reklama
Starsza sie nie buntowala bo nie musiala walczyc o przetrwanie , moj starszy tez sie nie buntowal bo wszystko mial dla siebie. Mloda juz walczy z bratem ;-). Madii a jak spia dzieciaczki w dzien? Czy juz nie spia?
Ostatnia edycja:
so_happy
Fanka BB :)
Madi musisz wytrzymać, u mnie też jak się drą to razem w dwóch,
starszy jest dosyć spokojny ( na szczęscie) ale młodszy za dwóch nadrabia
Poziomki też miałam pisać jak Wam się mieszka? dzieci już poszły do szkól i przedszkoli?
mamcia u mnie 3 latek jeszcze śpi w ciągu dnia, nie zawsze ale tak 4-5 razy w tygodniu a młodszy ( ma 20 misięcy)
jeszzce 2 razy dziennie po 2 h, a Twoja najmłodsza jeszcze śpi w ciągu dnia?
starszy jest dosyć spokojny ( na szczęscie) ale młodszy za dwóch nadrabia
Poziomki też miałam pisać jak Wam się mieszka? dzieci już poszły do szkól i przedszkoli?
mamcia u mnie 3 latek jeszcze śpi w ciągu dnia, nie zawsze ale tak 4-5 razy w tygodniu a młodszy ( ma 20 misięcy)
jeszzce 2 razy dziennie po 2 h, a Twoja najmłodsza jeszcze śpi w ciągu dnia?
lenka21*
2+3 = MY
hej
madi powtarzaj DAM RADĘ DAM RADĘ , a tak powaznie dużo sił i morza cierpliwości Ci życzę
kate ale ten Twoj najmłodszy dużo śpi, to moj Olek nawet 3 godz w dzień nie spi
mamcia wow świetne dynie
dorota dla Oliwki sto lat
Iwona ja też bym przeżywała i to bardzo, mam nadzieję że nie ryczysz po katach ;-):-)
stefa współczuję dentysty, ale co zrobic, jak trzeba to trzeba, u mnie jeden do leczenioa, nie jest źle
liza to pogratulowac synka
poziomki zdolne córy masz
byłam u lekarza, trochę gardło, trochę krtan i trochę ucho, dziś rano stękał że go boli, antybiotyk jest :-( ale dobrze że póki co oskrzela czysteno i byłam z nim u dentysty, dzielnie siedział
a murzynka to mi prawie całego zeżarli, a ja tylko 2 małe kawałki, przynajmniej w dupsko nie pójdzie , tak mi strasznie wolno waga spada, jeszcze niecałe 3 do tego co było przed ciązą a docelowo chciałabym razem zgubić 7
madi powtarzaj DAM RADĘ DAM RADĘ , a tak powaznie dużo sił i morza cierpliwości Ci życzę
kate ale ten Twoj najmłodszy dużo śpi, to moj Olek nawet 3 godz w dzień nie spi
mamcia wow świetne dynie
dorota dla Oliwki sto lat
Iwona ja też bym przeżywała i to bardzo, mam nadzieję że nie ryczysz po katach ;-):-)
stefa współczuję dentysty, ale co zrobic, jak trzeba to trzeba, u mnie jeden do leczenioa, nie jest źle
liza to pogratulowac synka
poziomki zdolne córy masz
byłam u lekarza, trochę gardło, trochę krtan i trochę ucho, dziś rano stękał że go boli, antybiotyk jest :-( ale dobrze że póki co oskrzela czysteno i byłam z nim u dentysty, dzielnie siedział
a murzynka to mi prawie całego zeżarli, a ja tylko 2 małe kawałki, przynajmniej w dupsko nie pójdzie , tak mi strasznie wolno waga spada, jeszcze niecałe 3 do tego co było przed ciązą a docelowo chciałabym razem zgubić 7
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia dobrze nam Dzieciaki zaklimatyzowaly sie b. szybko
Nam tez sie tu podoba
Kate Gabi do szkoly od stycznia a Gocha czeka na odp ze szkoly sportowej
Ja wuciagnelam moje do parku.Jaga kimnela w chuscie a blizniaku sie bawia. Wlasnie Idka robi scene bo spuaca:/
Zadko ale czasami spia w dzien
Lenka oby antybiotyk pomogl i szkoda ze nie obylo sie bez
A tak martwilas sie odentyste
Nam tez sie tu podoba
Kate Gabi do szkoly od stycznia a Gocha czeka na odp ze szkoly sportowej
Ja wuciagnelam moje do parku.Jaga kimnela w chuscie a blizniaku sie bawia. Wlasnie Idka robi scene bo spuaca:/
Zadko ale czasami spia w dzien
Lenka oby antybiotyk pomogl i szkoda ze nie obylo sie bez
A tak martwilas sie odentyste
Ostatnia edycja:
reklama
To dobrze ze wam sie podoba, ja bylam na zakupach i oblecialam z dzieciakami wszytkie sklepy charity, te z uzywanymi ciuchami i zabawkami . Ale na placu nie bylam bo zimno jak cholera u nas, brrrrr a mala jeszcze gile ma do pasa.
Obiad mam z wczoraj, teraz leze pod kolderka i sie lenie, jakos mi zimno dzis.
Lenka zdrowka, niestety teraz to okres chorob u dzieci
Mi po ostatniej ciazy zostalo 3 kg. Ale maly to wyciaga bo narazie tylko 2 kg na plusie, zapasy mi zabiera
Obiad mam z wczoraj, teraz leze pod kolderka i sie lenie, jakos mi zimno dzis.
Lenka zdrowka, niestety teraz to okres chorob u dzieci
Mi po ostatniej ciazy zostalo 3 kg. Ale maly to wyciaga bo narazie tylko 2 kg na plusie, zapasy mi zabiera
Podziel się: