ja też, i źle sie czuje, jakbym miała kacaA ja mam dzisiaj niemoc, zrobiłam obiad, zakupy i chyba tylko tyle
reklama
Ja też mam niemoc.. ale się nie poddaje.. kurka mam tyle do zrobienia, że nawet jak bym chciała się poddać to nie mogę A marzy mi się polarkowy dres, podusia, kołderka i mój e-book . Dziś cały dzień u nas szaro, buro i ponuro wrr
Kate i reszta chętnych dziewczyn jaki termin Wam pasuje na nocne gadanie ? Bo ja jestem chętna choby nawet dziś piszę tu, żeby nikt wymówki nie miał, że nie dojrzał
Witam nową mamusię, napisz nam coś o sobie .. Mam nadzieję, żę zagościsz na długo !
Happymama i co ? i co?
Lenka toć pełzak mały
Misiarska dzięki chociaż za szczerość i o częstsze odwiedziny proszę. Tu się tęskni !
Marta aa urżnij się co tam ! w końcu patologia
Annaoj nerw poszedł czy nadal gości ?
Zaraz lecę z chłopakami w piłkę grać.. wynajęłyśmy sale z kilkoma mamusiami, żeby nam dzieci dały chwile na ploty
Kate i reszta chętnych dziewczyn jaki termin Wam pasuje na nocne gadanie ? Bo ja jestem chętna choby nawet dziś piszę tu, żeby nikt wymówki nie miał, że nie dojrzał
Witam nową mamusię, napisz nam coś o sobie .. Mam nadzieję, żę zagościsz na długo !
Happymama i co ? i co?
Lenka toć pełzak mały
Misiarska dzięki chociaż za szczerość i o częstsze odwiedziny proszę. Tu się tęskni !
Marta aa urżnij się co tam ! w końcu patologia
Annaoj nerw poszedł czy nadal gości ?
Zaraz lecę z chłopakami w piłkę grać.. wynajęłyśmy sale z kilkoma mamusiami, żeby nam dzieci dały chwile na ploty
Liza
Fanka BB :)
Hejka Kochane!
Melduje sie, juz na nowym mieszkanku
tylko neta i tv w kablu wciaz brak czekamy na monterow i maja do tygodnia sie pojawic
Ogolnie juz sporo porozpakowywalam, i jest super
zmeczenie daje o sobie znac, najgorszy byl weekend, ale teraz juz z gorki :-)
Mam nadzieje ze u was wszystko ok!
Pisze ze starego modemu ktory ledwo muli ale zawsze to cos
buziaki!!!!
Melduje sie, juz na nowym mieszkanku
tylko neta i tv w kablu wciaz brak czekamy na monterow i maja do tygodnia sie pojawic
Ogolnie juz sporo porozpakowywalam, i jest super
zmeczenie daje o sobie znac, najgorszy byl weekend, ale teraz juz z gorki :-)
Mam nadzieje ze u was wszystko ok!
Pisze ze starego modemu ktory ledwo muli ale zawsze to cos
buziaki!!!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej Kochane
Witam nowa mame
Lenka zapisuj sojie jak robisz jedna z 2 takich samych rzeczy bo potem nigdy tego sie nie pamieta
Misiarska odzywaj sie czasem to i dol czasem odpusci ciaza blizniacza potrafi ptzytloczyc...
Marta SUPER!!
Kate oczywiscie i odpisalam Ci
Mamcia z tych nowych to znow sie usmiechne bo sa cudne
Stefa ja tez vhetna dajcie tylko cynk kiedy..Zakupilem potzadne sluchawki wiec jestem gotow
Liza ciesze sie ze prawie ogarnelas
Ja tez mam niwmoc ale za to pogoda iscie wiosenna.
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Witam nowa mame
Lenka zapisuj sojie jak robisz jedna z 2 takich samych rzeczy bo potem nigdy tego sie nie pamieta
Misiarska odzywaj sie czasem to i dol czasem odpusci ciaza blizniacza potrafi ptzytloczyc...
Marta SUPER!!
Kate oczywiscie i odpisalam Ci
Mamcia z tych nowych to znow sie usmiechne bo sa cudne
Stefa ja tez vhetna dajcie tylko cynk kiedy..Zakupilem potzadne sluchawki wiec jestem gotow
Liza ciesze sie ze prawie ogarnelas
Ja tez mam niwmoc ale za to pogoda iscie wiosenna.
lenka21*
2+3 = MY
taki niemocny dzien to ja miałam wczoraj
beblanie nocne byle nie w ptk i sob bo raczej nie bede miała mozliwosci
misiarska co tam u was
liza no to fajnie ze juz w miare ogarniete
a dorota gdzie
poziomki tak to zapisuje, chodzi o to ze najpierw zrobiłam jedenpapucie, nawet ladne, parę niedoróbek jest ale i tak są fajne ale ciut za male, niby na poczatku były ok ale pod koniec wokol podeszwy jeszcze wkoło się robiło oczkami scisłymi i się "zmniejszyły" i mu spadją, no to teraz jak zaczęłam robić trampka to ciut większę i są za duże, ale w nich troszkę inaczej podeszwę robie,a dorwałam gazetkę i skarpetkach i fajne wzorki są, i te skarpetki ładnie wyglądają, przynajmniej na zdjeciu
nogi mnie bolą, u nas snieg i w kaloszach mi tak zimno było, a mam takie dziwne ze skarpety wełnianej nie załoze do nich
beblanie nocne byle nie w ptk i sob bo raczej nie bede miała mozliwosci
misiarska co tam u was
liza no to fajnie ze juz w miare ogarniete
a dorota gdzie
poziomki tak to zapisuje, chodzi o to ze najpierw zrobiłam jedenpapucie, nawet ladne, parę niedoróbek jest ale i tak są fajne ale ciut za male, niby na poczatku były ok ale pod koniec wokol podeszwy jeszcze wkoło się robiło oczkami scisłymi i się "zmniejszyły" i mu spadją, no to teraz jak zaczęłam robić trampka to ciut większę i są za duże, ale w nich troszkę inaczej podeszwę robie,a dorwałam gazetkę i skarpetkach i fajne wzorki są, i te skarpetki ładnie wyglądają, przynajmniej na zdjeciu
nogi mnie bolą, u nas snieg i w kaloszach mi tak zimno było, a mam takie dziwne ze skarpety wełnianej nie załoze do nich
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lenka a Tobie musze podziekowac bo mnie zarazilas:*
Z butami tak juz jest:\
Z butami tak juz jest:\
Podziel się: