reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

A kto Ci karze???
Mowilm Ci ze mieszam mascarpona z ubita na sztywno smietana i tyle mozesz fodac atomat lub likier jak chcesz.
Nasaczam niszlopty najlepiej te podlozne w gozkiej mocnej kawie i przekladam jak tort
Kazda wsrstwe posypuje gozkim kakao.
Ja wogole nie jem i nie daje nikomu surowych jaj

Ostatnia edycja:
reklama
Tak mnie wzielo na slodkie ze szok, leze w lozku i jem paczki :D i popijam cola :/.... Zaczne od tego tirsmisu :). Ja uwielbiam gotowac, a ze nigdy slodyczy nie lubilam to tez nic slodkiego sama nie zrobilam ani nie upieklam :/

Hej
I ja jestem i witam się wieczornie. Niedawno wróciłam z pracy, Julia ma MEGA biegunkę i zastanawiam się czy to jakaś jelitówka cz mój M przesadził z podawaniem jej syropu Lactulosum, bo przez ostatnie dni nie mogła się załatwić.
Ja już jestem przerażona, bo każda jelitówka Julii - a miała już 3 od urodzenia kończy się tygodniowym pobytem w szpitalu, bo ona strasznie szybko się odwadnia. :-(
Lecę do niej bo znów muszę ją przewinąć, pieluchy mi się kończą, mam mało, bo ona ma zakładanego pampersa od wakacji tylko na noc

Ostatnia edycja:
Doris ja mialam to samo 2 dni temu, pierw maly a potem lily po jednym dniu im przeszlo.
Nie wiem co to bylo :/, oby przeszlo malej jak piszesz ze tak szybko sie odwadnia. Ja tez malej na noc pampersa zakladam.

Doris mam nadzieje ze to po syropie i jutro nie bedzie sladu.
Moze kup elektroloty zeby w takich sytuacjach jej dawac.

Mamcia piec czas zaczac:D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale szalejecie z tymi Psami i Ciastami :-), za mną też słodkie chodzi ,ale ja miłości do własnych wypiekow nie mam a chciałabym :-).
Jeśli chodzi o psa to ja kaukaza nigdy nie miałam :-), posiadalam 2 kundle a teraz labradora :-).

Annaoj ,dobrze ze u małej ząbki całe :-), i ze usg bioderek ok :-).
Ja staram sie rozmawiać z alankiem bardzo dużo na temat przedszkola,widzę ze on nawet rozmowy o nim bardzo przeżywa ,wczoraj mówił mi ze nie lubi przedszkola bo mamy tam nie ma,ze płacze za mama,ze nie chce tam chodzić bo są " Siskie " ( tak to ujął ,czytaj wszystkie ) dzieci . On ogólnie jest antyspoleczny więc myślę ze po jakimś czasie sie przełamie i będzie dobrze :-).

Doris ojej szkoda małej ,oby to tylko wina syropu i szybko przeszło ,3 mam kciuki .

Ali mnie obudził ,właśnie zasnął to teraz Oli sie kręci .
Ja już 4 godziny spalam więc już wyspana i zaglądam do was:-).

Ostanio zrobilyscie mi smaka na zapiekanke z ziemniakow,miałam ja wczoraj zrobić ale nie udalo sie ,jutro po przedszkolu zrobię zakupy i ta zapiekanke ,mniam już bym ja zjadła :-).

reklama
dorota piszesz o połnocy i mowisz zes wyspana:szok:
dobrze ze Oliwka dała sobie zbadac oczy, z m juz pogodzona?

a ja uwielbiam piec
coś z tym słodkim jedst na rzeczy bo my wczoraj z Antkiem chruściki smażyliśmy
za tiramisu za bardzo nie przepadam bo nie lubię kawy ale też nie daję żółtek tylko serek i smietana
ananoj dzięki za info, teraz wlasnie podaje mollers tran, moze będzie skuteczny, biedna Alicja , na szczęscie dzieci szybko zapominaja, pochwal się póxźniej psiakiem, a to z tej samej hodowli co Karen?

Doris ale cudne zdjęcie mas na fb :tak:
jak byłam ostatnio w aptece i taka gadka ze ma 3 chłopców, i ta babeczka ze też ma 3 synów i już dorosłych, jednak teraz jej troszkę brakuje córki, ale jak to sama stwierdziła że przecież do 10 nie bedzie próbować, troszkę zazdroszczę tych córeczek:sorry:

Do góry