reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej obudziły mnie mdłości :-).
Aniu super ze maz kupi ci ta suszarke,daj kiedyś znać jak sie ona sprawuje.

Happymama super ze wam sie udalo na tej terapi . Właśnie a moze możesz polecić mi jakąś książkę o takich zachowaniach i jak z nimi walczyć ? Moze znasz jakiś dobry tytuł ?

Ja dziś po zaprowadzeniu dzieci jadę do szpitala zrobić morfologie dla gina bo w najbliższą środę mam przyjść do niego więc trochę tych badań tam mi zlecił więc idę dziś na pobranie krwi .

hej
a my zaspaliśmy :confused: M nie nastawił budzika i 8:30 na zegarku ale za to się wyspaliśmy, więc zamiast we wtorek pójdę dzisiaj z synkiem na bilans 6-cio latka a Majka i tak za godzinę zaczyna więc spoko.

ja nie lubię czytać, już naprawdę musi mnie najść ochota albo co cóż jak córcia nie wyrabia z lekturą to mama pomaga :tak:
Dorota współczuję mdłości :baffled: dobrze że to już za mną, powodzenia na badaniach

Ostatnia edycja:
Hejo :-)

Poziomki wciągajace nie? :p ja ta pierwsza czesc w 4 dni przeczytalam :happy2: ale ja to swirus na punkcie czytania :cool:
Mamcia na pdf czyta 50 twarzy Greya :tak::happy2:

Syn w zerowce, corka na 11 idzie a potem do komornika ide :p trzeba sie rzypomniec bo od pn moze juz zapomnieli... :-D glupio mi tak ale kurde to kasa moja dla dzieci wiec niech rusza te dupy... :no:

hej
poziomki pochwal się co tam czytasz a i wiesz co mój M też nie lubi meczy,
ale za najstarszy syn uwielbia, mecze, teningi, biega, gra w piłke ręcznąi jeździ na rowerze
hapymama dobrze ze trafiliście na dobrego specjaliste i terapia pomogła
monika oby u Was też pomogła
Stefa wybrałaś jakiś zegarek?
Ania bedziesz zadowolona na pewno z tej suszarki,
wczoraj jeszcze jedna moja koleżanka dzowiniła do mnie jaki to model i też ją kupiła,
chyba musze zadzwonić do Electroluxa,ze dzięki mnie sprzedali chyba 8 suszarek, tyle ich już poleciłam
Dorota ja ją mam i jest bardzo fajna
mamcia mój namłodszy był taki ruchliwy w brzuchu i jest do dzisiaj

Wczoraj młodzi poszli wcześnie spać jeden już o 18 drugi po 19,
ja też się wyspałam
dobra biore się do pracy

mamcia- mój też szalał od rana w brzuchu. W ogóle to mówi się że dziecko bywa podobnej aktywności po porodzie, mój szaleje cały wieczór do późnej nocy i od 5 rano już czuję jak się wygina i wypina w brzuchu:-p

Dorota- mdłośći, bleee:baffled: współczuję, nawet nie chcę sobie ich przypominać i cieszę się że to już dawno za mną;-)
Dorota książek fachowych nie czytam, są napisane bardzo ogólnie a nie da się z każdym dzieckiem postępować tak samo, niestety psychologowie też lubią wrzucać wszystko do jednego wora i albo każde dziecko ma autyzm albo adhd albo jeszcze coś innego.

Annaoj- a jakie macie problemy z synem? Ja na leki też bym się nie zgodziła...

leje mi się z nosa i drapie w gardle...fuck!!!

Ostatnia edycja:
happymama u mnie sprawdziło się przy całej 3 , jacy były w brzuchu ( mam na myśli spokojni czy aktywni)
tacy są do dzisiaj

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie a u mnie sie nie sprawdzilo :-p. Syn w pierwszej ciazy byl spokojny, co sie bardzo zmienilo po porodzie. A Lily znowu kopala strasznie a po porodzie byla aniolkiem, jadla i spala a ja stalam nad lozeczkiem i nie moglam sie doczekac az sie obudzi :tak:. A teraz maly szaleje cala noc, bo co sie obudze to kopie :szok:.
Liza po greyu to ja brzuszek nosze :-D:-D:-D (zart oczywiscie). Mam wszystkie czesci ;-). Fajna i bardzo pobudzajaca zmysly ;-).
Happy zdrowka, mnie tez lapalo na szczescie przeszlo bokiem ;).
U nas leje, ciemno jednym slowem do bani :(....

Ostatnia edycja:
Do góry