reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
dziś mam więcej czasu, wolne :-)
Poziomki...myślę nad czapeczką i szalikiem, jak wymyślę dam znać :-). Chociaż wolałbym zdać się na Twoją inwencję twórczą w kolorach fiolet :-)
Marta...a dajesz Kacperkowi coś na te kolki? Samsimplex nam pomagał bardzo.
Kate...wyślij jeszcze raz linka do Twoich aukcji
Ania138...no Ty piszesz piękne posty, wystarczy przeczytać Twój i już wszystko wiadomo :-). Ale tak naprawdę to ja czytam wszystko po kolei, czasami z opóźnieniem ale czytam :-)
Mamcia...gdzie jesteś, miałaś się odezwać?
Dorota...Ty jasno powinnaś powiedzieć swojemu eks, że ma dzwonić jak jest trzeźwy. To Ty wychowujesz dzieci i Ty decydujesz a rozmowa "jak jest w stanie gadać" jest niepoważna.
A ja w Sądzie> napisałaś wszystko? Zaniosłaś?
Stefaa...hmmm może jakieś więcej szczegółow o tym tańcu, po winie??? Hi Hi ...tylkoe nie tutaj tylko na grupie, żeby nie było...
A tak w ogóle to co tutaj dziś taki mały ruch??? Ja mam wolne dziś :-) a jutro 9-17 więc jutro już nie będę miała tyle czasu wolnego.
A teraz idę trochę pokój ogarnąć, bo bałagan się zrobił SAM :-)
dziś mam więcej czasu, wolne :-)
Poziomki...myślę nad czapeczką i szalikiem, jak wymyślę dam znać :-). Chociaż wolałbym zdać się na Twoją inwencję twórczą w kolorach fiolet :-)
Marta...a dajesz Kacperkowi coś na te kolki? Samsimplex nam pomagał bardzo.
Kate...wyślij jeszcze raz linka do Twoich aukcji
Ania138...no Ty piszesz piękne posty, wystarczy przeczytać Twój i już wszystko wiadomo :-). Ale tak naprawdę to ja czytam wszystko po kolei, czasami z opóźnieniem ale czytam :-)
Mamcia...gdzie jesteś, miałaś się odezwać?
Dorota...Ty jasno powinnaś powiedzieć swojemu eks, że ma dzwonić jak jest trzeźwy. To Ty wychowujesz dzieci i Ty decydujesz a rozmowa "jak jest w stanie gadać" jest niepoważna.
A ja w Sądzie> napisałaś wszystko? Zaniosłaś?
Stefaa...hmmm może jakieś więcej szczegółow o tym tańcu, po winie??? Hi Hi ...tylkoe nie tutaj tylko na grupie, żeby nie było...
A tak w ogóle to co tutaj dziś taki mały ruch??? Ja mam wolne dziś :-) a jutro 9-17 więc jutro już nie będę miała tyle czasu wolnego.
A teraz idę trochę pokój ogarnąć, bo bałagan się zrobił SAM :-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hejjj
Przeczytalam i ... Fasola tak to pamietam
Tez sie zastanawiam co z Happy..
Dzieci moje jakies takie niegrzeczne chyba troche sa..
Siedze i dziergam co by te wrzaski zniesc
Stefa taki wieczor z małzem.. Zazdraszczam
Doris ok czekam
Marta super ze z kolami coraz lepiej,Gabi pomagal codzienny masarz.
Ciesze sie ze moj juz nigdzie nie wyjezdza tylko w domu siedzi
Kate Stefa mnie wkreca w firanke wiec mozliwosci zawsze jakies sa)
Buziaki dla wszystkich
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Przeczytalam i ... Fasola tak to pamietam
Tez sie zastanawiam co z Happy..
Dzieci moje jakies takie niegrzeczne chyba troche sa..
Siedze i dziergam co by te wrzaski zniesc
Stefa taki wieczor z małzem.. Zazdraszczam
Doris ok czekam
Marta super ze z kolami coraz lepiej,Gabi pomagal codzienny masarz.
Ciesze sie ze moj juz nigdzie nie wyjezdza tylko w domu siedzi
Kate Stefa mnie wkreca w firanke wiec mozliwosci zawsze jakies sa)
Buziaki dla wszystkich
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Ostatnia edycja:
Poziomki mam nadzieję, że trenujesz tą moją wmarzoną firankę aż Wam dziewczyny pokaże co chcę i co na pewno naszej spryciuli się uda.. znaczy się jak kredyt dostanę haha !
tylko góra będzie z możliwością powieszenia na rurkę
Kate więc myśl co by Ci się marzyło.. bo mnie to marzą się jeszcze takie jaśki
i tak bez końca...
tylko góra będzie z możliwością powieszenia na rurkę
Kate więc myśl co by Ci się marzyło.. bo mnie to marzą się jeszcze takie jaśki
i tak bez końca...
Załączniki
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
jestem jestem, nie urodziłam
miałam ciężką nockę, Maja mi się pochorowała, katar, kaszel i co chwile wjeżdżająca gorączka. Rano musiałam z nią do lekarza pójść itd. potem spałyśmy we dwie przez część dnia a potem wiadomo obiad, lekcje ze starszakami i tak dzień zleciał.
Póki co czuję się ok. wszystko boli ale nie mam przeczucia zbliżającego się porodu, zobaczymy co lekarz w czwartek "wywróży"
dziewczyny ale wy macie talenty i cierpliwość z tym dzierganiem i bransoletkami itd. podziwiam was!!!
miałam ciężką nockę, Maja mi się pochorowała, katar, kaszel i co chwile wjeżdżająca gorączka. Rano musiałam z nią do lekarza pójść itd. potem spałyśmy we dwie przez część dnia a potem wiadomo obiad, lekcje ze starszakami i tak dzień zleciał.
Póki co czuję się ok. wszystko boli ale nie mam przeczucia zbliżającego się porodu, zobaczymy co lekarz w czwartek "wywróży"
dziewczyny ale wy macie talenty i cierpliwość z tym dzierganiem i bransoletkami itd. podziwiam was!!!
reklama
Podziel się: