reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa, marta witajcie w klubie tych wysokich ;-).
U nas rano poszlo gladko, ja wstalam pierwsza, wszystko wyszykowalam i wtedy pobudzilam reszte :tak:. M zostal rano z Lily, to tylko z mlodym szybko wyskoczylam. Oczywiscie wscieklam sie pod szkola bo wszystkie dzieci poprzebierane w lata 60 :wściekła/y:, a my zapomnielismy o tym, i maly w uniformie, ale kilka dzieci tez bylo w uniformach. Zmarzlam na maxa bo niby 7st ale odczuwalna tylko 1 przez ten wiatr brrrrrr.
Teraz byla u mnie kolezanka na kawie poplotkowalysmy troche a teraz trzeba sie brac za sprzatanie :baffled:.
Stefaa ja mam male cycki to musze sie pilnowac na maxa :-p.

reklama
Ja sie ciesze ze wieksza uroslam bo te kg i ciasteczka maja sie gdzie rozchodzic:p

Stefa czesciej na parkiet wskakuj:D

Mamcia wiem ze zimno bo o swicie zmarzla,dobrze ze kurtki pokupowane dla dzieciakow:)

Marta dobrze ze masz co robic,troche sie oderwiesz:)

Sprzatam i konca nie widac. Lily przez weekend wykorzystala nasza nieuwage i wszystkie szyby i lustra jogurtami wysmarowala :banghead:

przespałam sie z młodym chwile i od razu lżej sie czuje:)

steffa to sie usmialam z tych cycków i brzucha

mamcia norbert tez uwielbia wykorzystywac moj moment nieuwagi, mam pomazane ścany, nową tapete (o zgrozo myślałam,że go udusze), dziś wysmarował kase do zabawy czarna farba...i tak ciągle, musiałam dzis troche ściany podmalować,żeby czysciej wyglądały

pziomki przy takim wzrście maja ci sie te kg gdzie upychać

Mi mala o zgrozo nie chce dzis spac, ale zaraz sie szykuje i wychodzimy. Zrobie zakupy i odrazu do szkoly polece po malego l,

Mamcia mi Jagoda wlasnie padla i zanim dotarlam z nia no gore zeby ja polozyc blizniaki porizwalaly mi w pokoju kosmetyki ciuchy nawet papier toaletowy:confused::mad:
Myslalam ze ubije
Sciany mam bez przerwy pomazane:banghead:

Marta nie ma to jak drzemka:)

reklama
Do góry