reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madi trójca chodzi do żłobka?
pozimki byłam też dzisiaj w 5 10 15 ale nic mi nie wpadło w oko,
kiedyś zrobiłam tam zakupy za niecałe 100 zł a kupiłam 2 kurtki przejściowe, 2 pary kaloszy,
i tenisówki i skarpetki, tez były fajne ceny, ja wiekszośc rzeczy na takich akcjach kupuje
mamcia bedzie dobrze

reklama
Madii no normalnie przesadzili, jedno mozna nie przyjąć ale trójce?????
ale tal poważnie, od wrzesnia muszą ich przyjąc do przedszkola,
mojej koleżance nie przyjecli dziecka do przedszkola, poszła
z mała do burmistrza, wparaowałą prosto do niego, położyła ją na ziemi , dałą pare zabawek
i powiedziała mu że ona idzie do pracy a jak miesjca w przedszkolu nie ma to niech sie burmistrz nia zajmie jak tak rządzi ,
i wiesz co za 5 minut znalazło się miejce w przedszolu

zabrakło nam punktów!!, bo jestem mamą niepracującą:szok:

dobry pomysł miała :-D heheh może w ten sposób miejsce trójcy i sobie pracę załatwię heheheh

aaa co z misiarską??

Najstarszy właśnie mnie męczy swoim czytaniem, tzn. w zasadzie to jest masochizm, bo gdybym nie kazał to by nie czytał:sorry:, no ale on musi ćwiczyć, a ja muszę tego wysłuchiwać:sorry:
Madii na foty czekam. Ale chyba trójcy nie bierzesz ze sobą.
Mamcia będzie dobrze.
Kate niezła akcja, ale czasem desperackie akcje najlepsze.

oki skończył, teraz w rewanżu ja idę bajkę poczytać

madii wyobraź sobie mine władz jak byś im trójce zostawiła do pilnowania,
od razy miejsca w przedszkolu by się znalazły
anoj miłego czytania

1384283445136.jpg

co myslicie?

Załączniki

• 1384283445136.jpg
    1384283445136.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry