reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ojj kochane ale mi słodko życzycie .. ale to nie ten czas .. kto wie może za parę lat ;)

dziś mój Adi dostał telefon, takiej radości jeszcze nigdy w życiu nie widziałam .. az łzy mi w oczach stanęły!

byłam przeciwna takim wynalazką w jego wieku ale wizja, że będzie wracał do domu sam a ja nie będę mogła zapytać go gdzie jest, przerosła mnie i telefon został zakupiony ;)

reklama
Stefaa bransoletki dla mam z bb odkladam cosik i sie nazbiera ;).
Ja sie jeszcze nie boje chyba za mam skurczowy dzien to boje sie ze zacznie sie za szybko. Bo jescze nie jestem do konca gotowa. Ale pozniej sie bede bala, tylko glupiec sie nie boi ;)

Mamcia ja tez tak sie zawsze boje:)

Zapomnialam Wam napisac.. Moje@ praktycznie zanikły:D

Jakie to cudowne! Pomyslec ze nie eaz z pampkiem zamiast podpaski spalam..

Stefa jak trzeba to trzeba,osiwiala bys a farbowania drozsze od telefonu;)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Witam z rana i czestuje vzyms na poprawe porannego samopoczucia.
Mnie zaba pobolewal w nocy..

Mamcia dobrze ze usnelas jeszcze

Załączniki

• WP_20140112_012.jpg
    WP_20140112_012.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 25
mamcia- u mnie nocki też są kiepskie, niemogę spać! o dziwo dzisia się nawet wyspałam.
ale teraz siedzę i powieki mi opadają...

hej
ale się ruszyło :tak: poczytałam i nie wiem co komu
happymama uff ;-)
Jeśli chodzi o spłatę to qrwa trzymajcie mnie bo coś lub kogoś *&!&!^@^@*!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co to za szuja jest ten mój szwagier, a jeszcze trafił swój na swego i już go nowa partnerka ułożyła po swojemu :szok::wściekła/y:
M i jego bart dostaną ale nie po 150 tyś. tylko po 100 bo jakiś rzeczoznawca hu...... wie skąd był i powiedział że to wszytko jest warte góra 300 tyś a na tym osiedlu domy tego typu stają od 300 do 450 :confused: więc cwaniak wziął najniższą wartość a wie że nam się spieszy z kasą
ach szkoda gadać, jak ogarnę myśli to Wam opiszę w skrócie całą sprawę.
Teściowa płacze że ją tak jej kochany synuś wycyckał, powiedziała że dołoży nam kasy bo ziemię sprzeda ale póki co M musi 50 tyś w kredyt kombinować :no: a póki co M zarezerwował to mieszkanie do końca lutego ale musimy do końca stycznia wpłacić 1200 zł żeby koleżanka ratę zapłaciła
ryczeć mi się chce :no:
ale może wreszcie mój otworzy oczy jaki z jego brata gnój i przyzna mi wreszcie rację choć nawet w duchu sam sobie
trochę zagmatwałam ale jeszcze nie ochłonęłam :no:

ha ha TYLKO JAKĄ FASOLKĘ????
:-D dobre pytanie :tak: za jakiś czas się okaże ;-):rofl2:

reklama
Ania ..cwakiaczek!! Dobrze ze tesciowa chce dolozyc. Wazne ze sie da to wszystko zalatwic,bedziecie mieli chate! Reszta sie pouklada:)

Mamcia:( Mnie tez bolal ale ja sie moge prochow nalykac

Do góry