reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie :-)

Ja już luzik mam do poniedziałku do 14, bo dopiero idę do pracy. Pomimo niewyspania, przemęczenia ma dziś super nastrój choćby z tego względu, że jutro nie muszę wstawać o 4.50.
Wczoraj mało nadrobiłam w czytaniu, nawet nie wiem kiedy zasnęłam ale było to pewnie po 20 :tak:. Nic nie obejrzałam, nie miałam na nic sił!
tak więc dziś dopiero odpowiadam ;-)

Mamartusia...kiedy pokażesz nam tatuaż? W którym miejscu robiłaś? jaki napis? Bolało???

Dorota....uważaj na siebie i jak się ogarniesz proszę o zdjęcia nowego M :-), nie dźwigaj za dużo, nie chodź po schodach, bo ty jeszcze na "bezpiecznym" etapie ciąży nie jesteś. A co mojego dołowania to wiesz jak to jest. Niby jakiś specjalnych starań brak ale zawsze jest nadzieja.

Ania śliczne łóżeczko, podoba mi się. A wózek już masz? Oj to się będzie działo u Ciebie w weekend! Jak już będziesz mogła wstaw fotki :-). U mnie tez by się przydał podział Damiana pokoju aby Julię odgrodzić ścianą, tzn jej kącik, bo śpi z nami:zawstydzona/y:

Stefaa...kiedy kończysz leczenie dentystyczne? ja kiedyś miałam spore problemy z zębami ale odkąd odstawiłam colę i wyleczyłam zęby nie mam od kilku lat żadnych ubytków, ostatni raz leczyłam ząb w ciąży z Julią. Mówisz, że Twój małż wędkarz??? Rybki w lodówce są??

Mamartusia...czy Ty też dostałaś @???? Jeśli tak to łaczymy się w bólu. Bez leków dasz radę, bo albo leki albo brzuszek. Chcesz się stresować jak zajdziesz, że brałaś jakieś tabsy niepotrzebnie??

Poziomki...wracaj tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kate...jak się czujesz??? Widziałam Cię na planowaniu płci:tak:, kiedy zaczynacie??? ja też podczytuje ten wątek ;-)

Marta24, HappyMama, Annaoj kce, Misiarska, Mamcia...jak tam Wasze Maluchy???

Pysia, Lenka, Liza, Martika, Mama290 i reszta...gdzie jesteście??

reklama
weekendowa cisza nastała na wątku :)

Doris ja ogólnie leczenie zębów miałam już zakończone, końcem zeszłego roku maltretowałam Was postami moich wizyt dentystycznych ;) ale oczywiście tak pięknie nie może być jakby się chciało ! ósemka rośnie, gdzieś piątka od środka się popsuła noo i leczenie od nowa czas zacząć! Coli nie pijam od momentu w którym doczytałam, że to aż 6 łyżek cukru!!

wątek również podczytuję, ale bardziej ze względu atmosfery .. tylko dziewczyny tam tak pędzą z produkcją !

Ściana stoi :tak:
ile dałam radę tyle pomogłam, Majka pomagała i daliśmy radę
powiem Wam że całkiem fajnie to wygląda :tak: bardzo jestem ciekawa końcowego efektu
no no muszę przyznać, że zdolnego chłopa mam w domu :rolleyes2: i nawet obyło się bez kłótni :-) i stwierdziłam że się starzejemy :sorry: on nie rzucał łaciną a ja odkurzałam jak tylko nabrudził

ania pięknie powiedziane i tego się trzymajmy ! uwielbiam aforyzmy, mam cała lodówkę w pięknych przesłaniach.. co tydzień pojawia się coś nowego ! dziś bylaś moją inspiracją !
:rolleyes: fiu fiu ale mi miło :rolleyes:
Ania śliczne łóżeczko, podoba mi się. A wózek już masz? Oj to się będzie działo u Ciebie w weekend! Jak już będziesz mogła wstaw fotki :-). U mnie tez by się przydał podział Damiana pokoju aby Julię odgrodzić ścianą, tzn jej kącik, bo śpi z nami:zawstydzona/y:
mi też, takie delikatne :tak: a wózek jest zarezerwowany, jak urodzę to M jedzie do sklepu, dopłaca resztę i odbiera :-D
oj dzieje się, dzieje ale jakie efekty :szok:
fotki jakieś wstawię ale jak już będzie tak na tip top

Doris bardzo sie cieszę ze u Ciebię z samopoczuciem już lepiej. Odpoczywaj na wolnym ile sie da . A tak moze Cię choć troszkę pociesze ,kiedyś ja wstawalam do pracy na 5.20 musiałam być w pracy . Mieszkalam wtedy w sosnowcu ,a praca w katowicach i 2 autobusami dojeżdżalam ,ale ze tak rano nie bylo tego pierwszego autobusu to wstawalam po 3 w nocy ,o 4 wychodziłam i jakieś 20 min na pieszo do autobusu ,pamiętam jak z gazem w kieszeni chodziłam ,bo strach o 4 w nocy spacerować . Ciężko jest tak Wstawac ,ale jak mus to mus .

Aniu super ze ścianą już jest ,jak już będziesz ogarnieta czekam na fotki :-).
Ja też wkleje jak bede miała porobione .

Dziś w końcu sie wyspalam , wstawalam kila razy ale w końcu pospalam :-), wcześniejsze 2 noce prawie wcale nie spalam .

Dziś ciężki dzien . Nie wiem czy uda mi sie cokolwiek posprzątać bo ze starego trzeba dziś wszystko wywieść ,najpierw popakowac , poprzewozic ,zakupy dziś , z dziecmi na dwor wyjść ,wizyta dzieci M . Oj doby nam dziś nie starczy .

Moje dzieci jeszcze śpią ,moze dlatego ze zegarki prsestawione hi .

Miłej niedzieli .

Witam z rana, u nas weekend jest przy pogodzie wyjazdowy, tak wiec wczroaj bylo jezioro wloska kuchnia i lody, dzisiaj gory. Dlatego nie zagladalam tutaj zbytnio ;-)
Mamartusia tule mocno
Stefa jak tak czytam, to te zeby to Twoja pieta Achilessa, biedna jestes, niech w koncu wymysla paste, ktora bedzie leczyla zeby bez wizyt u dentysty ;-)
Ania swietnie ze sciana juz stoi :tak:
Dorota ojej to spalas wtedy w ogole? pierwszy autobus lapac, podziwiam. Uwazaj na siebie, z tym calym sprzataniem i reszta.
Doris wypoczywasz? ;-)?
Milego dnia dziewczyny

Witam Martusia ja ciekawa jestem twojego tatoo sama mam pare:-)Ania tez czekam na zdjecia sciany:-) u nas leniwie niedzielnie standardowo piore i robie obiad :-)

witam się niedzielnie,
piękna pogoda u nas, dzieci bawią się w piaskownicy, obiad nastawiony

Doris jestem na wątku planowania "od zawsze" chociaż płci nogdy nie planowałam,
uwielbiam tą atmosfere tam, jestem zapisana w staraczkach na lato, ale raczej nie dam rady,
mam problemy zdrowotne, za duże jak na razie, wogóle mam coraz więcej różnych wątpliwość, ach zycie,
a Ty już zaczełaś starania??? płeć będziesz planować?

Ania dziekuje, czuje się średnio, raz lepiej raz gorzej,
bardzo jestem ciekawa Twojego mieszkania, czekam na fotki

Dorota tylko nie przesadzaj z tym sprzatnie, spokojnie , nie przemęczaj się

Mamartusia i ja czekam na zdjęcia z niecierpliwoscią

Martika ale super takie wyjazdy, jeziorko rewelacja, wypoczywaj

Miłej niedzieli dziewczyny !!!!

witam słonecznie :biggrin2:
całą noc przespałam :tak:o 6 starego czasu przebudziłam się ale dospałam jeszcze 2 godziny więc super

M podłącza elektrykę a on raczej się tym nie zajmuje i trochę mu nie szło bo tym zawsze zajmował się na robotach jego brat, ten brat :dry:ale że sobie go nie życzę w domu to bez słowa M robi metodą prób i błędów i efekt jest taki że trochę dłużej to trwa ale działa :tak:

no i już od samego rana usłyszałam od M że bardzo dobrze mu ze mną :rolleyes:ach jak my sobie słodzimy ostatnio :rofl2:

Miłej niedzieli :-)

Aniu wiesz SLODYCZY nigdy nie za wiele :-)

Kate to ja życzę Ci aby jednak wasze plany o następnej dzidzi się powiodly ,aby bylo tak jak chcecie .

Martika fajnie tam musisz mieć :-).

U nas dzien pracowity ale powiem wam ze dziś mimo ze nie odpoczywalam to mniej jestem zmęczona niż w tygodniu, może to przez to ze M jest cały dzien :-).

Rano w domu firanke udało mi sie powiesić ,dłuższy czas pakowanie a M biedny chyba zd 20 razy conajmmniej kursował na 4 piętro ,ba wiecej bo i tam i tu 4 piętro ,masakra . Na zupce w barze byliśmy :-), ja juz 3 plac zabaw z dziecmi właśnie zaliczam . M pojechał po tamte dzieci ,pójdę z 4 do domu a M dalej jedzie pakować i wozić ,nie mamy innego wyjścia bo jutro muszę tam sprzątać i chyba klucze , może uda mi sie ze we wtorek klucze . Jutro M cały dzien w pracy więc trzeba zrobić jak najwięcej.

Miłej reszty niedzieli dla wszystkich :-)

reklama
dorota super ze z mieszkanie tak sie udało, z tymi firankami tak szalej

ania szybko wam poszło , nic tylko sie cieszyc, łozeczko ładne i super z ez m tak kolorowo:-D
stefa aj te zęby

kate ja tam trzymam kciuki za córeczkę:tak:

mamartusia doris za nastepny raz &&&&

martika fajnie ze weekend udany

mama290 u mnie tez pranie wisi na lince:baffled:

pogoda przepiekna , pospacerowalismy to teraz relaksw domu
miłego wieczoru

Do góry