reklama
M
mama290
Gość
Cholercia wcelo mi posta wrocilismy właśnie od okulisty Max wypisany a u Olka znaleźli jakieś zmiany aż się poplakalam bo wczesniej nic nie było ehh mamcia a jaka ma wadę mały bo ja czekam na wizytę do urologa bo my mamy spodziewactwo i tez obawiam się zabiegu i nie wiem czy go robić czy zostawić to Dobrze ze juz dzis ostatnidzien szkoly nareszcie wolne
Mama no wlasnie tez mi sie wydaje ze to spadziectwo ale nam tego nie powiedzieli maly ma wszystko dobrze wyksztalcone tylko ma.dziurke nie w ta strone i sika nie do gory tylko sobie w jajka, i ten pitolek przez to jest taki jakby skrecal w lewo. A u was jak to wtglada
M
mama290
Gość
Mamcia to my mamy tak samo tyle tylko ze jak im od ciągnęli napletek to maja teraz taki nadmiar skory do tego niby to koryguje się jak dziecko skończy rok i właśnie czekam na wizytę
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
Przeczytalam siedzac w pracy bo dis na 14, sporo piszecie a ja mam chyba jakies przesilenie wiosenne bo nic mi sie nie chce. Jutro znow do pracy i dopiero w niedziele odpoczne.
Przesylam wszystkim wielkie buziaki i odezwe sie jutro
Przeczytalam siedzac w pracy bo dis na 14, sporo piszecie a ja mam chyba jakies przesilenie wiosenne bo nic mi sie nie chce. Jutro znow do pracy i dopiero w niedziele odpoczne.
Przesylam wszystkim wielkie buziaki i odezwe sie jutro
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mamcia i Mama u was juz wakacje ? Czy takie 2 tyg feri ?
Mama i Mamcia to ja mocno 3 mam kciuki za waszych małych mezczyzn , aby wszystkie zabiegi się dobrze pokonczyly .
Marta mocno 3 mam kciuki za Kacperka ,myślę o Was i masz rację ,staraj sie nie nakrecac i myśleć pozytywnie.
Doris miłej i spokojnej pracy .
Ja jestem z siebie dumna dziś dużo zrobiłam w domu :-), od prawie 2 godz na placu jestem z dziecmi .
Mama i Mamcia to ja mocno 3 mam kciuki za waszych małych mezczyzn , aby wszystkie zabiegi się dobrze pokonczyly .
Marta mocno 3 mam kciuki za Kacperka ,myślę o Was i masz rację ,staraj sie nie nakrecac i myśleć pozytywnie.
Doris miłej i spokojnej pracy .
Ja jestem z siebie dumna dziś dużo zrobiłam w domu :-), od prawie 2 godz na placu jestem z dziecmi .
ania138
miłość w trzech wymiarach
dziewczyny ja się nie martwię, ja się cieszę, nich już wyłazi i po sprawie ;-) M stwierdził że jak do 15 nie urodzę to będziemy wywoływać ;-) bo już też nie może się doczekać :-)
stefaa główka na swoim miejscu czyli między moimi nogami
dziewczyny zdrówka dla Waszych synków, mojemu też groził zabieg na napletek ale maść dała radę i obyło się bez skalpela ale to zupełnie co innego
marta24 dobrze że dobre wieści i pewnie, dobrze robisz że sobie nie wkręcasz bo można wtedy w głowę dostać
resztę pozdrawiam
stefaa główka na swoim miejscu czyli między moimi nogami
dziewczyny zdrówka dla Waszych synków, mojemu też groził zabieg na napletek ale maść dała radę i obyło się bez skalpela ale to zupełnie co innego
marta24 dobrze że dobre wieści i pewnie, dobrze robisz że sobie nie wkręcasz bo można wtedy w głowę dostać
resztę pozdrawiam
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej Babole:-)
Kurcze tak mi czasu ostatnio brakuje ze szok co usiade i zaczynam czytac to ktoś mi nie daje.
Teraz tez Jaga sie wydziera z wanny
U nas sie troche dzieje ale nic złego..Gabi zachwycona szkoła ,chodziła by najchetniej cały tydzien na okrągło
Ze złych rzeczy to samochód nam sie zepsół ale był mechanik i ponoć da sie zrobić bez wiekszych kosztów..trzymajcie kciuki.
W pon idziemy na kontrole do dietetyka z Jagoda,ciekawe co powie heh
Stefa fajna fotka ,poprosze wiecej:-)
Dorota jak nowa chata?
Aniapoczekaj już do tego 38
Doris 10 ide na kolejna wizyte i moze w koncu mi wyjmie implant
Mamcia Klusek Ci rosnie,oby tak dalej:-)
Widze ze nas troche przybywa:-) SUPER!
Kurcze tak mi czasu ostatnio brakuje ze szok co usiade i zaczynam czytac to ktoś mi nie daje.
Teraz tez Jaga sie wydziera z wanny
U nas sie troche dzieje ale nic złego..Gabi zachwycona szkoła ,chodziła by najchetniej cały tydzien na okrągło
Ze złych rzeczy to samochód nam sie zepsół ale był mechanik i ponoć da sie zrobić bez wiekszych kosztów..trzymajcie kciuki.
W pon idziemy na kontrole do dietetyka z Jagoda,ciekawe co powie heh
Stefa fajna fotka ,poprosze wiecej:-)
Dorota jak nowa chata?
Aniapoczekaj już do tego 38
Doris 10 ide na kolejna wizyte i moze w koncu mi wyjmie implant
Mamcia Klusek Ci rosnie,oby tak dalej:-)
Widze ze nas troche przybywa:-) SUPER!
Podziel się: