reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

A jutro juz piatek i znow weekend :szok:
czy Wam te tygodnie tez tak zapierdzielają? :sorry2:
szczerze - nie nadązam.... :cool2:
a po nowym roku pewnie bedzie sie dluzylo... :/ hyh....

reklama
Liza u mnie wczoraj barszcz był, dzieci uwielbiają po 2 razy jadły,
dzisiaj pomidorowa z ryżem
u mnie czas to takie zapiernicza, że często się zastanawiam jaki dzień tygodnia

LENKA biedy synek :-(.

KATE to i ja juz rozumiem bo tez myslalam ze masz 2 dzieci :-).

MAMCIA a mialam pisac Ty swoja Lily nie posylasz do przedszkola? moze od nastepnego wrzesnia?

Jesli chodzi o moje mdlosci to teraz jest super ,mdlosci mam delikatne,mecza mnie kilak minut,kilka wdechow i wydechow,napije sie czegos i jest lepiej a raz na kilka dni zwymiotuje i jest ok, z oliwka i alankiem to byl koszmar :-(.

Ale mnie dzis wymeczyli w tym szpitalu,najpierw jeno labolatorium i pobranie kilka prubek krwi,nastepnie w innym miejscu w szpitalu kolejne probki na przeciwciala.
Przebieglam sie dzis na autobus i juz wiem ze biegac nie moge bo poznie podbrzusze bolalo
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
.Przestalo ale teraz jajnik mi dokucza az sie musze polozyc.
Wrocilam to ogarnelam i mam sie za obiad brac ale nie mam sil,po 13 jade po dzieci,pewnie obiadu nie naszykuje
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
.No nic poleze poki moge moze jajnik mi przejdzie.
Nad ranem mialam mdlosci , a teraz jest ok.

Mnie tez te tygodnie tak zapierniczaja,ale ja to chyba inna jestem ja nie lubie weekendu,wole biegac i latac to tu ,to tam niz wiecznie w domu siedziec hihihih.

Dziewczyny jak mozecie to podajcie linka do tej ksiazki co wlasnie o niej mowicie,jesli sie wogole da poslac takiego linka :-),ja ciemna masa jestem wiec prosze o podpowiedz bo chetnie bym cos takiego poczytala,

Ostatnia edycja:
Dorota moja LIly jest z konca listopada a w uk dzieci urodzone po wrzesniu ida rok pozniej, dlatego Lily pojdzie od nastepnego wrzesnia bo musi miec skonczone 3 latka. Teraz moglaby isc od stycznie ale ja nie chce bo w marcu juz mam termin. Dlatego pojdzie normalnie od wrzesnia :).

mi tez dni uciekaja szybko chociaz przez chorobe Basi jestem unieruchomiona w domu
dzisiaj niwe mialam sil i ochoty na wymyslanie obiadu i poszlam na latwizne ugotowalam makaron wrzucilam trzy puszeczki tunczyka i sos pomidorowy ,wymieszalam i gotowe starszaki po powrocie ze szkoly zjedli ze smakiem i mowili ,ze dobre;-)

Witam się i ja
Teściowa wyjechała...nareszcie cisza, komfort, spokój :-), bo Julia nie szleje, bo rozrabia z nią jak pijany zając :-)
Ja po pracy, tradycyjnie wstałam dziś o 4,50, jutro i pojutrze to samo więc sił i weny brak.
Buziaki dla wszystkich

właśnie położyłam moje dzieci do łóżek.. makabra co się z nimi dziś działo - brak słów... Pisąły dziś list do świetego Mikołaja i zostawiły je na parapecie.. ale specjalnie je dziś nie zabiorę. Zostawię list od Mikołaja, że widział jakie były nie grzeczne i dziś listów nie zabrał, da im jeszcze jedna szansę na poprawę!

ciekawe jaki będzie skutek, ale dawno mnie tak nie wyeksploatowały emocjonalnie jak dziś :wściekła/y:

na dodatek M na rybach jest i oczywiście wszystko na mojej głowie !
Musze wymyślić coś do jedzenia na wieczorną kolację, mamy gości w sobotę - wujostwo M przyjeżdża- a ja kompletnie nie mam pomysłu co zrobić !

Poziomki Ty nadal czytasz??
Mamcia jak piłkarz nadal kopie :)

reklama
Do góry