reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

HAPPYMAMA daj znac po wizycie

ANIU ciesz sie ze sie wyspalas :-).

Ja wczoraj zabiegany dzien a dzis zrobie sobie spokojny dzien :-).Teraz ogarnelam troche mieszkanie i zjadlam,niedobrze mi teraz wiec zasiadlam pod kocykiem z kompem :-).
Posprzatam dokonca,zupe mam od wczoraj,jak wene dostane to zrobie cos jeszcze a jak nie to na zupie pozostaniemy hihihihih.
Zaraz zrobie porzadek w papierach,dokoncze pozew pisac,pozbieram wszystkie dokumenty im potrzebne aby zas czegos nie wymyslili i jutro rano po szkole oliwki podjade do sadu zawiesc te papiery :-).

O 15 odbiore oliwke i moze przejde sie z nimi do magicznej krainy :-)

reklama
ja się przeszłam do przychodni, po drodze mnie zemdliło więc w Sowie kupiłam sobie kanapkę za 7 zł :szok: ale pomogła, i okazało się że terminy do ortodonty na czerwiec :no: a Maja ma mieć w lutym ewentualnie w marcu żeby już odcisk na aparat wziąć i mam przyjść po niedzieli i pytać czy może się jakieś miejsce zwolni :sorry:

nic mi się nie chce, też bym musiała pomyśleć nad jakąś zupą co by była na szybko i na długo ;-)

glos oddany.
Mlody w szkole, no zobaczymy jak wroci jak bedzie noga wygladac. On ise dobrze czuje znaczy normalnie i chce chodzic do szkoly, nie moge go tak trzymac w domu. Mam nadzieje ze ta ranka sie zagoi, teraz zrobil mu sie taki strup.
Mnie tez mdlosci mecza codziennie rano :sorry:, ale jak zjem to przechodzi na szczescie.

Dziewczyny wy z mdlosciami jak na poczatku ciazy :-).MAMCIA moze test ciazowy zrob :-).

Frytkiz Alankiem pojedlismy :-),teraz zajadamy sie czekolad hihihih,ogarnelam,leb umylam,odkurzylam,jeszcze pranie powiesic,Glowa mnie boli i tez mi niedobrze

MAMCIA oby noga mlodego zdrowiala.

reklama
dziewczyny sorki, że tak wpadłam z tym głosowaniem ale normalnie dziś dostałam informację, że głosowanie już się rozpoczeło patrze a ja na 11 miejscu i ponoć jest już od 7 stycznia .. więc nad niczym się nie zsatanawiając wpładłam po pomoc do Was :) dziekuję i pamiętajcie jeden głos dziennie hehe ;)

ania dzieki czasem mam taki zajawki, że sobie fotki pstrykam, ale sprzet nie daje duzego pola do popisu ;)

mamcia ja mam taką samą nadzieję jak TY. Oby mu to zeszło, bo szkoda chłopaka , jeszcze TY w ciąży !

happymama ja w sierpniu miałam właśnie taką dziwną wysypkę, niby różyczka, nieby uczulenie .. a stawu bolały tak, że na tydzień zaległam. Początkowo bagatelizowali sprawę, ale potem do śmiechu nie było. Naszczęscie komplet badań miałam zrobiony, które pokazały, że to wirus.. ale jaki nikt nie widział.

kupiłam wczoraj mielone i myślę co zrobić, oprucz kotletów mielonych .. Poziomki doradz !!

Do góry