reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej
dziś mam więcej czasu, wolne :-)
Poziomki...myślę nad czapeczką i szalikiem, jak wymyślę dam znać :-). Chociaż wolałbym zdać się na Twoją inwencję twórczą w kolorach fiolet :-)

Marta...a dajesz Kacperkowi coś na te kolki? Samsimplex nam pomagał bardzo.

Kate...wyślij jeszcze raz linka do Twoich aukcji

Ania138...no Ty piszesz piękne posty, wystarczy przeczytać Twój i już wszystko wiadomo :-). Ale tak naprawdę to ja czytam wszystko po kolei, czasami z opóźnieniem ale czytam :-)

Mamcia...gdzie jesteś, miałaś się odezwać?

Dorota...Ty jasno powinnaś powiedzieć swojemu eks, że ma dzwonić jak jest trzeźwy. To Ty wychowujesz dzieci i Ty decydujesz a rozmowa "jak jest w stanie gadać" jest niepoważna.
A ja w Sądzie> napisałaś wszystko? Zaniosłaś?

Stefaa...hmmm może jakieś więcej szczegółow o tym tańcu, po winie??? Hi Hi ...tylkoe nie tutaj tylko na grupie, żeby nie było...

A tak w ogóle to co tutaj dziś taki mały ruch??? Ja mam wolne dziś :-) a jutro 9-17 więc jutro już nie będę miała tyle czasu wolnego.
A teraz idę trochę pokój ogarnąć, bo bałagan się zrobił SAM :-)

Jestem czytam na biezaco :).
Ciekawi mnie gdzie jest happymama zawsze w pon sie odzywala po wekeendzie. Moze urodzila?

Ostatnia edycja:
Hejjj
Przeczytalam i ... Fasola:D tak to pamietam:)

Tez sie zastanawiam co z Happy..

Dzieci moje jakies takie niegrzeczne chyba troche sa..
Siedze i dziergam co by te wrzaski zniesc

Stefa taki wieczor z małzem..:D Zazdraszczam

Doris ok:) czekam

Marta super ze z kolami coraz lepiej,Gabi pomagal codzienny masarz.

Ciesze sie ze moj juz nigdzie nie wyjezdza tylko w domu siedzi:)

Kate Stefa mnie wkreca w firanke wiec mozliwosci zawsze jakies sa;))

Buziaki dla wszystkich

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
Poziomki mam nadzieję, że trenujesz tą moją wmarzoną firankę :) aż Wam dziewczyny pokaże co chcę i co na pewno naszej spryciuli się uda.. znaczy się jak kredyt dostanę haha !
firanka1_4.jpg

tylko góra będzie z możliwością powieszenia na rurkę ;)

Kate więc myśl co by Ci się marzyło.. bo mnie to marzą się jeszcze takie jaśki

poszewka 1.jpgposzewka 2.jpgposzewka 3.jpg

i tak bez końca...

Załączniki

• firanka1_4.jpg
    firanka1_4.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 51
  • poszewka 1.jpg
    poszewka 1.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 46
  • poszewka 2.jpg
    poszewka 2.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 54
  • poszewka 3.jpg
    poszewka 3.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 57
jestem jestem, nie urodziłam:-p
miałam ciężką nockę, Maja mi się pochorowała, katar, kaszel i co chwile wjeżdżająca gorączka. Rano musiałam z nią do lekarza pójść itd. potem spałyśmy we dwie przez część dnia a potem wiadomo obiad, lekcje ze starszakami i tak dzień zleciał.
Póki co czuję się ok. wszystko boli ale nie mam przeczucia zbliżającego się porodu, zobaczymy co lekarz w czwartek "wywróży"

dziewczyny ale wy macie talenty i cierpliwość z tym dzierganiem i bransoletkami itd. podziwiam was!!!

reklama
happymama uff .. Obiecaj nam, że jak trafisz na porodówkę to napiszesz.. W przerwie między skurczami :rofl2: dziewczyny mają fach w ręku którego im zazdraszczam !

Do góry