reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota-u nas też jest jak u happymamy tylko my przed terapią jeszcze.Widzę że Ty też masz taki sam problem-jak będziesz u pediatry to weź skierowanie do specjalisty i też zapisz się z dziećmi na taką terapię.Nie wiem jak długo chodziła heppymama ale my mamy mieć 1,5 godz dziennie przez 5 dni takich spotkań na terapii i ćwicz.ruchowe dla małej podobno bo lekarka zauważyła że koślawo stawia stopy jak chodzi.
Potem mam dostać jakieś orzeczenie od nich że mała tam chodziła i żeby przyjęli ją do przedszkola.Ciekawe jak to jest bo czytałam że wielodzietnych w pierwszej kolejności jak tylko będzie miejsce ale dla dziecka z problemami może jakoś inaczej-zobaczymy.Bo ja do przedszkola państwowego wolałabym ją dać blisko domu-są 2.

Ostatnia edycja:
reklama
Kate w sume tak sie zastanawiam teraz to moze cos w tym jest. U mnie tylko nie sprawdzilo sie odrazu po porodzie. Ale teraz syn jest spokojniejszy a corka to zywe srebro :D.
Moja mala dopiero wstala przed 9 ;).

mamcia u mnie dzieci wstały po 6 bo wczoraj jeden juz po 18 spał,
u mnie najstarszy jako dziecko był energicznym raczej wymagającym dzieckiem, drugi syn
bardzo spokojny ułożony i grzeczny, w brzuchy spokojny, taki jest do dzisiaj a najmłodszy jest bardzo ruchliwy( już w brzuchu), energicznym,
wszędzie go pełno, mój M mówi, ze on jest szybszy niż wiatr,
młody chyba już śpi

stefa ty chyb jakies pratki rozsiewałas , przyznaj sie

dla mnie grey troche przereklamowany, tez czyt na pdf o ostatnia czesc odpusciłam, w sumie po połowy pierwszej opuszczałam watki sex, jakies takie

tomka rano bolał brzuch , był w łazience, dovrze sie czuł, poszedł do szkoły, nie zdazyłam zjesc sniadania dzwonia zeby przywiezc rzxeczy bo sie oblał w autobusie, pojechałam a sie okazało ze zwymiotował, wiec go zabrałam do domu i dobrze zrobiłam, teraz spi taki blady

miałam tyle planow i guzik, jeszcze sasiadka była i wszystko mam w tyle, a tyle miałam zrobic

pozdrawiam wszystkie

pogoda że szkoda psa z domu wypuścić :baffled: ale bilans załatwiony :tak: klatka piersiowa ładniej już uformowana, bo miał odstające żebra (taki urok po teściu i dwóch szwagrach :dry:)

:wściekła/y: nie chcą na allegro przyznać rat, muszę później spróbować na siebie albo do sklepu pojedziemy bo jak nie dzisiaj to nie wiem kiedy bo M jedzie już jutro i wraca w sobotę wieczorem i w pon już znowu jedzie :dry:
Ania bedziesz zadowolona na pewno z tej suszarki,
wczoraj jeszcze jedna moja koleżanka dzowiniła do mnie jaki to model i też ją kupiła,
chyba musze zadzwonić do Electroluxa,ze dzięki mnie sprzedali chyba 8 suszarek, tyle ich już poleciłam
a pewnie pisz do nich niech Ci jakiś prezent przyślą :-D
mój patrzył jeszcze jakiś następny model ale co z tego jak póki co nic z tego :wściekła/y:

happymama u mnie sprawdziło się przy całej 3 , jacy były w brzuchu ( mam na myśli spokojni czy aktywni)
tacy są do dzisiaj
ja Cię przepraszam ale ile Ty masz dzieci? bo suwaczki są dwa ale wnioskuję że więcej :zawstydzona/y: i tak się trochę pogubiłam:sorry2:

Ostatnia edycja:
lenka pewno jakiś wirus Tomka złapał, teraz pełno tego dziadostwa jest
Ania ja mam 3 synów, najstarszy w tym roku skończył 18 lat ( dlatego brak suwaczka) i dwóch maluszków,

Lenka zdrowka dla syncia, biedny :(.
U nas tez cimno i pada, a mi glowa spada....Poziomki tak sie zaczytala ze o nas zapomniala ;)
Jezu co za rymy skladam :D.
A gdzie sie iwona podziala?
Ja musze zakupy na urodzinki zrobic, jakies balony, kubeczki itd.

reklama
lenka jakie plotki ?? słuchaj to pewnie jednodniowka.. boli brzuch i wymity, osłabienie na drugi dzień juz lepiej.. ale pewnie cala trócja bedzie miala
Madii a jak u Ciebie ??

Poziomki przygotowuje się do bucia uległą !!

Kupiłam czarny, wybaczcie ale grono męskie (każde) wskazało czarny , oni mają inne spostrzeżenie na świat więc kupiłam, jutro już mam mieć:)

Do góry