reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mam już DOŚĆ!! Alicja ma półpasiec:baffled::angry: Dobrze, że dziewczyna z wątku wrześniowego pisała, że u siebie podejrzewa, bo ja wysypkę u Młodej wzięłam za efekt odstawienia leków na alergie. I dopiero jak ona wspomniała, to żaróweczka mi się zaświeciła.
Do lekarza poszedł B, więc poza faktem, że to półpasiec i lekami nie wiem nic. Drgoogle twierdzi, że Igor i B bezpieczni (całe szczęście, bo I w sobotę jedzie), bo przechodzili ospę, a półpaśca z półpaśca ponoć nie można dostać, ale ja i Wiktoros to już inna bajka, bo nie mieliśmy ospy. Muszę jutro zadzwonić do lekarza się wypytać, nie ma to jak chłopa wysłać:baffled: Jak jeszcze się coś przypląta to się pochlastam:angry:

Marta dobrze, że kolki już przeszły. Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację Norberta.
Dorota mam nadzije, że szybko termin dostaniecie.
Happyamama zdrówka dla córci. Trzymaj się w dwupaku.
Ania to może Wy weźcie rzeczoznawce swojego i niech on wyceni, 50tyś to dużo chce Was skubnąć:baffled:
Stefaa mój też mendzi o telefon:baffled:

Na fasolę mnie nakręciłyście. Muszę koniecznie zrobić, ale jak A wróci do przedszkola, ona nie zje i musiałabym dwa obiady robić.

Od tego wszystkiego chodzę fukająca, warcząca, ma siebie dość.

Chcę drinka, albo winko, ale całą butelkę!!:zawstydzona/y:

reklama
Annaoj o kurka wodna ... a nie boli ja to, ja jak mialam to napier... a nie bolalo
Z tego co wiem to z ospy latwiej polpasca niz z polpasca ospe . . Ale lekarzem nie jestem wiec trzymam kciuki aby nic nie bylo wiecej

Ania ja juz ci psalam co o tym mysle i napisze jeszcze raz makabra wrrr

Mamcia i poziomki sle calusy za paczki .. przez was pszlo w boczki h ha

Zostawiam pollitra czystej same wiecie dla kogo :-). Przyda sie

Hej nathani jasne ze mozna :).
U mnie dzis znowu ciezka nocka zasnelam dopiero po 3. Zaprowadzilam malego, a teraz siedze i oczy na zapalki :/

witaj nathani
pamiętasz mnie jeszcze,widzę ze popracowaliście nad synkiem;-), jak się czujesz

annaoj współczuje Wam abrdzo, biedna Alicja, żeby Was ominęło, sciskam mocno

mamcia Ty też biedna, u nas 3 ostatnie nocki 1sza pobudka o 3 a druga o 5.30dla mnie juz koniec spania, ale to i tak luksus

miałam wczoraj takiego wqu na wszytskic ze maskara, dzis lepeij ale i tak do tyłu jestem ze wszystkim

poziomki kiedy Ty masz czas, ja nie mam ostatnio chwili zeby sobie podłubac sztdełkiem, taki fajny tramp mi wyszedł ale za duży,
no i musze uciekacbo ten wszedzie teraz mi wejdzie

Kochane jestem :-) Tęskniłam bardzo za Wami. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, poza tym że jakiś mały dołek mnie dopadł i niemoc. Buziaki dla Was

czesc laski

annojce ja sie tez przyłączam, też chce alkoholu!!!!! nie wiem jak ja to zrobiłam, ale byłam pewna,że ty masz 3 chlopaków a tu o Alicji doczytałam. wsółczuje ci tych chorób

witaj nathani:)

misiarska napisz cos wiecej co tam u ciebie:)

moja dominika ma tel, strasznie nas męćzyła, ulegliśmy, 3 dni szalu było i pozniej spokój, teraz korzytsa ale mało

Kolki chyba naprawde minęły, dalej spokój:) młody w ogóle rośnie w oczach:)
ide bo już sie dzieciaki leja i kłócą:no:

reklama
hej
marta dobrze ze już po kolkach
annaoj współczuje, moze jak się wychorują to będzie spokój
misiarka witaj po przerwie, co u Ciebie, płeć maluszków juz znasz
nathan witaj, napisz cos o sobie?
poziomki odczytałaś moją wiadomość na FB wczoraj?
Stefa kiedy nocne rozmowy mają być?
mamcia współczuje nocek

A ja mam dzisiaj niemoc, zrobiłam obiad, zakupy i chyba tylko tyle

Do góry