reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
ja zyje :) chyba z kolkami lepiej a w zasadzie od kilku dni spokoj, kacerek sobie lezy, skwierczy i pieknie zasypia, ale cudnie:) za to norbert nadrabia-ale szaleje, dostal sie do przedszkola i niedlugo idzie, ale będzie sie dzialo:-D wlasnie mi kacperka obudzil, ciagle go caluje:confused:

reklama
Lenka maiłam na myśli czy po przewie świątecznej już zaczeliście
Marta dobrze ze małemu przechodzi, a starszy idzie do przedszkola od września?

hej
My to chyba musimy się nazwać "Fasolowe mamy........" ;-):tak::-D
ja dziś idę kupić, namoczę i jutro będę działać :tak:

ale dzisiaj mrozik u mnie był, o 7 było jeszcze -6 a w domu tak wyziębiło że za nim dzieci z wyrek wyszły do piec odpaliłam (to jest guzik nadusiłam bo to gazowy piec :tak: )

Byliśmy wczoraj u znajomych, u których byliśmy w maju :confused: jak kumpela przywiozła sobie dwa kotki a teraz są już takie duże i piękne że znowu m się kota zachciało :tak: ja kocham koty od dziecka i jak bym mogła to bym chyba miała tyle co Violetta Villas :cool2:
hej
M wczoraj pojechał do Austrii, przyjedzie dopiero
chyba w następny piatek,
Ania M już pojechał?
miłego dnia !!!!
Mój już skończył na wyjeździe :tak: teraz robi na miejscu :biggrin2: a dzisiaj to nawet ma wolne

Jeju ale Twój M ma fajnie, Australia mmmmmm czy to on był jakiś czas w Meksyku?

anna oj współczuję, jak Ty to ogarniasz :-( podziwiam
doris odpoczywaj, jak coś to Ci streszczenie napiszemy i nic Cię nie ominie :tak:
marta ciiiiii żeby nie zapeszać ;-)

u mnie też fasolka, wczoraj M zrobiłam
i dla nas zostało
Ania M nie cierpi Austrii, jeździ tam bo musi,
nie w Meksyku nigdy nie był,
ale czasem Meksyk mamy w domu :rofl2::-D
chyba Misiarki M pracował w Meksyku jak dobrze pamietam,
to Ty teraz masz M codziennie

Hej witam sie i ja :).
U nas wiosna normalnie. Czekam na kolezanke ma przyjsc na kawke :tak:. My fasolke 2 dni jedlismy ;-), uwielbiam. Dzis pulpety w sosie pomidorowym.
Odezwe sie pozniej buziaki dla Wszystkich
Happymama jak sie czujesz? 2 w 1 nadal?

Wpadam na chwile.
Jesli chodzio rozmowy Oliwki z tata to tak ona rozmwia znia jak on jest w stanie gadac bo jak tylko wyczuje przez tel ze on nie ttaki to zabieram jej telefon i koncza rozmowe .O tym zdazeniu wtedy co ta jego piekna chciala ze mna rozmwiac to byla sobota i ex rozmawial tylko ze mna nie z oliwka.A to ze pije to wiem bo ja go znam jak nikogo na swiecie chyba i potrafie go wyczuc po 2 slowach,ale on tez ma problem w tym ze on jest wiecznie podpity,wiecznie przepity i smierdzacy ,brrrrrr dobrze ze mam toza soba.Oliwki w zyciu mu nie daje jak jest pijany .

Bylam dzis u pediatry dostalam skierowanie do logopedy z alankiem,juz dzwonilam i mam do pani doktor zadzwoic jutro popoludniu i umowic sie na termin,mam nadzieje ze strasznie dlugo czekac nie bedziemy.Dostalam tez skierowanie z oliwka doporadni psychologiczno pedagogicznej juz ja zapisalam i teraz mam czekac na telefon od nich z terminem,tez mam nadzieje ze zadlugo nie bede czekala .

Bylam tez w nowej szkole oliwki do ktorej chce ja zapisac do zerowki od wrzesnia,ona jest kolo naszego domu wiec bedzie bliziutko.Wsteone zgloszenie wypisalam ,ale jeszcze od marca nabor elektroniczny.

Ja tez dzis jeszcze mam fasole i zaraz bede jesc :-).Ale ogolnie to robie ddzis golabki bez zawijania a dla dzieci kluski i kotlet z piersi z kurczaka :-).

Wlasnie koncze kompletowac papiery do sadu,zjemy z alankiemcos i lece do sadu zaniesc papiery o rozwod :-) i po oliwke do szkoly.

MARTA to posylasz malego do przedszkola? ja rezygnuje a Ty posylasz :-).Mam nadzieje ze Twoje dziecko sie zaaklimatyzuje :-).

Pozdrawiam was wszystkie :-)

haha ale się usmiałam

Ania i Kate aparatki... Kate mówi o Autsrii , Ania mówi o Australi :rofl2: ale obie wiedzą o co loko :p

tez bym fasolową zjadła.. ale kto mi ugotuje ..

Na disko nie byłam, noc spędziłam z mężem .. też tańczyłam :rofl2::rofl2: a wszystko zaczeło się od lodowiska a potem grzanego wina !!!

Stefa proszę się nie śmiac, Austria Australia też na A
ale my się z Anią dogadałyśmy,

a ja zraz na zumbę lecę tańczyć

reklama
znalazłam mój przepis na kurczaka na ryżu i zrobiłam :tak:mmmmm jeszcze na jutro będzie ale fasola już się moczy

M dzisiaj ma jechać w sprawie spłaty :tak: rety ale się denerwuję co to wyjdzie :oo2:

u mnie też fasolka, wczoraj M zrobiłam
i dla nas zostało
Ania M nie cierpi Austrii, jeździ tam bo musi,
nie w Meksyku nigdy nie był,
ale czasem Meksyk mamy w domu :rofl2::-D

chyba Misiarki M pracował w Meksyku jak dobrze pamietam,
to Ty teraz masz M codziennie
a bardzo możliwe że pomyliłam
laugh.gif
taki Meksyk to ja też czasem mam
yes2.gif
laugh.gif

haha ale się usmiałam

Ania i Kate aparatki... Kate mówi o Autsrii , Ania mówi o Australi :rofl2: ale obie wiedzą o co loko :p

tez bym fasolową zjadła.. ale kto mi ugotuje ..

Na disko nie byłam, noc spędziłam z mężem .. też tańczyłam :rofl2::rofl2: a wszystko zaczeło się od lodowiska a potem grzanego wina !!!
Jak widać nie tylko osoby pomyliłam :cool2: ale ze mnie analfabetka :zawstydzona/y: ale co tam ważne że się dogadałyśmy z kate :-D:-D

ja Ci ugotuję

mmmmm milutko :tak::-)
Stefa proszę się nie śmiac, Austria Australia też na A
ale my się z Anią dogadałyśmy,

a ja zraz na zumbę lecę tańczyć
hi hi :zawstydzona/y: dokładnie, ale przed czujnym okiem Stefy nic się nie ukryje :tak:

Do góry