reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

annaoj szkolenie powiadasz .. no to się mamuśka wyrwiesz z domu... TY zastanawiasz się nad swoim B jak sobie poradzi a ja zastanawiam się jak Ty sobie poradzisz jak wrócisz do domu :rofl2: fajny temat szkolenia, dział HR to teraz taki na topie.. szkolenie weekendowe czy jeden dzień?
kiedy zamierzasz ze swoim ruszyć ?

mamcia jak Ci paracetamol pomaga to jeszcze nie jest tak źle... to w ramach pocieszenia ..

kate pomysł fajny ale nikt mi jeszcze tam nic nie napisał a ja czekam hehe bo mam pustki w głowie !

reklama
stefaa ludze sie ze paracetamol da rade, i po weekendzie przestanie bolec jak nie to ide do dentysty, bo przeciez nie moge tyle tabletek lykac :zawstydzona/y:.

A ja spać nie mogę, Julia śpi w nowym łóżku. Oczywiście musiałam tam z nią wleźć ale zasnęła bez problemu. Mojego M nie ma, wyjechał i wraca w niedzielę wieczorem a ja czytam BB.
Dorota...tak jestem podekscytowana Twoją ciążą, że chyba nie zasnę dziś :-)

Anna oj...jak Twój najmłodszy? Zdrowy?

Kate18, jakie zdjęcie mam wrzucis na BB? To moje które jest na FB? A ty niezafejsbukowana jesteś?

Mamcia...do dentysty jutro leć, bo od zęba też można dostac jakiegoś stanu zapalnego. Ja leczyłam w ciąży mega dziursko ze specjalnym znieczuleniem

Poziomki...dawaj to zdjęcie całej fryzury !

Marta...mam nadzieje, że humor lepszy, pamiętaj, że za parę miesięcy jeszcze zatęsknisz za ciążą i tym stanem. Zawsze tak jest! Kiedy nam pokażesz swój brzuszek?

Stefaa
...zapomniałam napisać Ci, że jak czytałam Twojego posta i tam napisałaś o dwóch kreskach Doroty i że czekasz na wizytę u gina to ja najpierw odczytałam to że to TY czekasz na wizytę, i że TY też masz dwie kreski:-):-):-)

i oczywiście zapomniałam co dalej miałam komu odpisać więc mówię WSZYSTKIM dobranoc, słodkich snów i owocnej nocy hi hi

Ale tu produkcja ;-)

Marta to czesciej takie drzemki ;-)

Mamcia moszna dobra byla ;-)

Poziomki tys to zadziora ;-)

Dziewczyny a ja obiad dobry zrobilam wszyscy zadowoleni ale dom dzis w rozsypce, takiego lenia na sprzatanie dostalam ;-) jutro nadrabianie mnie czeka ;-) i Shreka z dzieciakami ogladnelismy - uwielbiam takie wieczory :-)

Dorota super :-) gratuluje tak po cichu :-) i trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :-) a ze w szoku to sie nie dziwie jak juz mieliscie sie nie starac na razie ;-)

Poziomki atak norzyczek widze byl ;-) moj syn ostatnio wlosy dopadl ;-)

Ps Dorota to wcale nie blada krecha ;-) jest jak nic :-)
Jutro zajrze na zamk.co by cie zadowolona ogladnac ;-)

Doris a prosze bardzo i nie ma za co ;-)

Kate to obiady swietne ;-)

Annaoj to dla cory zdrowka
Dziury w skarpetkach ;-) pomyslowe nie ma co ;-)

Dobranoc wszystkim :-) spokojnej nocki :-) i sloneczka jutro od rana :-)

dzień Dobry :-)

Ja dziś pierwsza :-)
Julia spała w nowym łóżku, oczywiście obudziła się 3 razy i trzy razy musiałam iść do niej i z nią się położyć więc nocka średnia.
ja dziś do pracy idę na 14, mama przychodzi do Julii i będzie robić gołąbki dla nas, wczoraj moja przyjaciółka upiekła mi sernik więc jestem ustawiona :-)
Czas wstawać i szykować się, potem jakieś małe zakupy i do pracy

To ja druga się witam :-)

Doris Tobie to dobrze.. ;-)
też bym coś zjadła upieczonego .. ale nie wiem czy mi się chce robić i czy czasu mi starczy dziś, po wczorajszym leniuchowaniu ;-)
więc idę się zabierać za coś .. ;-) zaglądnę potem, więc nie naprodukujcie z 20stron :-D

Ja tez sie witam, ale jeszcze spod kolderki :).
Ja wczoraj dopiero po 1 zasnelem, ale mala sie dzis nie budzila to sie wyspalam. Dopiero po 8 przyszly dzieciaki do nas :).
Dzis idziemy na ten pokaz fajerwerek, juz od rana przezywaja i ciagle to slysze. Zab nie bolal dzis w nocy.
No i chyba dzis to tiramisu wkoncu zrobie. Bo mam ochote ;)

Jestem i ja:))
Annaoj odrozniam ale nie wiedzialam ktorej wyciela i szukalam:)
Powodzenia na szkoleniu

Mamcia super ze zab juz nie boli ,moze tak zostanie.
Dobrej zabawy

Zdrowka dla wszystkich chorych

Dorota kiedu do gina?

Iwona ostatnio len to moje drugie imie

Doris super wyzerka u Ciebie. Mysle ze za tydzien tylko raz juz pujdziesz do Julii:)

Kate mmmniam ten obiad:D

Ostatnia edycja:
reklama
Mamcia dzis juz spokojny, wcisnelam mu Jagode z butla do karmienia- Misiuuu onaglowe odwraca i jak ja mam jej butelke trzymac??.... Ojciec piatki dzieci..heh

Do góry