzieci w dosyć szybkim
czasie, dlatego ja wcale nie dziwię mamie290

cześć
mam nadzieje, że w końcu wrócę na stałe, Wiktoros ma się lepiej, jeszcze trochę kaszle, ale jest już dużo lepiej. Zeszliśmy na jedną inhalację na dzień. Jedyne co to Młody mnie terroryzuje, jak siedzę z nim na macie jest oki, ale jak się tylko oddale mega ryk. Żeby cokolwiek zrobić, jak nie śpi, muszę mu chrupkę do ręki dawać. Już B powiedziałam, że ma mi się za lapkiem rozejrzeć, mój stary pracuje na kablu, do tej pory nie widziałam sensu wymiany, ale teraz przydałby się mały, lekki i na baterii działający.
Podczytałam i zdrówka życzę wszystkim
Mama290 wielkie gratulację. Z takim pozytywnym nastawieniem na pewno dasz radę.
Marta78 nie wiem czy przegapiłam, byłaś u gina?
Kate ja mam nadzieje, że mimo wszystko uda się ziścić Twój plan o kolejnym dzieciaczku, bo Ty taka fajna, wyluzowana mama jesteś, a takie kobiety powinny mieć więcej dzieciaczków.
Ania jak samopoczucie?
Dorota zdrówka Wam życzę.
Steffa nadrobiłam ostatnio Twojego bloga, super się czyta, proszę regularnie pisać;-)
W temacie blogów, popłakałam się ostatnio ze śmiechu na blogu roku 2013, polecam jeden z pierwszych, chyba, wpisów o wizycie z psem u veta:-)

pozdrawiam i obiad Młodemu idę szykować, dzisiaj mam w planie swoim go katować

Dorota czuje się dobrze tylko mnie głową boli cala pierwsza ciążę spedzilam na zyganiu wiec limit wykorzystalam:-) z chlopakami tez czulam sie dobrze tylko czulam jak wgniatalo mnie w podloge pod koniec

hej dziewczynki :-)
jestem, czytam ale jakoś oklapłam chwilowo :baffled: ból strasznie mi doskwiera i spać nie mogę

torbę już spakowałam, połowę rzeczy wyprasowałam, dzisiaj postaram się dokończyć bo coś czuję że w czwartek powizycie już do domu nie wrócę
Majka ma jutro urodziny i moi się zwalą na łeb :baffled: jak by już sobie nie mogli podarować, ledwo chodzę a jeszcze usłużyć :dry: ale to stary numer

ja też czekam czy Dawid dostał się do pierwszej klasy, zdobył dużo punktów ale różnie to bywa
Majka ma w czwartek egzamin trzecioklasistów brrrr mały stresik, dobrze że to nie wpływa na ocenę końcową tylko na średnią całej szkoły

jutro a może już dzisiaj mamy do odbioru szafki z tej serii co łóżeczko :-D cieszę się

mama290 GRATULACJĘ :-D:-D:-D:-D:-D
kate ja coś czuję że Ty będziesz następna :tak:
no chyba że doris bo coś nam znika ostatnio ;-)
annaoj jak sobie pomyślę o tym terrorze to brrrr i wrrrrrr
dorota a jak Twoje samopoczucie? przeziębienie przeszło?

reklama
hej

ja w kompletnej rozsypcy od jakiegos czasu, nawet nie pdczytywałam, bo i tak bym nie odpisywała:( mały mi podrasta to i bardzooo wymagający jest, do tegonorbert znowu chory i siedzi w domu, wiec juz na nic czasu nie mam:(

ja naprawde podziwiam kobiety, które takszybko decyduja sie na kolejne dzieci.Mama290 wielkie gratulacje ale aż mnie zatkało jak zobaczyłam,że ty masz małe bliźniaki brawo, ale widocznie sa kobiety do tego stworzone, ja mam swoja wymarzona trójkę i na więcej nie mam ochoty

Do góry