hej
ania 138 to mojej córce ptaszek urósł
a to przepraszam, zwracam honor i cytat
9 grudnia mam usg w poradni genetycznej to też zapytam co tam widzą zobaczymy co tam wyjdzie
szkołe mamy jakieś z 10 min drogi, ale musi przez ulicę przejść.. naszczęście są światła!
ogórkową robicie z ziemniakami i jajeczkiem drobno posiekanym ?
wiem co czujesz moja córka, tylko że ona ma 9 lat, wraca sama od niedawna i mam podobną drogę ze szkoły tylko że przejście jest bez świateł
więc zawsze ulga jak słyszę puk puk do drzewi
ja robię ogórkową bez jajka a ziemniaczków tak symbolicznie, a śmietankę na talerzu sobie dodajemy bo M nie lubi
Steffa co do śniadania hmmm....no chciał dobrze a wyszło jak zawsze
super że kasa wpadnie, fajna babka że tak się zainteresowała
happy teraz jak byłam w ikei to oglądałam wanienkę, super sprawa, mała i poręczna też sobie ją kupię jak już będzie czas, tylko ja najbliższą mam w Poznaniu lub w Gdańsku więc to cała wyprawa i planujemy tak na koniec marca jeśli będę się dobrze czuła
ale faja impreza Ci się szykuje
aż zazdroszczę
poziomki jak Ty dajesz radę
podziwiam
liza i jak krem? dałaś radę coś zrobić czy lipa?
a tak w ogóle to muszę Was pochwalić jakie wy cukierniczki jesteście, ja po gastronomiku jestem a torty gotowe kupuję w Sowie
zapodajcie kilka przepisów, na kremy bo na biszkopt mam jeszcze ze szkoły, ale tak od A do Z to może też coś ukręcę
mamcia nie pomogę nic z brzuchem bo nie pamiętam jak u mnie było
dorota mnie też bolało podbrzusze na początku i tak się czułam jak na @, trochę mnie to martwiło ale gin mówił że wszystko ok, przepisał mi duphaston rozkurczowo i pomogło, a że on też jest na podtrzymanie to tak się czułam jakoś komfortowo psychicznie