reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie :-)

Ja już luzik mam do poniedziałku do 14, bo dopiero idę do pracy. Pomimo niewyspania, przemęczenia ma dziś super nastrój choćby z tego względu, że jutro nie muszę wstawać o 4.50.
Wczoraj mało nadrobiłam w czytaniu, nawet nie wiem kiedy zasnęłam ale było to pewnie po 20 :tak:. Nic nie obejrzałam, nie miałam na nic sił!
tak więc dziś dopiero odpowiadam ;-)

Mamartusia...kiedy pokażesz nam tatuaż? W którym miejscu robiłaś? jaki napis? Bolało???

Dorota....uważaj na siebie i jak się ogarniesz proszę o zdjęcia nowego M :-), nie dźwigaj za dużo, nie chodź po schodach, bo ty jeszcze na "bezpiecznym" etapie ciąży nie jesteś. A co mojego dołowania to wiesz jak to jest. Niby jakiś specjalnych starań brak ale zawsze jest nadzieja.

Ania śliczne łóżeczko, podoba mi się. A wózek już masz? Oj to się będzie działo u Ciebie w weekend! Jak już będziesz mogła wstaw fotki :-). U mnie tez by się przydał podział Damiana pokoju aby Julię odgrodzić ścianą, tzn jej kącik, bo śpi z nami:zawstydzona/y:

Stefaa...kiedy kończysz leczenie dentystyczne? ja kiedyś miałam spore problemy z zębami ale odkąd odstawiłam colę i wyleczyłam zęby nie mam od kilku lat żadnych ubytków, ostatni raz leczyłam ząb w ciąży z Julią. Mówisz, że Twój małż wędkarz??? Rybki w lodówce są??

Mamartusia...czy Ty też dostałaś @???? Jeśli tak to łaczymy się w bólu. Bez leków dasz radę, bo albo leki albo brzuszek. Chcesz się stresować jak zajdziesz, że brałaś jakieś tabsy niepotrzebnie??

Poziomki...wracaj tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kate...jak się czujesz??? Widziałam Cię na planowaniu płci:tak:, kiedy zaczynacie??? ja też podczytuje ten wątek ;-)

Marta24, HappyMama, Annaoj kce, Misiarska, Mamcia...jak tam Wasze Maluchy???

Pysia, Lenka, Liza, Martika, Mama290 i reszta...gdzie jesteście??

reklama
weekendowa cisza nastała na wątku :)

Doris ja ogólnie leczenie zębów miałam już zakończone, końcem zeszłego roku maltretowałam Was postami moich wizyt dentystycznych ;) ale oczywiście tak pięknie nie może być jakby się chciało ! ósemka rośnie, gdzieś piątka od środka się popsuła noo i leczenie od nowa czas zacząć! Coli nie pijam od momentu w którym doczytałam, że to aż 6 łyżek cukru!!

wątek również podczytuję, ale bardziej ze względu atmosfery .. tylko dziewczyny tam tak pędzą z produkcją !

Ściana stoi :tak:
ile dałam radę tyle pomogłam, Majka pomagała i daliśmy radę
powiem Wam że całkiem fajnie to wygląda :tak: bardzo jestem ciekawa końcowego efektu
no no muszę przyznać, że zdolnego chłopa mam w domu :rolleyes2: i nawet obyło się bez kłótni :-) i stwierdziłam że się starzejemy :sorry: on nie rzucał łaciną a ja odkurzałam jak tylko nabrudził

ania pięknie powiedziane i tego się trzymajmy ! uwielbiam aforyzmy, mam cała lodówkę w pięknych przesłaniach.. co tydzień pojawia się coś nowego ! dziś bylaś moją inspiracją !
:rolleyes: fiu fiu ale mi miło :rolleyes:
Ania śliczne łóżeczko, podoba mi się. A wózek już masz? Oj to się będzie działo u Ciebie w weekend! Jak już będziesz mogła wstaw fotki :-). U mnie tez by się przydał podział Damiana pokoju aby Julię odgrodzić ścianą, tzn jej kącik, bo śpi z nami:zawstydzona/y:
mi też, takie delikatne :tak: a wózek jest zarezerwowany, jak urodzę to M jedzie do sklepu, dopłaca resztę i odbiera :-D
oj dzieje się, dzieje ale jakie efekty :szok:
fotki jakieś wstawię ale jak już będzie tak na tip top

Doris bardzo sie cieszę ze u Ciebię z samopoczuciem już lepiej. Odpoczywaj na wolnym ile sie da . A tak moze Cię choć troszkę pociesze ,kiedyś ja wstawalam do pracy na 5.20 musiałam być w pracy . Mieszkalam wtedy w sosnowcu ,a praca w katowicach i 2 autobusami dojeżdżalam ,ale ze tak rano nie bylo tego pierwszego autobusu to wstawalam po 3 w nocy ,o 4 wychodziłam i jakieś 20 min na pieszo do autobusu ,pamiętam jak z gazem w kieszeni chodziłam ,bo strach o 4 w nocy spacerować . Ciężko jest tak Wstawac ,ale jak mus to mus .

