reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa logiki sie nie doszukasz:D
Nafaszeruj sie czyms i wygrzej bo sie kompletnie rozlozysz..

Mamcia M sie uparl ze taka kuchnia za 20f nie nadaje sie do niczego i uparl sie na drozsza. Moim zdaniem nie ma różnicy

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki moja rada taka : znajdujesz ta kuchnie za 20f gdzieś drożej :) pokazujesz Emkowi zamawiasz tam gdzie taniej a zaoszczędzone pieniądze kochana inwestujesz ... w siebie oczywiście !

Ta nasza kosztowala w promocji 30 £, to jaka chce bo najlepsze sa drewniane. Taka drewniana to by u was przetrwala przy 4 maluchow.
Stefaa bo tu wszystko jest inaczej, idziesz do £ i kupujesz plyny dove, nivea, szampony, zele adidasa wszystko po £ a w pl pewnie z 10zl za szt wolaja :( za to samo.
Za najnizsza za godz czyli 6f z kawalkiem zrobisz obiad, kolacje i sniadanie. Ja jak jade do pl i robie zakupy to sie za glowe lapie przy kasie :/

No fajna ale myslisz ze bedzie wytrzymala? Dobra promka :). Popatrzcie sobie tez na drewniane mi sie bardzo podobaja ale wlasnie sa drogie.

A my po wizycie u laryngologa z Gosią....no i niepokoi go jej gardło...jest zbyt czerwone i opuchnięte...absolutnie nie na cokolwiek bakteryjnego i według laryngologa nie ząbki...stawia na grzybicę :(:( możemy wymaz z gardła zrobić ale jeśli będzie źle wykonany a nie trudno o to u takiego malca to nic nie wyjdzie....dostałam Nystatyne...i jutro zaczniemy kurację...ehhh jak nie urok to sraczka:):)

Zapisałam moje niejadki do dr Łady:)annaojkce mi polecała..ale niestety przyjmuje tylko na NFZ i wizyta w lutym...:(Takie posrane terminy mają....dzieci by mi padły z głodu do tej pory...jakby serio coś się działo poważnego....

A nam jutro montują brodzik w łazience...mieliśmy tylko wannę ale że łazienka duża i jeden kąt gotowy na brodzik to w końcu się skusiliśmy....drzwi do brodzika będą nieco później bo je dopiero robią:) Ale już się ciesze na ten burdel i w ogóle:):)nie ma tojak przed imprezą sobotnią i świętami....

A macie jakieś fajne pomysły na prezent dla dwulatka????:)bo ten mój synuś absolutnie gier puzzli i nic takiego....znajomi kupią na urodziny narzędzia...:)zabawkowe ofcourse..:) ciocia jedna hulajnogę trójkołową a ja pomysłów nie mam....

reklama
czesc laski, nie wchodziłam, bo nie chciałam utonąć w morzu waszych postów....u nas wszystko dobrze. czuje się świetnie jako mama "trójkowa":-D

Ostatnia edycja:
Do góry