reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam
HAPPYMAMA GRATULUJE :-),FABIANKU witamy :-).

ANIU opowiadaj jak tam rodzinny weekend :-).

MARTA to było do przewidzenia ze Norbert po przedszkolu się rozchoruje,zdrowka dla Niego, a z ta praca to mysle ze dobra decyzja ,:-),ja tez już przerobiłam pracowanie tylko na NIENIE i nie dziekuje .

MAMCIA i jak nocka ??

ANNAOJ fajnie ze synek wrocil zadowolony z wycieczki :-), A gadaniem teściowej się nie przejmuj,Wrzuc fotki pieska :-)

Jeśli chodzi o spanie to ja tez nie przepadam za spaniem z dziecmi,Oliwke karmiłam tylko 3 miesiące ,ale ona od urodzenia bardzo zle spi i przez to spalam z Oliwka ,po to aby choć kilka minut w nocy pospać ,
Alanka karmiłam ponad 2 lata i kilka miesięcy twardo nie spalam z nim tylko odkladalam go po karmieniu ale ze on w nocy nawet co godzine lubial sobie cycolic to już później dalam spokoj i spalam z nim ,Od kad skonczyl cycolenie to spi sam :-).Teraz oboje spia sami ,na swoich lozkach w swoim pokoju.
Jeśli chodzi o 3 to bardzo chce karmic piersią najdłużej jak się da ,mysle ze minimum 2 lata chciałabym karmic i powiem wam szczerze ze już ta 2 w nocy daje mi tak popalić ze wiem ze teraz z 3 będę spala jeśli będzie takie wymagające odnośnie cyca,chyba ze poje cyca i dluzej pospi to wole odlozyc do lozeczka,ale nie będę się napinac,wole cos pospać z dzieckiem w lozku ,niż nie spac nic hihihih.

Ja już witam z rybnika,szkoda ze M tutaj ze mna nie ma ,chciałam w piątek wracac ale dziś zadzwoniłam o autobusy i nie ma tego autpbusu co sobie wymyslilam,trzeba powrot inaczej wymyslec,najpóźniej w sobote chce wracac ,niedziele chce w domu z M i zaaklimatyzować się hihihihih.

MILEGO DNIA

reklama
dziś mam ostatni dzień opieki, jutro Adika przejmuje eMek ..

gruby i chudy wydzwaniają od rana, więc dziś mam dzień psychicznego przygotowywania :sorry2:

marta na pewno się ułoży a nawet będzie lepiej ;) Ty się załapałaś no roczny mcierzyński ? Ja nie dokońca w temacie , wolę się nie zagłębiać, żeby się nie wkurzyć, że ja miałam tylko 24 tygodnie wrr ;)

annaoj mój Adik też jest bardzo obrażalski, nie można mu nic powiedzieć a tym bardziej się z niego śmiać. Np. jak Nadia mu powie: Adik masz kuku na muniu.. to on potrafi pół godziny przepłakać, bo mu Nadia tak powiedziała:confused: Ogólnie jest bardzo wrażliwy, ale myślę, że to po po prostu taki charakter. Kiedyś nam Pani w przedszkolu zasugerowała, że Adi jest niedowartościowany bo ma tyle młodszego rodzeństwa.. :baffled:

Nadia dziś na półkolonie nie poszła, bo dziś szli na basen i takie maluchy muszą mieć kogoś dorosłego ze sobą.. M się wywinął i szybciutko do pracy uciekł ... zagrzał mnie do czerwoności.. ale coż chcieć więcej to tylko facet!

STEFA masz racje czego chcieć od tylko faceta :-).Milego dnia w domu na opiece :-), a jak się Adi czuje ? zalapie się na chwile na polkolonie czy nie ???

Ja z dziecmi na razie leniwie ,rano w rybniku -15 a u mnie w czestochowie M mowil ze rano -9 ;-).

witam
i znowu poniedziałek mamy, M już w pracy od rana, ja też się do zycia biore dzisiaj znowu zalatany dzień mam,
wieczorem zumba
w sobote byliśmy za zabawie ze znajomymi, super było, wcześniej dzień babci i dzidka w przedszkolu był, fajnie też się udał,

happymama GRATULACJE !!!!!

Stefa zumba zaliczona, nawet nie raz, haha :rofl2::tak:,
jak młody lepiej? u mnie dalej smarkają , ale trzymają się jakoś,
młody do przedszkola poszedł
Ania jak po weekendzie?
misiarka M już wyjechał?
Dorota odpoczywaj u rodziców
annaoj kca mnie też najbardzoej wkurzają takie "dobre rady"
babci albo cioci na temat wychowania dzieci, ale ja głośno mówie, ze sobie takich rad nie życze bo to moje dzieci
i chyba przyjeli do wiadomośći
marta Ty nauczycielką jesteś?

Ostatnia edycja:
Stefcia załapałam się na roczny macierzyński, naprwade ktoś czuwa nade mną, nad nami:)
kate ja tez sie niedlugo zapisze na zumbe, jestem nauczycielka:)
stefcia to chyba coś jest w tym niedowartowściowaniu starszaków a mojK mnie zapienił w sobote, ale mialam nerwa na niego
dorota ale dlugo karmiłaś, no ja tyle nie zamierzam
hej liza

marta zumba super sprawa, ale moja kondycja ma jeszcze dużo do
nadrobienia, czego uczysz?
ja młodszą dwójkę karmiłam po 8 miesięcy, mogłam dużej ale już nie chciałam
liza witaj

marta to super, że się załapałaś.. masz rok na podjęcie decyzji :)

ja właśnie siedzę na C&A dziś do jutra wieczora -70% na wybrane artykułu i mają naprawdę fajne ceny na ciuchy dla dzieci i nie tylko.. tylko to się rozchodzi jak świeże bułeczki

pędzę dalej polować :)

LIZA i jak fotki mieszkania ?
MARTA wlasnie czego uczysz ?????i jakie dzieci wiekowo?

Widze mezowie lubia wkurzac hiuhihihihi .Ja tylko czekam az mój mnie wkurzy,teraz jak jest sam w domu to nie wiem co mu do glowy głupiego najdzie .

Tak alanka karilam cycem dokładnie 2 lata i 2 miesiące :-) i powiem wam zal mi było go przestać karmic i pewnie jeszcze bym go karmila gdyby nie to ze wtedy alanek pierwszy raz pojechal do dziadkow na tydzień ,sam z siostra bezemnie .Ja wtedy pracowałam i wtedy uznałam ze jak go nie ma przez tydzień to czas najwyższy skonczyc karmienie :-).
Ja może jakas dziwna jestem ale ja chce długo karmic ,minimum 2 lata ,maks 3 lata ,jakos tak chce :-)

reklama
Do góry