reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mama290 GRATLUJE !!!!!
Liza ja tak ma codziennie, między czasie mejle, telefony, rózne sprawy,
ale ja lubie takie zycie nie wyobrażam sobie monotonii,
Stefa u mnie w poniedziałek tez dużo pracy, wysyłki po weekendzie itp

reklama
Stefaa No ja wiem, sama mam takie dni czesto ale fajnie tez czasem tylko dzieci odprowadzic i w domu posiedziec... :-D
Kate no tez masz racej, jak sie siedzi tylko w domu to wolniej leci czas, a tak to mam juz 16:30 prawie... :-)

Dzis zaliczylam tez gina o 8:30 :p ale tylko recepte dal :p czeka az minie rok od ostatniego badania gin :sorry::eek:

Liza chyba każda ma takie dni .
Fakt nie ma to jak urozmaicenie ,ze raz takie dni zabiegane a raz spokojniejsze ,ją to lubie takie dni zabiegane i ze ciągle coś do roboty .

Wczoraj moje dzieci były takie grzeczne ze nie mogłam wyjść z podziwu a dziś dają mi pipalic :-(.

hej dziewczyny ktore maja fb, zapraszam do polubienia majej stronki https://www.facebook.com/pages/Handmade-Friendship-Bracelets-UK/636578599735072
a to moje nowe dzielo CAM01851.jpg

Załączniki

• CAM01851.jpg
    CAM01851.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
mama ale szybka decyzja o kolejnych dziecko.. Twoje bliznki mają 8 mc ?

jak TY się cieszysz to i ja się cieszę.. ale sobie bym tylko współczuła ;)

Do góry