reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki kolor świetny ,ja lubie takie odważne kolory i fryzury :-).

Doris właśnie kochana teraz pora na Twoje 2 kreski :-).

Kate cukier na obiad hi :-).

My z M nadal w szoku ,M aż piwo sobie kupił :-). Ja niedowierzam :-). 3 majcie teraz kciuki bardzo mocno aby tylko wszystko dobrze bylo :-).

Madii zaglądaj częściej :-).

Dorota ja wiedzialam, normalnie czulam to :tak:, teraz trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i spokojnie.
Kate cukier i troche makaronu to chyba dziciaki byly zadowolone z takiego obiadu :-).
Zalamana jestem zab mnie tak boli ze masakra :-(....

mamcia boroczku jestem z Tobą... ból zęba to najgorszy ból na świecie jak dla mnie ... z domowych sposobów to kiedyś spirytusem grzebałam w zębie.. na chwile pomagało ale pół twarzy od środka miałam wypalone ;) a paracetamol pomaga ?

hejka
tyle naprodukowałyście:szok:
Alicja znowu przeziębiona:-( Ja jutro szkolenie zaczynam, B sam z dzieciakami, chyba, że moja mama wpadnie, bo tak wspominała. Jeśli nie przyjedzie to nie wiem jak sobie da radę.
Mam nadzieje, że Młoda wydobrzeje do wtorku, ma iść na urodziny koleżanki. Jak nie będzie mogła iść to będzie ryk.
Poziomki chcemy suczkę, ja bym chciała w przyszłym roku dwie kupić, ale B protestuje troszkę. Z Karen niestety nie najlepiej, utyka bardzo, przy zmianie pogody jest gorzej. Dodatkowo pojawiły się problemy z pęcherzem, chwilow przyjmuje antybiotyk, ale coś jest nie tak z cewką, jeśli leki nie przyniosą efektu trzeba sprawdzić czy to nie jakaś nowotworowa sprawa:baffled:
Super kolorek.

Stefaa mam tak samo z włosami, zawsze na jesień wypadają jak szalone.
Iwona mnie się też zawsze łezki kręcą na różnych wystąpieniach Igora.
Marta już niedużo Ci zostało, nic dziwnego, że się nie czujesz najlepiej.
Mamcia do dentysty śmigaj.
poziomki oni zmęczeni są tym, że wogóle są !!!
dobre:-):-)

Ja juz o chlopach gadamy. To cos mi sie przypomnialo.
Pierwsze nasz wspolne swieta Bozego Narodzenia. Pierw poszlismy na kolacje wigilijna do moich rodzicow, bo moja mama ma urodziny w ten dzien i imieniny.
Siedzimy jemy kolacje a moj M nagle wyjezdza tekstem "ale mnie moszna swedzi :eek: ...jezu mysle co on gada, buraka zlapalam i mowie do niego co????? A on sie drapie po uchu i mowi ze moszna go swedzi :D i kto mi powie ze to myslace stworzenia :D :D do dzis sie smiejemy z moszny :)
Mamcia oplułam monitor:-):-)

A! Zapomniala bym! M dal Gabi nozyczki do paznokci bo ocina sobie sama. Niestety obciela tez nogawki w spodniach:mad::mad::mad::mad::banghead:
A i ktorejs blizniaczce wlosy
zabrzmiało, jakbyś ich nie odróżniała;-)
Mój Igor wczoraj bawił się z Alą i Młoda lata bez skarpet, na pytanie czemu nie zakłada, odpowiedziała, że Igor jej dziury wyciął. Niestety nie żartowała:crazy:

Dorota GRATULACJĘ!!

uciekam, dobranoc
pewnie zajrzę po weekendzie dopiero

Biore paracetamol narazie i pomaga no ale wkoncu przestanie pomagac :(....wsciekla jestem normalnie ze tak nagle mnie zaczal bolec :crazy:.
annaoj dziury w skarpetkach :D tez dobre.Jakie szkolenie jutro zaczynasz?
Moje maja zakaz dotykania nozyczek i jestem spokojna ;).

Ostatnia edycja:
reklama
Mamcia jak na ironię losu od kilku godzin i mnie ząb pobolewa,delikatnie ale pobolewa,chyba przez dzisiejsze atrakcje :-). 3 mam kciuki aby ząb przestał boleć . Ja nadal śmieje sie z tej moszny :-).

Annaoj dzięki i powodzenia jutro na kursie i zdrowia dla córeczki :-).
Doris. Dziś testujecie tzn mala testuje nowe łóżko ? Daj znać jak tam :-).

Idę pomału spac ,dobrej nocy wszystkim .

Do góry