anamari82
Fanka BB :)
witaj anamari
ja też byki robię jak piszę, a że zazwyczaj jedna ręką z wijącym się bobasem to i blędy są
a ja mamm 3 chłopców, no i oczywiście wszyscy w koło tak strasznie przeżywali że znowu chłopiec, jak urodziłam pytają się i co jest? to jakby jakaś tragedia była że chłopiec się urodzil, , brak słów
mamcia gratuluję synka, i teraz spokojnie do porodu czekamy
liza przykra sprawa z tym Twoim ex, dobrze że masz obecnego partnera, i zdrókw azyczę
antek jutro do szkoły w końcu, kazde kichnięcie olka mną trzęsię, ja jeszcze smarkam ale już powoli do przodu
a doris piękne zdjęci masz na fb a z m już pogodzona, ale przynajmniej się wyżalilam i trochę jadu wylałam
olo dziś pół roku skończył, wczoraj wracając póxnym wieczorem z obory m wspominałąm tę noc co olka rodziłam, och a już tyle czasu minęło
kupiłam higrometr , wilgotność w pokoju 76-80 % porażka, i jak nie ma być grzyba,
a bo kazdy madrzejszy chce byc
ok,ja bym miała niedosyt mając tylko synów ale nikomu nic do tego czy ma ktos same córki czy samych syów
ja mam znajome które maja tylko synów i takie które maja tylko córki
i mi nic do tego
]płci nie da sie zaplanowac
a Wy macie fb?
jakby któras chciała mnie zobaczyc -mam tam wiekszosc fotek-ale tylko dla tych których mam w zanjomych
jak cos to moge na pw dac link na moje konto