reklama
hapymama od ostatnich nocnych koszmarów i ataków paniki już nic mnie nie zaskoczy ! najwyżej ja zajde a ktoś inny urodzi inaczej być nie może
mamacia ale co taka firanke ? z papieru hmmm.. a jak branzoletki bb ? coś działałaś w tym temacie ?
mamacia ale co taka firanke ? z papieru hmmm.. a jak branzoletki bb ? coś działałaś w tym temacie ?
so_happy
Fanka BB :)
Stefa ja bym chyba naszą poziomkę zamęczyła firankami
chyba z 14 duzych okien mam, ale jaśki
na mój nowy wypoczynek...
poziomki chyba się uśmiechnę do Ciebie za jakiś czas
Doris na razie prawie nic nie mam do sprzedania, czekam na dostawę,
przez czas swiąteczny wszystko zeszło, jak tylko dojdzie to się odezwę
a ja byłam na zumbie, cholerka chyba przez ostatnie lata kondycje gdzieś zgubiłam,
ale karnet na miesiąc wykupiłam i będe chodzic 2 razy w tygodniu, takie mam postanowienie
chyba z 14 duzych okien mam, ale jaśki
na mój nowy wypoczynek...
poziomki chyba się uśmiechnę do Ciebie za jakiś czas
Doris na razie prawie nic nie mam do sprzedania, czekam na dostawę,
przez czas swiąteczny wszystko zeszło, jak tylko dojdzie to się odezwę
a ja byłam na zumbie, cholerka chyba przez ostatnie lata kondycje gdzieś zgubiłam,
ale karnet na miesiąc wykupiłam i będe chodzic 2 razy w tygodniu, takie mam postanowienie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
jeździ tylko czasami ze mną jak jej dam auto poprowadzić, bo swojego nie ma. Nie boi się, nie ma lęków. Noga zagojona tylko ma bliznowca, ona zawsze ma bliznowce, miała trzy razy operację dwóch stóp i też tak było.Doris już miałam kiedyś pytać .. ja Twoja pełnoletnia po wypadku, samochodem już jeździ ? i ogólnie z tymi studiami ?
Co do studiów to chodzi na korepetycje i przygotowuje się mocno do zdawania po raz drugi rozszerzonej matury z biologii i chemii, bo w zeszłym roku punktów jej zabrakło aby dostać się na Pomorski Uniwersytyt Medyczny
żebyś sobie nie wykrakała
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja Wam powiem ze nie wiem czy bym miala jeszcze sile na cwiczenia..ale lubie
Moze kiedys nad tym pomysle
Stefa cos u Ciebie za czesto krazy TEN temat ostatnio
Mamcia moze jutro w koncu dojdzie?
Ja czekam jutro na kuriera z materacem do lozeczka Jagody bo stary wyglada jak poduszka w nowym łozu
Doris super ze nie boi sie jezdzic.
Za mature trzymam kciuki,moja siostra tez tak zdawala tylko ze ona na wetwrynarza
Kate Jak nadejdzie pora zapraszam
Ja sie niebawem do Ciebie usmiechne.
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Moze kiedys nad tym pomysle
Stefa cos u Ciebie za czesto krazy TEN temat ostatnio
Mamcia moze jutro w koncu dojdzie?
Ja czekam jutro na kuriera z materacem do lozeczka Jagody bo stary wyglada jak poduszka w nowym łozu
Doris super ze nie boi sie jezdzic.
Za mature trzymam kciuki,moja siostra tez tak zdawala tylko ze ona na wetwrynarza
Kate Jak nadejdzie pora zapraszam
Ja sie niebawem do Ciebie usmiechne.
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Ostatnia edycja:
Podziel się: