reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa ja to mialam wczoraj z dzieciakami.
Dzis grzecznie sie bawia bo prezent Lily juz stoi w pokoju, zaraz dam fotke, kupilismy inny domek, troche wiekszy, narazie zajmuje pol pokoju u dzieci :/....na szczescie na wiosne wyladuje w ogrodku ;).
Maly szaleje dzis strasznie w brzuchu, tylko usiade na chwile to juz protestuje :/...
Poziomki ale cie wciagnelo :D :D

reklama
1385061485679.jpg:sly:

Załączniki

• 1385061485679.jpg
    1385061485679.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 46
mamcia super ten domek!

a ja wam przyznam że mnie Grey nie wciągnął i oddałam siostrze, nie mój styl ja tam wolę coś dla ludzi o mocnych nerwach czytać ;-) raz na jakiś czas lubię wciągnąć coś lżejszego ale akurat ta książka mi nie podeszła i tyle.

jezu smarkam cały dzień...mam dość.
A jutro mąż zostaje z dziećmi a ja jestem umówiona z siostrą i idę też do fryzjera bo włosy mam długie już i chcę sobie na zimę ściąć tak do ramion.

happymama takie wypady są zbawienne dla duszy :) ja jutro paznokcie będę miała robione i już się nie mogę doczekać kolejnego kolorku :D

mamcia domek ekstra ! ale faktycznie dużo miejsca zajmuje hihi ..

a moje dzieci mnie dziś zaskoczyły pomysłami na prezent, każde chce dostać gre :) nie w głowie im inne bibeloty ;)

Hej laski:)
Podlaczylimi neta godzinke temu dopiero:)
Co do Greya faktycznie wciagnelo mnie przeczytalam juz pol ksiazki:p

Spadam poczytac co u Was:*

Poziomki nareszcie :D.
Stefaa to furby im wyparowal z glowy?
Happymama no to jutro poprawisz sobie humorek, ja juz od 5 lat sama sobie jestem fryzjerka, ale tez musze sie wkoncu tez wybrac.
Ale jestem zmeczona, mam nadziej ze dzis normalnie zasne i w miare sie wyspie :)

Widzr ze tesknilyscie:D:p

Happy ,Mamcia super ze dzieciaki kopia micno-znaczy zdrowe:D

Mamcia domek rewela

Happy zdrowka i nie dawaj sie chorobie.

Steffa nie mialam jak Ci napisac ale Swatch to wzglednie tani szwajcar:)
Wysle Ci na priv maila to mi przeslij:D
Masz na paznokciach hybrydowy??
Swietny pomysl z tym listem! Bende sciagac:p

Ania trzymam&&&&& zeby sie udalo

Liza W koncu dobre wiesci:D barszczyk tez lubie ale TYLKO mojej lub mamy roboty:p
Mi tez szybko tydzien ucieka

Doris pora pooootworna:cool:

Haha! Nic z tego! Jutro o 10;00 mam wizyte u gp i sie szczepie:p:D

Ja sie sama strzyge od 10lat:p

Reszre z Was caluje mocno:***
Wszystkim chorym zdrowka:*

Stefa ja ulegla?? BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ostatnia edycja:
hello
W domu siedzę, więc powinnam mieć czas, a jakoś cały czas zagoniona jestem. Miałam ambitny plan zgłębienia wiedzy z kursu;-) i kurcze dzień za dniem pomyka, a ja nie mam kiedy. Wieczorem nie kontaktuję zbytnio, więc nie ma sensu, a w dzień albo gdzieś latam albo B mi swoje papiery podrzuca.
Jutro znowu dzień w biegu się zapowiada, rano z Wiktorowskim do dermatologa na wyżebraną wizytę, a potem rehabilitacja. Musiałam dzisiaj mamę prosić, żeby przyjechała, bo Igor dzisiaj miał stan podgorączkowy i na ból głowy narzekał.

Annaoj- a jakie macie problemy z synem? Ja na leki też bym się nie zgodziła...

leje mi się z nosa i drapie w gardle...fuck!!!
Ciężko mi sprecyzować, bo jak opiszę to może wyglądać, że jest po prostu nieposłuszny, ale ja wiem, że to nie tak. Każde polecenie muszę powtarzać po kilka-kilkanaście razy. Nie pomagają ani nagrody, ani kary. On mówi, że nie chce się tak zachowywać, ale pomimo obietnic, znowu jest tak samo. Do tego dochodzą problemy ze skupieniem, ale nie ogólne, bo jak go coś interesuje, to wręcz się wyłącza zajęty swoimi sprawami, ale często jest tak, że po coś go wysyłamy i w drodze zapomina po co. Czym jestem zaskoczona pozytywnie, nie ma z nim problemów w szkole, odpukać.
Ostatnio doszły jeszcze dziwactwa takie jak chomikowanie przeróżnych rzeczy (znoszenie kamieni, podprowadzanie różnych rzeczy z łazienki) takie tam.
Lenka zdrówka dla syna.

A jutro juz piatek i znow weekend :szok:
czy Wam te tygodnie tez tak zapierdzielają? :sorry2:
szczerze - nie nadązam.... :cool2:
a po nowym roku pewnie bedzie sie dluzylo... :/ hyh....
Liza mnie też tak ten czas leci:szok::szok:, chciałabym, żeby mi się troszkę podłużyło

Ja dzis fasolka po bretonsku ze sloika, ale juz sobie obiecalam ze na dniach zrobie swoja fasolke ;).
ale bym zjadła, muszę przepis przejrzeć czy mogę

Happymama wrzuć fotę po fryzjerze.

uciekam

reklama
Wtajcie. Nie pozostaje mi nic innego jak Was przeprosić za moją nieobecność. U mnie ogólnie był kompletny brak czasu.Mąż wiecznie w delegacji, więc wszystko na mojej głowie. Już trzeci tydzień mamy problem w wodociągach (bakteria e-coli i jakieś erytrokoki). Żeby więc myć dzieci kupowałam wody 5 litrowe i grzałam. Dziennie kupowałam od 8 do 12 butli. Dzięki temu właśnie w zeszły czwartek trafiłam do szpitala, bo zaczęłam plamić. Wyszłam po usilnych staraniach we wtorek. Dostawałam magnez i luteinę. Teraz muszę brać magnez, luteinę i duphaston. Kiedy byłam w szpitalu, mąż był w delegacji. Więc dziećmi zajęli się teściowie. Teraz muszę się mocno oszczędzać, żeby nie stracić maluchów. W większości mam leżenie, no i tylko małe spacerki są dopuszczalne. Postaram się znów zaglądać częściej, zwłaszcza, że teraz praktycznie cały czas leżę. No i chyba będę miała jednak parkę. Zobaczymy co się okaże na ponownym USG...

Do góry