reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki- no nieźle, masz talent:tak: jak jak coś namaluje to rodzinka boki zrywa:-D

ależ wy produkujecie!!!!!

zmęczona jestem, dzisiaj się nasprzątałam, nalatałam i wymalowałam dwie ściany w pokoju malucha, miał być piękny słoneczny żółty a wyszedł taki bardziej pomarańcz ale całkiem przyjemny i ciepły kolorek i w efekcie końcowym ( po posprzątaniu i umeblowaniu) powinno być fajnie.
Zakupiłam kilka świątecznych prezentów dla dzieciaków i zrobiłam liste do Ikei bo chcemy jechać w piątek... dziewczyny zagoniłam do spania i jeszcze tylko z synem parę stron " Pottera " poczytać muszę.

Misiarska bardzo dlugo się nie odzywa ani u nas ani na bliźniakach ani na kwietniówkach...mam nadzieję że to tylko przez brak czasu.

Dzieki:*

Martwie sie o Misiarska bo ona czesto siedziala na bb:(

Happy czasami cos samo wyjdzie i jest lepiej niz mialo byc;)

Moje sie kapia i zaaz spac bo sa nieprzytomne:D

Annaoj :* dzieki. miala 29 paxdziernika ale nie mam jak suwaczka zmienic

Ostatnia edycja:
Moja beta to 1 164 :-), czyli 5-6 tydzień :-) ,nawet hemoglobina nie taka zła bo 11,4 a norma od 12 :-), miałam gorsza hemoglobine ,naprawdę ta to jak na mnie to rewelacją :-).

Jutro jedziemy zawieść oliwke do szkoly i jedziemy do lekarza ,no będę sie upominać o usg dopochwowe :-).

Poziomki super masz talent :-).

Dorota super wyniki :).
No misiarska cos sie nie odzywa ale na fb chyba sie udziela. Mam nadzieje ze wszystko u niej dobrze.
Moje juz w pizamkach zaraz gasze swiatlo i spac ;).

Mamcia dzięki :-).
Moje już śpią od kilku minut ,a ja idę szukać papiery wszystkie związane z moimi ciazami ,cieciami, chce mieć to wszystko na jutrzejsza wizytę :-).

reklama
Dorota piękna beta:-) a hemoglobinę masz dobrą, gdzie ta anemia? Ja jak miałam anemie to moja hemo spadła poniżej 7 ale ja leżałam tydzień pod kroplówką z żelazem wtedy.

Do góry