reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
A do mnie doszla dostawa sznurkow i mimo ze prawie nic nie spalam to mam moc dzis!!!!!!! Jeszcze po mlodego musze leciec a mala mi dopiero zasnela, za pol godz musze ja obudzic.....bedzie placz, jak ja to kocham :/

Ja też mam niemoc.. ale się nie poddaje.. kurka mam tyle do zrobienia, że nawet jak bym chciała się poddać to nie mogę:crazy: A marzy mi się polarkowy dres, podusia, kołderka i mój e-book . Dziś cały dzień u nas szaro, buro i ponuro wrr

Kate i reszta chętnych dziewczyn
jaki termin Wam pasuje na nocne gadanie ? Bo ja jestem chętna choby nawet dziś :rofl2::rofl2: piszę tu, żeby nikt wymówki nie miał, że nie dojrzał :p

Witam nową mamusię, napisz nam coś o sobie .. :D Mam nadzieję, żę zagościsz na długo !

Happymama i co ? i co?

Lenka toć pełzak mały :D

Misiarska dzięki chociaż za szczerość i o częstsze odwiedziny proszę. Tu się tęskni !

Marta aa urżnij się co tam ! w końcu patologia

Annaoj nerw poszedł czy nadal gości ?

Zaraz lecę z chłopakami w piłkę grać.. wynajęłyśmy sale z kilkoma mamusiami, żeby nam dzieci dały chwile na ploty ;)

Hejka Kochane!
Melduje sie, juz na nowym mieszkanku:)
tylko neta i tv w kablu wciaz brak :p czekamy na monterow i maja do tygodnia sie pojawic :confused:
Ogolnie juz sporo porozpakowywalam, i jest super ;)
zmeczenie daje o sobie znac, najgorszy byl weekend, ale teraz juz z gorki :-)

Mam nadzieje ze u was wszystko ok!
Pisze ze starego modemu ktory ledwo muli ale zawsze to cos ;)

buziaki!!!!

Hej Kochane:)
Witam nowa mame:)

Lenka zapisuj sojie jak robisz jedna z 2 takich samych rzeczy bo potem nigdy tego sie nie pamieta;)

Misiarska odzywaj sie czasem to i dol czasem odpusci;) ciaza blizniacza potrafi ptzytloczyc...

Marta SUPER!!

Kate oczywiscie i odpisalam Ci

Mamcia z tych nowych to znow sie usmiechne bo sa cudne

Stefa ja tez vhetna dajcie tylko cynk kiedy..Zakupilem potzadne sluchawki wiec jestem gotow:)

Liza ciesze sie ze prawie ogarnelas:)

Ja tez mam niwmoc ale za to pogoda iscie wiosenna.

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

taki niemocny dzien to ja miałam wczoraj

beblanie nocne byle nie w ptk i sob bo raczej nie bede miała mozliwosci

misiarska co tam u was

liza no to fajnie ze juz w miare ogarniete

a dorota gdzie

poziomki tak to zapisuje, chodzi o to ze najpierw zrobiłam jedenpapucie, nawet ladne, parę niedoróbek jest ale i tak są fajne ale ciut za male, niby na poczatku były ok ale pod koniec wokol podeszwy jeszcze wkoło się robiło oczkami scisłymi i się "zmniejszyły" i mu spadją, no to teraz jak zaczęłam robić trampka to ciut większę i są za duże, ale w nich troszkę inaczej podeszwę robie,a dorwałam gazetkę i skarpetkach i fajne wzorki są, i te skarpetki ładnie wyglądają, przynajmniej na zdjeciu

nogi mnie bolą, u nas snieg i w kaloszach mi tak zimno było, a mam takie dziwne ze skarpety wełnianej nie załoze do nich

Dziewczyny a moze jutro ? Albo wtorek ?
Mamcia kiedy emka w domu nie ma :-)
Doris jaka zmiana ?
Ania schowasz sie w lazience ?

Czekam na konkrety dziolszki :-)

reklama
Do góry