reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Aniu u Ciebie to już tuż ,tuż :-), ale Ci fajnie :-).

Poziomki cieszę się ze u was ok 3 mam kciuki za samochód i za Jagne :-).

Nie mówiłam Wam ,ale jakiś czas temu zgadalam się z mama jednej z koleżanek ze szkoły oliwki o wózku i ona ma wózek 3 w 1 ponoc fajny i za 400 zł mogłaby mi go sprzedać . Wczoraj pod szkoła zagadala mnie koleżanka tej pani i oznajmiła ze ma taki sam wózek jak tamta chciała mi sprzedać i mówi ze odda mi go za darmo ( tylko nie wiem czy z fotelikiem, ale nieważne ) ważne ze bede miała wózek i trochę kasy zaoszczędze hi, ja się cieszę jak dziecko :-).

Mojego M od rana jeszcze w domu nie ma ,dopiero wraca ,dzieci śpią ,oby dziś daly mi pospać .

reklama
cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale jak pisałam Młody się pochorował, oczywiście jak to u niego zaraz szmery w oskrzelach
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
Jest poprawa, ale nadal chyrla i katar ma. Za sadystę muszę ja w domu robić, bo B przez dwa dni jak mu nos fridował, to ledwo co i wszystko zostawało i po gardle spływało "bo nie ma sumienia, bo on tak wrzeszczy"
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif

Choroba Wiktorka pokrzyżowała nasze fantastyczne plany weekendowe
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
, no ale "co się odwlecze to nie uciecze"
Marta78 ja Ciebie pamiętam, chyba z racji tego, że Twoje starszaki mają tak samo na imię jak moje.
Dorota zdrówka dla Oliwki. Fajnie z tym wózkiem Ci się udało.
Stefaa też uwielbiam teksty i rozmowy dzieciaków. Obiecywałam sobie zapisywać, potem bloga wymyśliłam, ale jakoś tak się rozeszło.
Ania jeszcze tydzień byś mogła w dwupaku wytrzymać. Co do mieszkania to z tego co się orientuję taka możliwość warunku przez bank jest, ale w momencie jeśli kredyt hipoteczny na mieszkanie.
Ania spokojnie, bez stresu :) na tym forum są dziewczyny które z rozwarciem na dwa palce długo chodziły a potem ciąze przenosiły :)
jak ja, a w końcu Młody dokładnie do swojego terminu doczekał;-)

Marta cieszę się, że u neurologa wsio ok.
Poziomki trzymam kciuki.

uciekam z psem, bo B wybył i sama jestem

Bry

Poziomki no witamy :-) czesciej prosimy pisac ;-)
Ania obys urodzila przed terminem, ;-) wiem bo sama dwoje przenosilam :p no i wlasnie z mikim kolo 11 maja mialam juz na 1 palec rozwarcie potem juz na 2 palce... a dziadyga i tak wyszla po terminie (31 maj) 8 czerwca w terminie z USG :tak: :sorry::laugh2:
Dorota ja tez czekam na wyniki z przedszkola, Mikolaja zapisalam, ponoc na 100% mial sie dostac ale czekam na potwierdzenie... jak tak bedzie to od wrzesnia chyba zaczne szukac jakiejs pracy... a moze sie uda cos fajnego znalezc to wtedy Mikolaja przestawie i nie bedzie chodzil tylko na 5h a na wiecej.... zobaczymy, narazie planyyyyy... :-) Fajnie z tym wózkiem :tak:

U nas dzis pochmurno, zakupy po poludniu zaliczymy, bo teraz maz w pracy. :p ja obiad zaraz zrobie, posprzatam w domu no i moment zleci do 12 :confused2: w pn i wtorek mam duuuuzo do zalatwiania a do tego auto do mechanika musze odstawic i potem we wtorek odebrac kolo poludnia bo mam ortodonte z Hania a za daleko musze jakos dojechac.... mam nadzieje ze gosc zdazy zrobic :sorry::eek::cool::baffled::confused2:
Yyyy i to chyba na tyle :p Corka w pn. ma pasowanie na czytelnika ;-) juz doczekac sie nie moze :happy:
Milego Weekendu! :rofl2: 1337100408-t8I778.jpg

Załączniki

• 1337100408-t8I778.jpg
    1337100408-t8I778.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 42
hej
piszę do Was z mojego nowego salonu :-) no dobra saloniku
wczoraj łóżeczko złożyliśmy :tak: widzę że M się bardzo denerwuje więc już nic nie mówiłam bo równie dobrze mógł to zrobić jak będę w szpitalu ale niech mu będzie ;-) ja piorę najmniejsze ubranka, pościel, ręczniki itp i już sobie ułożę i niech czeka co by M już się bardziej nie stresował ;-):rofl2:
cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale jak pisałam Młody się pochorował, oczywiście jak to u niego zaraz szmery w oskrzelach
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
Jest poprawa, ale nadal chyrla i katar ma. Za sadystę muszę ja w domu robić, bo B przez dwa dni jak mu nos fridował, to ledwo co i wszystko zostawało i po gardle spływało "bo nie ma sumienia, bo on tak wrzeszczy"
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif

Choroba Wiktorka pokrzyżowała nasze fantastyczne plany weekendowe
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
, no ale "co się odwlecze to nie uciecze"

