reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dziewczyny wy macie brygady maluchow :cool2:, domowe przedszkole ;-). Dlatego ja sie nie wychylam ze jednej nie moge ogarnac ;-).
Poziomki a jak wam sie mieszka?

reklama
Starsza sie nie buntowala bo nie musiala walczyc o przetrwanie :-D, moj starszy tez sie nie buntowal bo wszystko mial dla siebie. Mloda juz walczy z bratem ;-). Madii a jak spia dzieciaczki w dzien? Czy juz nie spia?

Ostatnia edycja:
Madi musisz wytrzymać, u mnie też jak się drą to razem w dwóch,
starszy jest dosyć spokojny ( na szczęscie) ale młodszy za dwóch nadrabia
Poziomki też miałam pisać jak Wam się mieszka? dzieci już poszły do szkól i przedszkoli?
mamcia u mnie 3 latek jeszcze śpi w ciągu dnia, nie zawsze ale tak 4-5 razy w tygodniu a młodszy ( ma 20 misięcy)
jeszzce 2 razy dziennie po 2 h, a Twoja najmłodsza jeszcze śpi w ciągu dnia?

hej

madi powtarzaj DAM RADĘ DAM RADĘ :-D, a tak powaznie dużo sił i morza cierpliwości Ci życzę

kate ale ten Twoj najmłodszy dużo śpi, to moj Olek nawet 3 godz w dzień nie spi:baffled:

mamcia wow świetne dynie

dorota dla Oliwki sto lat

Iwona ja też bym przeżywała i to bardzo, mam nadzieję że nie ryczysz po katach ;-):-)

stefa współczuję dentysty, ale co zrobic, jak trzeba to trzeba, u mnie jeden do leczenioa, nie jest źle

liza to pogratulowac synka

poziomki zdolne córy masz

byłam u lekarza, trochę gardło, trochę krtan i trochę ucho, dziś rano stękał że go boli, antybiotyk jest :-( ale dobrze że póki co oskrzela czyste:tak:no i byłam z nim u dentysty, dzielnie siedział

a murzynka to mi prawie całego zeżarli, a ja tylko 2 małe kawałki, przynajmniej w dupsko nie pójdzie , tak mi strasznie wolno waga spada, jeszcze niecałe 3 do tego co było przed ciązą a docelowo chciałabym razem zgubić 7

Mamcia dobrze nam:) Dzieciaki zaklimatyzowaly sie b. szybko
Nam tez sie tu podoba:)

Kate Gabi do szkoly od stycznia a Gocha czeka na odp ze szkoly sportowej

Ja wuciagnelam moje do parku.Jaga kimnela w chuscie a blizniaku sie bawia. Wlasnie Idka robi scene bo spuaca:/

Zadko ale czasami spia w dzien

Lenka oby antybiotyk pomogl i szkoda ze nie obylo sie bez:(
A tak martwilas sie odentyste;)

Ostatnia edycja:
reklama
To dobrze ze wam sie podoba, ja bylam na zakupach i oblecialam z dzieciakami wszytkie sklepy charity, te z uzywanymi ciuchami i zabawkami ;). Ale na placu nie bylam bo zimno jak cholera u nas, brrrrr a mala jeszcze gile ma do pasa.
Obiad mam z wczoraj, teraz leze pod kolderka i sie lenie, jakos mi zimno dzis.
Lenka zdrowka, niestety teraz to okres chorob u dzieci :(
Mi po ostatniej ciazy zostalo 3 kg. Ale maly to wyciaga bo narazie tylko 2 kg na plusie, zapasy mi zabiera :D

Do góry