M
mama290
Gość
Mamcia ja z Southampton jestem pol mojej famili w Londynie mieszka tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stefaa moja Majka jest też taka wrażliwa na otoczenie i krzywdę innych, w szkole broni słabszych i zawsze przychodzi taka oburzona jak ktoś mógł tak powiedzieć czy coś tam zrobi itpMoje dzieciaki są otwarte, myślę, że też, że los obdarował je wielką empatia - nie ma mowy, żebyśmy przeszli obok skarbonki do której zbierają pieniądze na chore dzieci.. muszą coś wrzucić choćby 10 gr czasem to ze swoich portfeli wyciągają, zbierają zakrętki dla chorej dziewczynki i takie tam różne akcje
Nie boją się ludzi, nie wstydzą się rozmawiają z każdym - co nie dokońca jest dobre- może to dlatego, że każde poszło w wiek 12 mc do przedszkola, gdzie zmuszeni byli przyzwyczaić się do obcych ..
ania łer ar ju ?? bo dziś ja skrobnęłam posta haha ale o swoich dzieciach to fatycznie mogłabym napisac książkę :d