reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

MONIKA Odpisuję Ci tutaj bo niemogę wysłac na priv,napisz mi cos więcej o małej pisalas ze nie zachowuje się jak zwykłe dziecko i macie problemy moze postaram się Ci pomodz bo ja miałam podobny problem z małym jestesmy teraz pod opieka logopedy pedagoga i psychologa.

reklama
witam się niedzielnie :)

pięknie u nas słonko świeci i wychodzimy na spacerek. Obiad zjedzony czas spalić kalorie i powdycha świeżego mroźnego powietrza :)

mamcia ja jestem przeciwieństwem Ciebie bo dzieci z nami spały baaardzooo długo. Zawsze łóżeczko było koło mojego łóżka, ale każdego to łóżeczko w tyłek parzyło, bo co tylko trafiło do niego to od razu pobudka .. Z nami w łóżku potrafiły przespać niekiedy całą noc. A jak wróciłam do pracy, kiedy jeszcze karmiłam to była dla mnie rewelacyjne rozwiązanie , cycuś na wierzchu i się maluchy zajadały kiedy chciały. Oczywiście nie cała trójka z nami spała ale zawsze te najmłodsze.. Do dziś dnia zapytują czy mogą z nami spać w RODZINNY łóżku :) i nie raz któreś przyjdzie i w nogach się położy ;)

za każdym razem powtarzałam sobie, że tego błędu nie popełnię i dzieci będą spały same ;) tylko na obiecywankach się skończyło hihi

nathani super że chłopak... ale będzie miał w tym babińcu ciekawie ;) jeszcze taki najmłodszy rodzynek hihi

Anek a gdzieś Ty się podziewała jak Ciebie nie było ?

Marta wierzę, że masz urwanie głowy ale uwierz ogarniesz to szybciej niż Ci się wydaje .. a co z Twoją pracą i korkami wracasz?

Poziomki gdzie jesteś ?? mam Ci tyłek skop** :angry:

mam wieści od happymama :)

dziś rano o 9 wywoływali jej poród .. Fabianek jest już na świecie pojawił się o 12:20 całe 3250-51 cm szczęścia

Witamy kolejnego forumowego maluszka :)

Happymama-grtuluję:)
Anek-ja też nie mogę wysłać nic na pw.Może jesteś na FB to zaproś mnie-Monika Gzubicka.
A u nas mniejszy mróz i kurzy śnieg od rana.
W piątek zapisałam maluchy na bal w bibliotece osiedlowej.

witam niedzielnie.
Nie zaglądałam, bo musiałam się nacieszyć Igorem po powrocie. Dzisiaj teściową zaprosiliśmy na obiad, bo teść na konferencję wyjechał. Młody wrócił bardzo zadowolony. Lubię moja teściową, ale dzisiaj mnie znowu tekstami rozwaliła o I, że nie zachowuje się jak inne dzieci, że się obraża, że gdzieś powinniśmy z nim iść itp, itd.:crazy: Ja oczywiście jestem świadoma tego jakie mam dziecko, ale jak my mówimy, że ma nie ustępować, być konsekwentna itp, to ona jest babcia i wolno rozpuszczać. Humor mi się skiepśćił.

Happymama GRATULACJĘ!!:-)
Nathani super, gratki Synka!
Maya witamy. Gdzie mieszkasz na Śląsku, jeśli można wiedzieć? Ja jestem po 3 sn bez nzieczuleniu, ostatni raz był ekspresowy, mimo, że mój "kruszek" miał 4050. Bardzo nie chciałam cc.
Dorota ja bym psa nie zostawiła z tego względu, że uważam, że przez tyle godzin się będzie męczył. Ja staram się z dzieciakami wychodzić, ale przy takich temp jak teraz to max na 30 minut.
Mamcia już niewiele Ci zostało.

mój M właśnie zadzwonił że załatwił z bratem opiekę dla Dawida, bo Majka jedzie do moich ze względu na basen a my do kina idziemy na "pod mocnym aniołem" :-) miło miło
wiem że film mało romantyczny ale zawsze to wyjście z domu :-)
korzystaj, korzystaj. U nas jak na razie chętnych do opieki nad Trójką brak;-) Nie dziwię się, że dumna jesteś z Córci.
Marta zdrówka dla N, oby kłopoty brzuszkowe K się szybko skończyły.
Smaka na jajka mi narobiłyście, a nie mogę, buuuu:-(

uciekam z psem na spacer, bo B na kosza na 20 leci.

reklama
hej

Norbert sie nachodzil do przedszkola, juz zaziebion,lecze go czym moge i na razie jest ok,ale pojde,żeby go lekarz osluchal.

Stefa no pewnie,że sie ogarnełam,co bym sie miala nie ogarnąć, ja lepiej funkcjonuj, ja sie cos ciągle dzieje:) na lekcje wroilam zaraz po porodzie 3h, a teraz po feriach wracam juz na wszytskie(ale mam ich tylko kilka, nie brałam dużo,żeby nie przesadzić), a o do pracy ja nie mam gdzie wroic,bo tam gdzie pracowałam umowa mi się skończyła i na razie podjeliśmy decyzje,że nie szukam pracy , dopiero za rok, zacznie sie oszczędzanie:( no chyba,że sie coś trafi to pomyslimy, ale pracować na nianie mi sie nie chce (przerobilam to już), zreszta musze pojsc na 3 semestry sie doszkolić, bo sie okazalo,że brak mi jednych kwalifikacji i moja pensja jest dużo mniejsza w stosunku do innych nauczycieli.....myśłe,że wszytsko sie dobrzeułoży:)

aniai jak bylo w kinie? fajny film?

annojce bo to każdy lubi sobie z boku doradzić i wie wszytsko najlepiej, moja Dominika tez strasznie sie obraża i ciagle płacze, Mój tata wtedy też w tej kwesti najmądrzejszy...

happymuma ogromne gratulacje

Do góry