reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
- Misiuuu onaglowe odwraca i jak ja mam jej butelke trzymac??.... Ojciec piatki dzieci..heh
Jakbym mojego M widziala,ta fasolka we mnie to bedzie jego 4 dziecko ,a wychowujac moja oliwke to w sumie 5 dzieci jest a dokladnie taki sam,tzn zrobi ale tak jak ty musze wszystko mu wciskac :-(,nie masz tego czasem dosc ? jak masz gorsze dni to pewnie bardziej cie to wkurza ze on taki nieporadny? jak sobie z tym wtedy radzisz aby nie zwariowac?
Jak widzi kupe to ucieka...:D
Masakra ci faceci hihihihih
Delikatni??...szkoda ze nie sa delikatni jak sami nasraja:p:D
POZIOMKI :-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D:-D

Ja dzis leniwiej,rano cos tam ogarnelam,troche polezalam bo jajnik mnie bolal,o 10 poszlam z dziecmi na spacer i po kolejny test ktory pokazal 2 kreski ( zdjecia na zamknietym ),chwile na spacerku ale dosc zimno wiec w domu siedzimy ,ja na kompie wiec dzieci bajki ogladaja wiec mam spokoj.Zaraz zjem z nimi zupe..Od kilku dni moge caly czas cos jesc :-),wczesniej myslalam ze to na @ :-).

Po zupie babeczki z dziecmi zrobie,pozniej placki z jablkami planuje,dzis mega wielkie sprzatanie sobotnie sobie odpuszczam,ogolnie robie to co zawsze ale spokojniej i staram sie nie zwariowac z moim pedanctwem,fasolka wazniejsza niz czystosc w domu :-)

a mój kupy przebiera:tak:
ale przy olku to chyba tylko to robi jesli chodzi o pielęgnacje

dorota i tu też Ci gratuluje, a co z tego porządku przyjdzie, bałagan i tak zaraz zrobia

ja posprzatałam łazienke i czekam aż olo sie obudzi żeby odkurzac, cos by trzeba upiec ale jakośnie mam pomysłu, może jabłecznik

Tomek przyniósł ze szkoły ulotkę , bedzie prowadzona szkoła futbolu, Antek też się łapie, będa razem w grupie, koszt 55 zł na miesiąc za osobe, 2 razy w tyg trening plus aerobik. I nie mwiem co robić bo oni chcą chodzić, ja też chciałabym żeby chodzili, tutaj nic takiego nie ma żeby zając dzieci, tylko chodzi o dojazdy, aerobik można by odpuscić, jeden trening jest od 17 do 18.30 i wtedy mogłabym jechac z olkiem i i ch zaieźć, a drugi od 18 do 19.30 co mi nijak nie pasuje, bo wtedy olek je kaszkę , kąpanie i cycu. Niby tescoi w ten dzień jedzie na zebranie aa ale to nie nie pokrya tak do konca godzinowo, mogłby ich zawozić a ja bym najwyzej po nich jechała, tylko wtedy m musiałby się spreżać żeby olka pilnować. No i jeszcze kwestie sniegu jak dojdzie to też problem. Nie iwme czy ich zapisywać czy nie

Mamcia to oby jyz nie bolal :-)

Ojj dziewczyny wy to dajecie :-D

Dorota- racja teraz fasolka najważniejsza :-) więc możesz leniuchować i jesteś usprawiedliwiona ;-)

Ja już po zakupach z dzieciakami :-)
kurcze o dziwo grzeczni jak Aniołki- dalej w szoku jestem ;-) lista była, zakupy szybkie, bo tylko to co z listy :p do jednego sklepu tylko nie udało mi się wstąpić bo mi Amelka w samochodzi zasnęła a ja jakoś nie potrafiąca zostawić dzieciaków w samochodzi .. nawet na targ udało nam się wstąpić i choć nic ciekawego nie było to spokojnie sobie pochodziliśmy i pooglądaliśmy i dzieciaki na sam koniec za ta grzeczność dostały po drobiazgu ;-)

a ja kupiłam sobie produkty na szarlotkę, ale czy czas będzie to się okaże ;-)

teraz lecę jeszcze na zamk. oblukać zdj. :-) i uciekam coś robić, bo Klaudia z Patrykiem wyemigrowali na ulicę się bawić a Amelka jeszcze śpi..

Lenka ja bym ich posplala,jak oni chętni :-), a czy dacie radę to nie dowiesz sie czy podolasz jak nie sprobujesz :-).

Iwonko ostatnio dzieci dawaly ci w soboty popalic więc dziś grzeczne :-), ale fajnie tak jak dzieci takie kochane :-).

Ja z dziecmi zajadamy sie babeczkami naszej produkcji :-)

reklama
Dziewczyny odebralam implant z apteki-Jenyyyyyyy!!!!!! Jaka to ma igle:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
M malo nie zemdlal:D

Bylismu na zakupach trraz n plac zabaw do parku:p

Lenka moze Wam sie uda,takie treningi to super sprawa:)

Do góry