reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Nie ro nie jest grzybica ma takie dwa miejsca gdzie te kropki mu sie zlely i zrobily takie place i dlatego ro tak wyglada. Reszta to male kropki, zasychaja juz i sie zmniejszaja tylko ta jedna noga mu sie taka wlasni brzydka zrobila. Zaczelo mu to wychodzic 1 stycznia.

Aaaha Dobrze ze schodzi. Nadal jest to ropne?

Jagoda sie ladnie bawi ale mam przy niej siedziec.. Oszalec idzie

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Placze a wlasciwie sie drze:/
W domu mam syf..heh

To znaczy ze sie leczy. Na Ciebie nic nie przeszlo?

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

uuuuu mamcia faktycznie ta wysypka wygląda strasznie :-(

Majka się kąpie, Dawid gra a ja ogarniam wyrko po ich "układaniu" rzeczy dla małej :eek:

najadłam się fasoli i chyba zjem resztę a co, śpię sama :rofl2:

Nikt sie nie zarazil, on powiedzial ze moze chodzic do szkoly. Jutro juz idzie, chociaz zal mi go z takimi nogami, dzis caly dzien bez skarpet chodzil bo ta rana mu sie wlasnie pod skarpetka robi.
Ja wyciagam wlasnie mala z wanny

reklama
mamcia ja Ci powiem, że w szoku jestem .. szkoda ze nie zdiagnozował co to jest .. wiesz u nas, żeby tak na 100% powiedział, że to wirus to rozmaz krwi kazałby zrobić ! no normalnie jestem w szoku.. mnie te czerwone placki wyglądają jak alergia, ale wiesz ja medycyny nie skończyłam.. a nie myślałaś o różyczce ? wiesz za 2 tygodnie się okaże czy ktoś się zaraził, jak wirus to ma czas na wykwit :-(

Do góry