reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam się i ja :-).
Dziękuję za pamięć i życzenia :-).

Witam nowa mamę
Martika u mnie też teraz bedzie Liliana :-)

Liza nawet mi nie mów o tej pogodzie ,bo ja przez nią dola łapie .

Kate cieszę sie ze u Ciebie już dobrze :-). No to wyspalas sie za wszystkie czasy :-).

Doris dobrze ze z M już ok :-).

Marta jak u Ciebie ?

Happymama no wymagający syn Ci sie teraz trafił ,oby szybko mu to przeszło :-).

Aniu i jak z mieszkaniem ? Cos nowego ? Kiedy ryszacie z rozdzielaniem pokoju ?

Ja zyje ,fakt nie mam czasu hi . Weekend udany ,my i rodzice zadowoleni :-), weekend z rodzicami szybko minął ,a od wczoraj nasze głowy zaprzata sprawa zamiany tego mieszkania co teraz wynajmujemy na większe 3 pokoje w tej samej cenie co teraz . Kombinujemy nad kasa na już aby zaklepać to mieszkanie bo naprawdę warto :-). Jak dobrze pójdzie to pod koniec tego tygodnia ruszamy z przeprowadzka a za tydzień już na nowym i większym mieszkaniu :-).

Dobra lecę ubierać dzieci i z psem idziemy sie przewietrzyc . Dziś oliwka w domu bo rekolekcje ma .

Stefea, co do 8emek, to mi wychodzily w kazdej ciazy, i tak zaczely jak zaszlam w ciaze z Hania, tak jak z mikim bylam to mi ostatnia sie wyzynala i mnie tak bolalo.... :/ wrrrrr... jedna ponoc nie do konca jeszcze wyszla :confused:
Dorota podziwiam Was ze znow chcecie sie przeprowadzac :szok: ja po ostatniej przeprowadzce to bym teraz juz wogole sie nie przeprowadzala przez najblizszy czas, i oby tak bylo! :shocked2::dry::sorry2::blink:

Dzieciaki w domu, wariują....
i ja zaraz zwaruje, chyba w szkole za malo maja ruchu :nerd:

cześć dziewczyny
nawet nic nie napiszę, że się ogarnąć nie mogę, bo mi wstyd:zawstydzona/y:
Jakaś ostatnio jestem niepociumana:zawstydzona/y:i źle mi z tym strasznie. Teraz jeszcze B mi sprzedał jakiegoś bakcyla, nafaszerowałam się czosnkiem, a na kolację sobie kanapki z miodem zrobię i mam nadzieje, że przejdzie, a co najważniejsze, że Młody się nie zarazi.
Pobieżnie przejrzałam co naskrobałyście.
Martika witaj. Bardzo współczuję Ci przejść. W 17 tygodniu to jeszcze mógł się pomylić, może jednak chłopak będzie.
Poziomki jak Gabi po pierwszym dniu w szkole? Probuję sobie Ciebie wobrazić z tymi tipsiorami i wogóle, ale jakoś nie mogę;-)
Dorota spóźnione życzenia wszystkiego naj, najlepszego. A to mieszkanie co teraz macie to ile ma pokoi, bo myślałam, że to już jest 3pokojowe.
Kate cieszę się, że już dobrze się czujesz i że do domku idziesz.
Mama290 to teraz masz co robić;-)
Madi fajnie, że do nas wróciłaś. Widzę, że Twoja Marysia to niezła szogunica:-)

resztę pozdrawiam:-)

spadam obiad kończyć

Dorota ladne imie wybraliscie :tak:i trzymam kciuki by udalo sie zaklepac wieksze mieszkanie :) i by fundusze sie znalazly :)
Liza no to nie wesolo mialas z tymi osemkami.
Anna zdrowia zycze, bo najgorzej jak my mamy chorujemy :/ a co do plci malenstwa, to raczej watpie by sie cos zmienilo :) plec nie jest juz dla mnie taka wazna. Gorzej, ze "zyczliwi" maja z tym problem, jak niektore pytajace o plec dziecka osoby, slysza ,ze prawdopodobnie 3 dziewczynka, to slysze cyt. ze niezle zapizdzilismy sobie chate, albo kondolencje dla meza... ale to ich problem nie moj :) kuruj sie

Liza mnie też sie nie chce całej tej przeprowadzki :-), tzn na sama myśl ze bedzie lepiej to się cieszę ale najgorzej z tym całym majdanem, ale wiesz przemecze sie kilka dni i bedzie ok :-).

Anna nie przejmuj sie ze nieogarnieta jesteś ,masz prawo :-), zdrowka dla Ciebie ,dla was wszystkich . Tam gdzie teraz mieszkamy mamy dokładnie 39 m i 2 pokoje , a teraz chcemy zamienić na 3 pokoje i 57 m :-) więc jest różnica :-).

Martika no wiesz Wy też baaaardzo ładne imię wybraliscie dla córki :-).
A ludzie to idioci hi ,masz rację kichaj na ludzi i ich opinie :-).

martika witaj
u mnie tez jajwiekszy problem co do płci miało otoczenie, jakby to jakaś tragedia było ze trzeci syn, a ja się cieszyłam że po protu był

dorota a jak to mozliwe ze wieksze mieszkanie i za taka samą cenę?, fajnie ze urodziny udane i ze rodzice zadowoleni, to w sumie niepotrzebnie sie nasprzątałaś skoro za chwilę przeprowadzka

stefa współczuje teg bólu, u mnie jeszcze jedna sie przebija tylko nie ma gdzie

annaoj zdrówka, nieogarnianiem nie przejmuj, się , ja ostatnio tez wszystko w biegu

kate super ze do domku zaraz idziesz:-)

Dobry Wieczór :-)
Ja dziś ledwo żyję, wstałam o 3.50 do pracy, bo miałam na 5 rano:szok:. Cały dzień chodzę śnięta, miałam parę spraw do załatwienia w mieście dziś więc jakoś dotrwałam do wieczora. Poza ty mam jakiś strasznie długi cykl, dziś 32 dzień,ja wiem że owulka mi się przesunęła ale dziwnie się czuję w tak długim cyklu...

Witam nową mamę, Martika, mam nadzieję że zagoscisz u nas na dłużej, bo coś ostatnio nowe Mamy wpadają, napiszą kilka postów i znikają

Dorota...opowiadaj co to za mieszkanie, jak je znaleźliście??? Daleko od centrum? z Wyposażeniem?

Stefaaa
.ja ósemki usuwałam jak rosły tak miałam ich dość

Liza...jak młoda żona???

Lenka..bo jak ktoś ma 3 synów albo same córki to już ludzie sobie wymyślają i gadają niepotrzebnie, ja mam 2 córki i synka i teraz też bym chciała córkę choć jakby był chlopiec też ok ale jakoś tak w głębi serca marzę o kolejnej dziewczynce :-)

Annaoj...zdrówka dla Ciebie, oby się mały nie zaraził!

Mamartusia...fajnie że zaglądasz i tutaj ;-)

Ania138...a Ty gdzie jesteś??? Gdzie Twoje piękne wzorowe posty???

Poziomki...jak u lekarza??? Co z implantem??? Widziałm Twoją córę na zdjęciu jak do szkoły maszeruje. Ty bardziej przejęta nić ona pewnie. A jak z językiem w szkole

Mamcia...ciesz się, że Louis grzeczniutki, bo jeszcze pewnie mu się to ze3 razy zmieni

Kate...wracaj do zdrowia i do nas!!! Ty też myślisz o staraniach???

Happymama
..jak mały, odpoczywasz troszkę??? Czy cały czas na cycusiu???

Marta24...jak nastrój? Lepiej???

Venice, Mama290, Pysia, Madi, Misiarska, Monika.
..i reszta HEJ

reklama
Witam sie nocnie ,alan teraz nie daje mi spac ,więc zaglądam do was z tel.:-).

Mieszkanie jest dokładnie 50 zł droższe od tego co teraz ,ale jest już w nim wliczona woda, tu niby jest 50 zł mniej ale nie ma nic w tym wody ,więc za wodę place osobno ,więc na jedno wychodzi .
Jest ono całkiem niedaleko mnie 10,15 minut na nogach odemnie teraz ,ale jest tam cichutko bo z jednej strony bloki i mała uliczka a z drugiej sama trawa i mała uliczka :-). Mieszkanie starego typu ,tzn stare meble i wogóle widać ze starsi ludzie tam mieszkali . Ale my wolimy duże i 3 pokoje ,moze mniej wyremontowane . Ważne ze jest duże i można tam więcej miejsca zagospodarować . Dzieci większy pokój niż teraz ,my też większy i wiekszy balkon bez widoku na autostradę :-), no i sypialnia dla nas i lili :-), kuchnia z oknem. Byliśmy pogadać tam jeszcze wczoraj wieczorem i jak nic sie złego nie wydarzy to w czwartek dajemy kasę i klucze otrzymujemy i możemy działać . Tu gdzie teraz jesteśmy najpóźniej w niedzielę lub poniedziałek klucze zdać .
Nawet z nowego bede miała o połowę mniej drogi do oliwki szkole . Jak dobrze pójdzie to tam 5 minut dalej jest inna szkoła ,moze od września do niej by oliwka chodziła :-).

Dobra idę spac ,moze ali da mi już pospać.

Do góry