Aniu super ze ścianą już jest ,jak już będziesz ogarnieta czekam na fotki :-).
Ja też wkleje jak bede miała porobione .

Dziś w końcu sie wyspalam , wstawalam kila razy ale w końcu pospalam :-), wcześniejsze 2 noce prawie wcale nie spalam .

Dziś ciężki dzien . Nie wiem czy uda mi sie cokolwiek posprzątać bo ze starego trzeba dziś wszystko wywieść ,najpierw popakowac , poprzewozic ,zakupy dziś , z dziecmi na dwor wyjść ,wizyta dzieci M . Oj doby nam dziś nie starczy .

Moje dzieci jeszcze śpią ,moze dlatego ze zegarki prsestawione hi .

Miłej niedzieli .

Witam z rana, u nas weekend jest przy pogodzie wyjazdowy, tak wiec wczroaj bylo jezioro wloska kuchnia i lody, dzisiaj gory. Dlatego nie zagladalam tutaj zbytnio ;-)
Mamartusia tule mocno
Stefa jak tak czytam, to te zeby to Twoja pieta Achilessa, biedna jestes, niech w koncu wymysla paste, ktora bedzie leczyla zeby bez wizyt u dentysty ;-)
Ania swietnie ze sciana juz stoi :tak:
Dorota ojej to spalas wtedy w ogole? pierwszy autobus lapac, podziwiam. Uwazaj na siebie, z tym calym sprzataniem i reszta.
Doris wypoczywasz? ;-)?
Milego dnia dziewczyny

Witam Martusia ja ciekawa jestem twojego tatoo sama mam pare:-)Ania tez czekam na zdjecia sciany:-) u nas leniwie niedzielnie standardowo piore i robie obiad :-)

witam się niedzielnie,
piękna pogoda u nas, dzieci bawią się w piaskownicy, obiad nastawiony

Doris jestem na wątku planowania "od zawsze" chociaż płci nogdy nie planowałam,
uwielbiam tą atmosfere tam, jestem zapisana w staraczkach na lato, ale raczej nie dam rady,
mam problemy zdrowotne, za duże jak na razie, wogóle mam coraz więcej różnych wątpliwość, ach zycie,
a Ty już zaczełaś starania??? płeć będziesz planować?

Ania dziekuje, czuje się średnio, raz lepiej raz gorzej,
bardzo jestem ciekawa Twojego mieszkania, czekam na fotki

Dorota tylko nie przesadzaj z tym sprzatnie, spokojnie , nie przemęczaj się

Mamartusia i ja czekam na zdjęcia z niecierpliwoscią

Martika ale super takie wyjazdy, jeziorko rewelacja, wypoczywaj

Miłej niedzieli dziewczyny !!!!

witam słonecznie :biggrin2:
całą noc przespałam :tak:o 6 starego czasu przebudziłam się ale dospałam jeszcze 2 godziny więc super

M podłącza elektrykę a on raczej się tym nie zajmuje i trochę mu nie szło bo tym zawsze zajmował się na robotach jego brat, ten brat :dry:ale że sobie go nie życzę w domu to bez słowa M robi metodą prób i błędów i efekt jest taki że trochę dłużej to trwa ale działa :tak:

no i już od samego rana usłyszałam od M że bardzo dobrze mu ze mną :rolleyes:ach jak my sobie słodzimy ostatnio :rofl2:

Miłej niedzieli :-)

Aniu wiesz SLODYCZY nigdy nie za wiele :-)

Kate to ja życzę Ci aby jednak wasze plany o następnej dzidzi się powiodly ,aby bylo tak jak chcecie .

Martika fajnie tam musisz mieć :-).

U nas dzien pracowity ale powiem wam ze dziś mimo ze nie odpoczywalam to mniej jestem zmęczona niż w tygodniu, może to przez to ze M jest cały dzien :-).

Rano w domu firanke udało mi sie powiesić ,dłuższy czas pakowanie a M biedny chyba zd 20 razy conajmmniej kursował na 4 piętro ,ba wiecej bo i tam i tu 4 piętro ,masakra . Na zupce w barze byliśmy :-), ja juz 3 plac zabaw z dziecmi właśnie zaliczam . M pojechał po tamte dzieci ,pójdę z 4 do domu a M dalej jedzie pakować i wozić ,nie mamy innego wyjścia bo jutro muszę tam sprzątać i chyba klucze , może uda mi sie ze we wtorek klucze . Jutro M cały dzien w pracy więc trzeba zrobić jak najwięcej.

Miłej reszty niedzieli dla wszystkich :-)

reklama
dorota super ze z mieszkanie tak sie udało, z tymi firankami tak szalej

ania szybko wam poszło , nic tylko sie cieszyc, łozeczko ładne i super z ez m tak kolorowo:-D
stefa aj te zęby

kate ja tam trzymam kciuki za córeczkę:tak:

mamartusia doris za nastepny raz &&&&

martika fajnie ze weekend udany

mama290 u mnie tez pranie wisi na lince:baffled:

pogoda przepiekna , pospacerowalismy to teraz relaksw domu
miłego wieczoru

Do góry