reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam
happymama malutki wymagający jest, ale może jak miną 3 miesiące to się unormuje i polubi wózek
marta nie denerwuj się, weź głęboki oddech, poczytaj,
jak dzieci, zdrowe?
Lenka zaraz Olek będzie miał roczek, jak czas strasznie szybko leci, szok

ja dzisiaj powinnam wieczorem wyjść ze szpitala,
słaba jeszcze jestem, ale już jest dobrze,
strasznie tęsknie za dziećmi, chociaż to tylko kilka dni

pozdrawiam Wszystkie mamuśki

reklama
Witam, dawno mnie na forum Babyboom nie bylo, szukam miejsca dla siebie i jakos w starych watkach sie nie odnajde, bo ani nie planuje ,) ani sie nie staram :) a pod koniec ciazy nie koniecznie chce sie wpychac w czerwcowki 2014. Pomyslalam, ze moze tutaj u was sie zagniezdze :) bo kto jak kto, mi pomoze w nowej dla mnie sytuacji, tj. byciu mama 3 dzieci, jak nie mamy z doswiadczeniem. Mam nadzieje, ze bede mogla tu sie do was "przytulic" i zostac. pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego dnia :)

marta bo ja chyba nie pisałam, ze ide do szpitala, miałam zmiany na pęchcerzu,
musiałam usunąć
Matika witaj kochana, Ty wiesz, ze ja dzisiaj o Tobie myslałam , chyba czarownicą jestem haha,
co u Ciebie??? widze ze malusze będzie, jak się czujesz? ale się cieszę, ze napisałaś

witam się poniedziałlkowo z wielkim bólem rosnącej ósemki ! Ja się pytam cholewcia kiedy się skończy moja przygoda z zębami ! Poważnie powyrywam wszystkie i szcztuczne wstawie bo już nie mam sił !

kate cieszę się, że juz po wszystkim i możesz iść do domu. Dobrze, że to nie tydzień jak początkowo miało być .. uffff

marti_ka witaj i napisz coś wiecej o sobie.. widzię znajomości z naszą kaską ;d

Witamy nowa mamuie :).
Stefaa moja przygoda z zebami zaczyna sie od 8 kwietnia, juz sie boje :/.
Marta tak jak dziewczyny piszam gleboki oddech i na luz ;). M cie tak wkurzyl?
Kasiu w domku odpoczniesz, dobrze ze juz po wszystkim.
Happymama jakbym czytala o swoim pierwszym synie, we wozku bylo zle, w aucie sie wydzieral. Pamietam zeby z nim gdzies isc musialam go uspac na rekach i wtedy dopiero do wozka :/, lazilam 3 godz. ulicami i to byl moj odpoczynek bo wiedzialam ze jak wrocimy to sie obudzi i znowu bede musiala go nosic na rekach i tak do 7 mies. az zaczal raczkowac.
Louis na szczescie jest spokojny, ale to sie jeszcze moze zmienic :).

Kate no bo ja sie tu od jakiegos czasu czaje ;) i odwagi nie mialam, by sie odezwac, moze mnie swoja naprzyrodzona moca wyczulas ;)
Stefaa cos wiecej o mnie, hmm mieszkam na Bawarii, mam 2 corki i chyba trzecia w drodze :) taki pakiet :D mam 32 lata, a na imie mi Martyna ;) nie wiem co jeszcze napisac. Kate znam z innego watku Forum, zniknelam z babyboom bo jakos nie moglam sie pozbierac po 2 krowotokach i 2 zabiegach zwiazanych z smierci mojego malca jeszcze w moim brzuchu. Ale brakowalo mi tej tutejszej atmosfery, tych wielu dobrych duszyczek , a skoro tu jest Kate to i pewnie wspaniale kobiety tu zagladaja :) mam nadzieje, ze zmiany na pecherzu nie powroca i juz wszystko z Twoim zdrowiem bedzie w porzadku :)

Ostatnia edycja:
Marika super, ze się ujawniłaś tutaj, powiedz wiesz już co będziesz mieć?
jak dziewczynki? cieszą sie z rodzeństwa?

reklama
Kate w 17 tygodniu lekarz stwierdzil, ze dziewczynka, potem to juz mialam szybkie usg. Dziewczyny czekaja, razem ze mna wszystko wybieraja, odkladaja swoje stare zabawki dla dzidziusia, jest ok. A jak chlopcy?

Do góry