reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hapymama od ostatnich nocnych koszmarów i ataków paniki już nic mnie nie zaskoczy ! najwyżej ja zajde a ktoś inny urodzi :rofl2: inaczej być nie może

mamacia ale co taka firanke ? z papieru hmmm.. a jak branzoletki bb ? coś działałaś w tym temacie ?

Stefa ja bym chyba naszą poziomkę zamęczyła firankami
chyba z 14 duzych okien mam, ale jaśki
na mój nowy wypoczynek...
poziomki chyba się uśmiechnę do Ciebie za jakiś czas
Doris na razie prawie nic nie mam do sprzedania, czekam na dostawę,
przez czas swiąteczny wszystko zeszło, jak tylko dojdzie to się odezwę

a ja byłam na zumbie, cholerka chyba przez ostatnie lata kondycje gdzieś zgubiłam,
ale karnet na miesiąc wykupiłam i będe chodzic 2 razy w tygodniu, takie mam postanowienie

Kate ja uwielbiam zumbe !! moim postanowieniem noworocznym jest zakup na xboxa haha :) to dopiero będzie taniec..

kondycja raz jest raz jej nie ma.. jak odeszła do wróci hihi

Doris już miałam kiedyś pytać .. ja Twoja pełnoletnia po wypadku, samochodem już jeździ ? i ogólnie z tymi studiami ?
jeździ tylko czasami ze mną jak jej dam auto poprowadzić, bo swojego nie ma. Nie boi się, nie ma lęków. Noga zagojona tylko ma bliznowca, ona zawsze ma bliznowce, miała trzy razy operację dwóch stóp i też tak było.
Co do studiów to chodzi na korepetycje i przygotowuje się mocno do zdawania po raz drugi rozszerzonej matury z biologii i chemii, bo w zeszłym roku punktów jej zabrakło aby dostać się na Pomorski Uniwersytyt Medyczny
żebyś sobie nie wykrakała:-D:laugh2:

:tak::tak::tak::tak::tak:

Stefa no mam nadzieje ze wróci,
a jaka głodna z tej zumby wróciłam,
mi by było ciężko przy dzieciach w domu ćwiczyć albo tańczyć

Kate to teraz dużo jajek możesz zjeść :) ponoć na poćwiczeniowy głod najlepsze ;)

Doris aa to dobrze.. widziałam filmik.. pod wielkim wrażeniem byłam tego obrotu !

reklama
Ja Wam powiem ze nie wiem czy bym miala jeszcze sile na cwiczenia..ale lubie:)

Moze kiedys nad tym pomysle

Stefa cos u Ciebie za czesto krazy TEN temat ostatnio:D

Mamcia moze jutro w koncu dojdzie?

Ja czekam jutro na kuriera z materacem do lozeczka Jagody bo stary wyglada jak poduszka w nowym łozu:D

Doris super ze nie boi sie jezdzic.

Za mature trzymam kciuki,moja siostra tez tak zdawala tylko ze ona na wetwrynarza

Kate Jak nadejdzie pora zapraszam:)

Ja sie niebawem do Ciebie usmiechne.

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
Do góry