reklama
Liza
Fanka BB :)
Stefaa No ja wiem, sama mam takie dni czesto ale fajnie tez czasem tylko dzieci odprowadzic i w domu posiedziec...
Kate no tez masz racej, jak sie siedzi tylko w domu to wolniej leci czas, a tak to mam juz 16:30 prawie... :-)
Dzis zaliczylam tez gina o 8:30 ale tylko recepte dal czeka az minie rok od ostatniego badania gin
Kate no tez masz racej, jak sie siedzi tylko w domu to wolniej leci czas, a tak to mam juz 16:30 prawie... :-)
Dzis zaliczylam tez gina o 8:30 ale tylko recepte dal czeka az minie rok od ostatniego badania gin
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Liza chyba każda ma takie dni .
Fakt nie ma to jak urozmaicenie ,ze raz takie dni zabiegane a raz spokojniejsze ,ją to lubie takie dni zabiegane i ze ciągle coś do roboty .
Wczoraj moje dzieci były takie grzeczne ze nie mogłam wyjść z podziwu a dziś dają mi pipalic :-(.
Fakt nie ma to jak urozmaicenie ,ze raz takie dni zabiegane a raz spokojniejsze ,ją to lubie takie dni zabiegane i ze ciągle coś do roboty .
Wczoraj moje dzieci były takie grzeczne ze nie mogłam wyjść z podziwu a dziś dają mi pipalic :-(.
hej dziewczyny ktore maja fb, zapraszam do polubienia majej stronki https://www.facebook.com/pages/Handmade-Friendship-Bracelets-UK/636578599735072
a to moje nowe dzielo
a to moje nowe dzielo
Załączniki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mamcia super :-).
Ali już śpi bo teraz go rozkłada :-(. Oli zaraz kładę i chwilę spokoju i też nyny :-).
Dobrej nocy
Ali już śpi bo teraz go rozkłada :-(. Oli zaraz kładę i chwilę spokoju i też nyny :-).
Dobrej nocy
M
mama290
Gość
Dzięki dziewczyny w środę mam wizytę u giną to się wywiem co i jak w środku
reklama
Podziel się: