reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
nathani ja do rybnika mam ok 30 min ;)

misiarska alee będziesz miała duże dzieci, ponoć w tym czasie przybierają na wadze najwięcej;) brzusio to Ci pęknie ..

ja nie dowierzałam, że jest taki wielki ale jak zobaczyłam to zaniemówiłam .. :)

ogarniam zdjęcia ubrań do wrzucenia, jeny ile przy tym się człowiek powygina;)

kate nie uwierzysz sprzedałam spodnie na allegro hihi :)

NATHANI no to calkiem niedaleko :-),ja tu jestem przejazdem u rodzicow , a tak to mieszkam w czestochowie :-)

MAMCIA tak nastepna TY :-),u Ciebie ma być synek tak? dobrze pamiętam ?

Po MAMCI ANIA czy MISIARSKA ?????

MISIARSKA super ze dziewczyny rosna ,:-).

Dziewczyny ale mi głupio,ja istatnio wogole nie patrze na daty,nie skupiam się którego to dziś mamy i w ten sposób zapomniałam o wczorajszych URODZINACH mojej jedynej PRZYJACIOLKI ,ona mi przypomniała po 21 jak ja już spalam i jej smsa przeczytałam dopiero po 24 :-(,ale mi głupio ,jeszcze mi się to w zyciu nie zdazylo :-(,już ja 100 razy przeprosiłam ,ale nadal strasznie mi głupio.Nie wiem pierwszy raz mi się to zdazylo,jedyne co ostatnio licze to tygodnie ciąży i wizyty u lekarzy dzieci i u gina .

Wczoraj przeraziłam się w sklepie jak poszlam do wc,zobaczyłam się w innym lusterku nie poznałam siebie,zrobilam się taka brzydka hihih,albo starość mnie dopadla ze inaczej wyglądam,albo hormony i ciaza,Ogolnie od jakiegoś czasu pryszcze mi się pojawily ,ale już nawet nie o te pryszcze chodzi,ogolnie twarz mi się zmienila,na brzydsza ,czyzby to zapowiedz na coreczke :-).

Ja dzis znowu nocka masakra, zasnelam ok 4 :(, nie wiem jak przetrwam ten dzien.
Misiarska dziewczyny rosna jak na drozdzach, super :).
Ciekawa jestem jaki moj maly jest duzy, ale po brzuchu wydaje mi sie ze bedzie malutki.

hej
przywitam się z Wami i lecę Majkę zaprowadzić do szkoły a ja jadę w odwiedziny do pracy, bo już dawno nie byłam a coś tam się chyba stęskniły za mną
a taki miałam latany poniedziałek że tylko podczytałam ale nie miałam siły pisać :-(

natahani gratuluję synulka, bardzo ładne imię wybrałaś :tak::-D chyba najładniejsze ;-) (mój synek też ma Dawid na imię :tak:)
dorota mamcia, misiarka, ja i Ty i jeszcze nathani tylko nie wiem dokładnie kiedy

reszta jak wrócę :tak:

MAMCIA wspolczuje nocki,biedna TY :-(,ja się dziś wyspałam :-).

ANIU w końcu się odezwalas,brakowało mi tu Ciebie :-)

To po kolei wychodzi,MAMCIA ,MISIARSKA ,ANIA ,NATHANI ( czerwiec tak ?) i JA :-),która nastepna ?

A propo dzidziusia to wczoraj moja mama dowiedziała się o naszych imionach SAMUEL I LILIANNA i oczywiście zostałam skrytykowana,wrr mysle ze moja mama skrytykowala by mnie za kazde imie jakie bym wybrala,Alan tez się jej nie podobalo .

Ja chyba pomalu zaczynam czuc mojego dzidziusia w brzuszku,jest to jeszcze zadkie ,ale czasem jak leze to czuje takie pływanie,z moimi dziecmi tego pływania nie czułam, z nimi kopniaki od razu ale tylko na początku na lezaco,tutaj tez delikatne kopniecia tez jakbym zaczela czuc :-).
Pamietacie w którym tygodniu zaczelyscie czyc 3 dziecko ?????

Alanek coraz bardziej mi się rozkłada i udało mi się zarejestrować nas na nfz do naszego starego pediatry do przychodni .Po 12 mam z nim być ,ciesze się bo inaczej musiałabym isc po godzinei 18 jak przychodnia ma dyżur nocny ,ale tam przyjmują tacy ogolni lekarze,nie raz już bylam u nich i oni dziwnie traktują dzieci,ale udało się isc do sprawdzonego piediatry :-)

Ostatnia edycja:
Hejka

misiarska oj no to maluszki rosna jak na drozdzach :tak: :-)
dorota ruchy to chyba indywidualna sprawa ;-) ale takie plywanie moja znajoma tez odczuwala a jest w 20tc :-)

Ja zabiegana jak zwykle :p nic nowego, dzis dzwonilam do dialogu bo juz 2 tyg czekam i ponoc sprawe zgloszono kierownikowi i dzis badz jutro ma ktos dzwonic bo juz dawno powinno byc to przeniesione.... :p zobaczymy jakos w to nie wierze:eek::confused2:
dzis oboje koncza o 14:30 wiec najpierw po daniela apotem po corke bo na swietlicy czekac bedzie :-) a na ferie cora zalapala sie na polkolonie od 8 do 14 wyjazdy, sniadanie, obiad- wszystko zapewnione :tak: :-)

hello
Nadal się nacieszyć moim dzieckiem nie mogę i czasu mi brak:-) Chyba dociera do mnie, że on juz coraz starszy i już niewiele takich chwil wspólnych. Rośnie i niedługo będą tylko koledzy, potem dziewczyny i już zejdę na dalszy plan:-( Cóż życie.
annaoj mój Adik też jest bardzo obrażalski, nie można mu nic powiedzieć a tym bardziej się z niego śmiać. Np. jak Nadia mu powie: Adik masz kuku na muniu.. to on potrafi pół godziny przepłakać, bo mu Nadia tak powiedziała:confused: Ogólnie jest bardzo wrażliwy, ale myślę, że to po po prostu taki charakter. Kiedyś nam Pani w przedszkolu zasugerowała, że Adi jest niedowartościowany bo ma tyle młodszego rodzeństwa.. :baffled:
Stefaa to ja wiecznie od mojej mamy ostatnio słyszę, jaką to "wyrodną matką" dla I byłam. Jakby ktoś nie znał sytuacji to mógłby pomyśleć, ze w tydzień po porodzie do pracy wróciłam:confused2: Nie przytulaliśmy, czas spędzaliśmy z nim tylko przy okazji wakacji:eek: Jak ostatnio swojej przyjaciółce opowiadałam to mówi, że nie wiem skąd się to mojej mamie bierze, bo ona pamięta jaki Igor był wyczekany, jacy skupieni z B na nim byliśmy. Na początku się przejmowałam, a teraz już mi się nawet wałkować tematu nie chce.
Ja endo właśnie przeglądam, bo też mają wyprzedaże.

stefa, dorota do rybnika mam około godziny jazdy, taka mała wiocha
coś mi źle po śledziu co go zjadłam...

nathani ja do rybnika mam ok 30 min ;)
ja mam 45 minut:-)

czyli dużo nas ze Śląskiego Trójkąta;-)

Ja juz leze, jutro dentysta :/.
Mnie czeka stos prasowania malych ubranek...
To kto nastepny w kolejce? Chyba ja?
Mamcia no Ty;-)
Dorota ja poczułam koło 16 tygodnia, z tego con pamiętam

uciekam grać

reklama
Stefaa- zobaczysz jaki będzie duży, jak w przyszłym tygodniu dołącze do nocnego bleblania :-)

Mamcia chyba Ty następna a później ja... Biedna jesteś z tym spaniem. Ale pociesz się że to już niedługo.

Dorota- ja noszę dwie dziewczyny a każdy mówi, że wyglądam najlepiej i najładniej że wszystkich ciąż ... Co do imion, to nie przejmuj się. My w ogóle nie powiedzieliśmy o naszych mimo pytań.

Ania - wracaj koniecznie. Czekamy cierpliwie.

Moja Nadusia się rozkłada. Dziś od czwartej nie śpimy. Katar i kaszel idzie w ruch.
W niedzielę mój teść i tata zawodzili m na lotnisko. Do mnie, mamy i dzieci przyszła teściowa. Bardzo chciała znać imiona dziewczynek. Więc powiedziałam drugie, które są po prababciach. A teściowa zapytała się czy te pierwsze są tak samo dziwne jak Nadia. No żesz... Odpowiedziałam jej, że jeśli chodzi jej o tak samo rzadkie jak Nadia to tak. Właśnie dlatego wszyscy poznają imiona dziewczynek po urodzieniu.

Do góry