reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate jak w kokonie jezdzi maluszek to na dostawcw siedzi u gory starszak. A jak juz malec moze siedziec to idzie do tylu ale mi sie wydaje ze spokojnie mozna zamieniac. Moja lily super sie miesci z tylu i ma jeszcze duzo miejsca, narazie tylko ja przymiezylam bo uzywamy ten wozek jako jedynka jeszcze. Ale dwie znajome maja i spokojnie mozna przekroczyc limit kg.z tylu i nic sie nie stanie ;). Z tylu na tym siedzonku doczepianym sa takie zamki ktore mozna rozpiac i troszke dziecko polozyc.
Stafaa nie martw sie my jestesmy na posterunku jak to poziomki napisala ;)...
Ania oj ta twoja mama to naprawde ma teksty, masakra!!!!!!!

reklama
i znowu sama :-( tj bez M, już mam tego dosyć :sad:

zrobiliśmy świąteczne menu i listę brakujących zakupów :tak: dużo drobiazgów już mam, bo ja mam w genach taką, nie wiem czy wadę czy zaletę, że lepiej mieć jak nie mieć ;-):laugh2:
jutro drzwi otwarte u Mai i muszę iść ze względu na jej problemy z ortografią :crazy:, we wtorek o 17:30 Wigilia z rodzicami, w czwartek do gina po L4, :eek: ciężki tydzień przede mną :eek:

idę kąpiele przygotować, kolacje i pierniki musimy dokończyć bo mi trują jak zawsze :baffled: a mi się nie chce bom smutna :sad:

Witam poniedziałkowo
na dworze mokrawo ale nie zimno, po około 3 tygodniach nareszcie oba dzieci w szkole :rofl2:, w domu cisza i spokój :tak:
M jak wczoraj zawiózł rzeczy to teściowa odrazu wyleciała za nim, jak zawsze czujna jak pies przy budzie :baffled::dry:,
-co tam masz?
-rzeczy dla wnuczki;
-dla Mai?
-nie, dla następnej;
-a co się urodzi, chłopiec? :sorry2:
-no jak mówię, że dla wnuczki to raczej chodzi o dziewczynkę, chłopiec będzie następny :tak::rofl2:
(cisza)
-to zanieś te rzeczy tam do szafy, niech sobie leżą
Wiem, że ją gryzie, że będę miała kolejną córeczkę, bo ona ma trzech synów i chociaż już kilka razy usłyszałam że ona nigdy nie chciała córki, bo to same problemy :sorry2: to wiem że to "g" prawda :tak:
mamcia :-(

Hej hoo :D
U nas dzis mroznie, weekend zlecial szybko ;-)
fryzjer tez udany, tylko tych zakreconych wlosow sie musze pozbyc bo mnie wkurzaja :p :-D
jedno dziecko juz w szkole, a drugie na 11:15 :p takze jeszcze czas.
Mamcia wspolczuje paskudnej pogody! :*
Ania no masz ciekawe tydzien ;-) nie bedziesz sie nudzic :)

Ja musze isc dzis tez pare drobiazgow dokupic, jak starszaki beda w szkole;-) bo mlody to jeszcze nie czai bazy i nie zwroci uwagi co ja kupuje :D i szybko zapomni ;) Wigilie Hania ma w piatek ale w ciagu dnia w skzole za to u Daniela na 15:30 i wlasnie z rodzicami, wiec pojade ja sama z dziecmi bo Ł w pracy do 17 :p a jeszcze musze ciasto na ta impreze upiec i jakos tam wejsc :p ogarnac sie i dzieci, porobic zdjecia.... :confused: ciezko to widze....

Ja tez pofarbowalam wlosy na naturalny blond zeby odrostu nie bylo wodac ;).
Ania to ciesz sie cisza i spokojem ;), bo zaraz przerwa swiateczna. U nas w piatek ostatni dzien :) do szkoly...
Poziomki jak dziewczynki? Lepiej?
Kate wszystkie aukcje mi sie pokonczyly jak po Swietach wystawie to ci wysle linka :).
Stafaa jak pakowanie?
A gdzie reszta?

Hej, wpadam na chwilę z pracy do Wasnoc moja dziś była koszmarna, Nadia miała atak duszoności, więc cała noc to nie był sen a czuwanie nad jej stanem ehhh jak ja nie lubię takich sytuacji .. naszczęscie dziś rano doktorka powiedziała, że dobrze opanowaliśmy sytuację i jest dobrze.. może do wyjazdu nic się juz nie wydarzy ja nadal mam nos zatkany, uszy iłeb mi pęka ! jerunna, że też się nam zachciało poszukiwania śniegu urządzać!!mamcia moje też od piątku mają wolne .. naszczęscie ja też bo tak to niewiem gdzie bym ich dała ;) rodzinka nie chętnie przymuje całą trójce do siebie ..ania ja kocham szmateksy ! często w środy udaję się na polowanie :) pakowanie stoi w miejscu narazie prasuje i odkładam na kupkę :) zakupy po części zrobione, reszte prezentów dokupie w IE :)Iwona właśnie co się stało z Iwoną? Już długo jej z nami nie ma, myślicie, że jej mama jeszcze jest z nia ? poziomki na poczcie byłaś ?

reklama
Do góry