reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate oj kochana przykro mi z powodu wyników badań ,dostalas jakieś leki ? Uważaj na siebie i 3 mam kciuki za Twoje zdrowie .

Aniu pakuj sie pakuj :-).

Ja pomału kuchnię sprzatam ale jest ciężko i skaplam sie teraz ze nie ma w domu kurczaka którego wczoraj kupiłam ,m rozładowywal zakupy wrrr ,pewnie w aucie gdzieś mu został :-(.

reklama
Hej, ale sie tu postow namnozylo :-)
Kate Gratuluje miejsca w przedszkolu :tak:no tak ja to mam nadzieje, ze mala wykluje sie w odpowiednim czasie, tj jak wskoczy ten magiczny 38 tydzien, bo wtedy nie bylo by problemow z ogarnieciem wszystkiego, mialabym mame na tydzien lub dwa a od 10 czerwca sa 2 tygodnie ferii u nas, wiec nie musialabym sie stresowac szkola, przedszkolem, no ale to nie ode mnie zalezy ;-) P.S. uwazaj na siebie, na ten pecherz, nerki :tak: i kciuki za poprawe wynikow !
Stefa fajnie, ze wycieczka udana :-)
Marta przypomnimy ;-)ale byc moze mdlosci Cie omina :-)
Ania to trudna sprawa z tym mieszkaniem, czasami niektorzy potrafia proste rzeczy niepotrzebnie skomplikowac, nie wiaodmo czy z premedytacja czy na zlosc... oby wam sie sprawa mieszkania wyjasnila i udala, bo fajnie by bylo pewnie miec 2 poziomowe mieszkanko :tak:a malenstwo juz niedlugo powita sie z wami po tej stronie brzuszka, jeszcze troszke wytrzymasz co ;-)?

milego dnia dziewczyny

Witam z rano u nas szaroburo i deszcz pada dzieci maja dwa tyg wolnego mój cały dzień w robocie ehh ale dziś się zorientowała ze mi się okres spoiznia chyba się zatestuje hmm chłopaki chcą mamę wykończyć Olek jadłddziś w nocy co dwie godziny:szok:

Witam u nas ciąg dalszy paskudnej pogody, leje jak z cebra.

Mamcia my stacjonujemy na południowym wschodzie, pewnie niedaleko tylko rzeka nas dzieli ;-)
Ja tez wczoraj straciłam poczucie czasu, sprawdzałam wieczorem program tv w telefonie i mysle sobie czemu mi sie niedziela pokazuje jak dzis jest sobota:-D

Ania w takim razie trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy:-)

Dorota a to tez małe dzieciaki, myslalam ze to moze jakieś krnąbrne nastolatki :-) Czyli rozumiem ze obiad Ci pojechał z M do pracy? :-)

Kate współczuje kiepskich wyników i samopoczucia:/ mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.

Marti-ka oj oby mnie ominęły , w pierwszej ciąży miałam niewielkie mdłości za to w drugiej odbilam z nawiązką i wisiałam nad muszla do 4 miesiąca ;-)

mama staracie sie o bobasa? Daj znać jak test?

trzymajcie sie kobitki, miłego dnia :-)

Hejka

Mama290- :szok: gratulowac? Podziwiam ze chcecie 5 malucha :tak: :-)
Kate to fajnie z esie dostal u nas bedzie wiadomoza tydzien.... :tak:

Ja dzis zabiegany dzien... Rano dowod rejestracyjny odebralismy, potem do domu, i poczta, arelgolog (miala byc na 12 a przyszla o 12:35!!!) i takim sposobem nie zdyazylam na 13 po Hanie, na szczescie poszla do swietlicy, a potem auto do mechanika i na pieszo do domku wrocilismy.... Jutro tez taki dzien.... :/ tyle ze auto trzeba odebrac, dentysta moj i ortodonta z Hania.... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: organizacja tego wszytskiego mnie dobija.....

Liza przynajmniej Ci sie nie nudzi w ciągu dnia :D na pocieszenie pomyśl sobie, że każda z nas ma takie dni :d a niektóre jeszcze w pracy ślęczą jak ja ;)

Dziś poniedziałek więc wychodzę o 6:40 wrócę o 19 :00 lajf is brutal ;)

reklama
Do góry