reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madi ja mialam pierwsza ciaze zasniadowa ktora stracilam w 9 tyg.
W uk obojetnie ile mialas cc i porodow sn pierwsze usg jest dopiero miedzy 10 a 12 tyg. Wczesniej oni ciazy nie uznaja.

reklama
hej
straszne tępo pisania macie,
byłam dzisiaj pare spraw z M pozałatwiać i od razu na zakupach
i wyszukałam piżamę na mlodego w Smyku z Disneya za 9,90 zł
promocja prawie jak w UK,
ale jestem padnięta
Stefaa na prawde można miec dzieci tylko jednej płci?? może ja też taki przypadek jestem :rofl2:
poziomnki dzieki za przepis, będe testować w weekend
Dorota dużo płaciłaś za bete
mamcia współczuje
Madi jak ja bym moje dzieci wybudziła ze spania to do wieczora by się darły non stop
anoj kojce zazdroszcze wyjazdów

Ostatnia edycja:
To bylo 10 lat temu, teraz mam 2 zdrowych dzieci i trzecie w drodze, podobno jestem szczezciara bo kobiety dlugo po tym maja problemy....mam nadzieje ze ta ciaze tez donosze szczesliwie i bedzie wszystko dobrze.

Kate.. dobra promocja:-)
muszę ich budzić,jak ich nie budziłam też był wrzask a tak to o 21,30 trójca śpi i wstaje o 7 ej:)

mamcia.. straszne rzeczy...

reklama
Do góry