reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate oj kochana przykro mi z powodu wyników badań ,dostalas jakieś leki ? Uważaj na siebie i 3 mam kciuki za Twoje zdrowie .

Aniu pakuj sie pakuj :-).

Ja pomału kuchnię sprzatam ale jest ciężko i skaplam sie teraz ze nie ma w domu kurczaka którego wczoraj kupiłam ,m rozładowywal zakupy wrrr ,pewnie w aucie gdzieś mu został :-(.

reklama
Hej, ale sie tu postow namnozylo :-)
Kate Gratuluje miejsca w przedszkolu :tak:no tak ja to mam nadzieje, ze mala wykluje sie w odpowiednim czasie, tj jak wskoczy ten magiczny 38 tydzien, bo wtedy nie bylo by problemow z ogarnieciem wszystkiego, mialabym mame na tydzien lub dwa a od 10 czerwca sa 2 tygodnie ferii u nas, wiec nie musialabym sie stresowac szkola, przedszkolem, no ale to nie ode mnie zalezy ;-) P.S. uwazaj na siebie, na ten pecherz, nerki :tak: i kciuki za poprawe wynikow !
Stefa fajnie, ze wycieczka udana :-)
Marta przypomnimy ;-)ale byc moze mdlosci Cie omina :-)
Ania to trudna sprawa z tym mieszkaniem, czasami niektorzy potrafia proste rzeczy niepotrzebnie skomplikowac, nie wiaodmo czy z premedytacja czy na zlosc... oby wam sie sprawa mieszkania wyjasnila i udala, bo fajnie by bylo pewnie miec 2 poziomowe mieszkanko :tak:a malenstwo juz niedlugo powita sie z wami po tej stronie brzuszka, jeszcze troszke wytrzymasz co ;-)?

milego dnia dziewczyny

Witam z rano u nas szaroburo i deszcz pada dzieci maja dwa tyg wolnego mój cały dzień w robocie ehh ale dziś się zorientowała ze mi się okres spoiznia chyba się zatestuje hmm chłopaki chcą mamę wykończyć Olek jadłddziś w nocy co dwie godziny:szok:

Witam u nas ciąg dalszy paskudnej pogody, leje jak z cebra.

Mamcia my stacjonujemy na południowym wschodzie, pewnie niedaleko tylko rzeka nas dzieli ;-)
Ja tez wczoraj straciłam poczucie czasu, sprawdzałam wieczorem program tv w telefonie i mysle sobie czemu mi sie niedziela pokazuje jak dzis jest sobota:-D

Ania w takim razie trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy:-)

Dorota a to tez małe dzieciaki, myslalam ze to moze jakieś krnąbrne nastolatki :-) Czyli rozumiem ze obiad Ci pojechał z M do pracy? :-)

Kate współczuje kiepskich wyników i samopoczucia:/ mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.

Marti-ka oj oby mnie ominęły , w pierwszej ciąży miałam niewielkie mdłości za to w drugiej odbilam z nawiązką i wisiałam nad muszla do 4 miesiąca ;-)

mama staracie sie o bobasa? Daj znać jak test?

trzymajcie sie kobitki, miłego dnia :-)

Hejka

Mama290- :szok: gratulowac? Podziwiam ze chcecie 5 malucha :tak: :-)
Kate to fajnie z esie dostal u nas bedzie wiadomoza tydzien.... :tak:

Ja dzis zabiegany dzien... Rano dowod rejestracyjny odebralismy, potem do domu, i poczta, arelgolog (miala byc na 12 a przyszla o 12:35!!!) i takim sposobem nie zdyazylam na 13 po Hanie, na szczescie poszla do swietlicy, a potem auto do mechanika i na pieszo do domku wrocilismy.... Jutro tez taki dzien.... :/ tyle ze auto trzeba odebrac, dentysta moj i ortodonta z Hania.... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: organizacja tego wszytskiego mnie dobija.....

Liza przynajmniej Ci sie nie nudzi w ciągu dnia :D na pocieszenie pomyśl sobie, że każda z nas ma takie dni :d a niektóre jeszcze w pracy ślęczą jak ja ;)

Dziś poniedziałek więc wychodzę o 6:40 wrócę o 19 :00 lajf is brutal ;)

reklama
Do góry