Ania jeszcze tydzień byś mogła w dwupaku wytrzymać. Co do mieszkania to z tego co się orientuję taka możliwość warunku przez bank jest, ale w momencie jeśli kredyt hipoteczny na mieszkanie.
mój tak robił inhalację, trzymał tak trochę dalej albo pod brodą żeby mały nie widział bo darł się jak opętany i temu serce pękało :sorry: ale że wszystko szło w powietrze to nie ważne :-)

przy hipotecznym może i tak ale to jest zupełnie inna sytuacja, jakiś kredyt rodzinny na spłatę, bank wymaga jedynie wskazania spadkobierców i im przelewa odpowiednie kwoty i po wszystkim, a co kto zrobi z tymi pieniędzmi to już jego sprawa, a M doszedł do wniosku że ten sku....... jego brat próbował go wykręcić w taki sposób żeby przelew na to mieszkanie co my chcemy kupić poszedł od niego tak jakby on za nie zapłacił a nie M :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to jest taka szumowina że już nie jeden interes zrobił na rodzinie przez co teściowa miała później na pieńku a on wszystko w d....... :no::no:

Ania obys urodzila przed terminem, ;-) wiem bo sama dwoje przenosilam :p no i wlasnie z mikim kolo 11 maja mialam juz na 1 palec rozwarcie potem juz na 2 palce... a dziadyga i tak wyszla po terminie (31 maj) 8 czerwca w terminie z USG :tak: :sorry::laugh2:
byle do 10 i niechsię dzieje co chce, ja też syna urodziłam po czasie i tez już podziękuję, tym bardziej że ta ciąża to mi tak jakoś trwa i trwa ;-)

dorota ale super Ci się udało :tak:
poziomki witaj :-D super że szkoła podpasowała :tak:

spadam śniadanko sobie zrobić

Aniu nie dajcie się temu skur....... :-(.
Widzę u Was wielkie szykowanie :-), masz rację naszykuj ile sie da coby M sie zbytnio nie stresowal :-).

Anna no ktos mysi być tym gorszym :-), zdrowia dla małego .

Liza no to oby Mikołaj dostał sie ,ja czuje ze alanek niestety sie nie dostanie .

U mnie noc srednia ,tzn długo nie umialam zasnąć ,średnio mój sen trwał od po 23 do 5.30 ( po tej godz już wcale nie zasnelam ) ,przez te 6 godz wstawałam dokładnie 10 razy ( aż specjalnie liczyłam) , ale i tak trochę pospalam ,bywa gorzej hi
Od rana źle sie czuje :-(, niedobrze mi i jakoś słabo :-(, u mnie zimno i ponuro .

Dziś z całych sił postaram sie wam pokazać wszystkie zdjęcia na raz :-), ale to później.

Aniu pokaz fotki saloniku :-)

Cisza tu straszna .

Mieszkanie ogarniete,jutro posprzatam kuchnie , w tygodniu okna i bedzie posprzatane,jeszcze z biegiem czasu kilka swoich dodatkow i bedzie git :-).

Na zamnietym fotki mieszkania ,brzuszka i prezentow od Was :-).

Milej nocy

Wpadam wieczornie z drineczkiem :D no co w końcu sobota:D

byłam dziś na zakupach, oczywiście dzieciom dostało się najwięcej.. dlaczego na mnie tak wszystko, nie pasuje idealnie jak na nich ;)

Ania szybko się uwinęliście z tym remontem, aż żałuje, że tak daleko mieszkacie, bo my chcemy zacząć w maju generalkę i przydałby mi się Twój M :) Na razie jesteśmy na etapie szukania ekipy i wyceny i projektów.. zobaczymy w jakim stopniu to będzie generalny remont :)

Doris :d ja nadal czuje niedosyt informacyjny hihi nie wiem coś TY robiła w hotelu :D

mamartusia i co podsłuchałaś swoje dzieciaki ? napisz mi ( na priv albo tu) jak możesz oczywiście o co chodzi z tym wykresem i z tymi temperaturami co prowadzicie .. podczytałam, że TY już wtajmniczona więc tak sobie myślę, że to może dobre byłoby i jako środek anty - znaczy taki wspomagacz :D ale ja ciemna od zawsze z z tego byłam ;)

annoj jak nie ten weekend to następny !

liza noo na emeryturkę czas zbierać fundusze :D 3mam kciuki za pozytywne działania :D

poziomki musiałaś chyba nieźle czkać, bo w końcu się pojawiłaś .. my Cie tylko nawoływałyśmy a TY nic :p już nam tego więcej nie rób... bo pomyślimy, że sobie nie dajesz z 5 dzieci :p

Siedze dzis z malym caly dzien sama, M zabral dzieciaki na urodziny do siostrzenicy. I co wam powiem? Masakra, posprzatalm caly dom, kurczak w piecu juz zimny, nawet akwaria poczyscilam. Normalnie sie nudze!!!!!

mamcia ja jak jestem bez z dzieci to mniej zrobie niż jak z dziecmi hihih :)

dorota pusto bo weeked i kazda się pewnie Meżusiem napaja :D

Kate zeszłaś już z chłopa :p:p

reklama
Do góry