Dorota-u nas też jest jak u happymamy tylko my przed terapią jeszcze.Widzę że Ty też masz taki sam problem-jak będziesz u pediatry to weź skierowanie do specjalisty i też zapisz się z dziećmi na taką terapię.Nie wiem jak długo chodziła heppymama ale my mamy mieć 1,5 godz dziennie przez 5 dni takich spotkań na terapii i ćwicz.ruchowe dla małej podobno bo lekarka zauważyła że koślawo stawia stopy jak chodzi.
Potem mam dostać jakieś orzeczenie od nich że mała tam chodziła i żeby przyjęli ją do przedszkola.Ciekawe jak to jest bo czytałam że wielodzietnych w pierwszej kolejności jak tylko będzie miejsce ale dla dziecka z problemami może jakoś inaczej-zobaczymy.Bo ja do przedszkola państwowego wolałabym ją dać blisko domu-są 2.
Potem mam dostać jakieś orzeczenie od nich że mała tam chodziła i żeby przyjęli ją do przedszkola.Ciekawe jak to jest bo czytałam że wielodzietnych w pierwszej kolejności jak tylko będzie miejsce ale dla dziecka z problemami może jakoś inaczej-zobaczymy.Bo ja do przedszkola państwowego wolałabym ją dać blisko domu-są 2.
Ostatnia edycja: