annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Na początek oczywiście Mamartusia GRATULACJĘ!! Najważniejsze, że z Maleństwem i z Tobą ok. Oczywiście w szoku jestem, ale wyobrażam się co przeszłaś Ty, mąż i sąsiadka;-)
Właśnie dzisiaj sobie pomyślałam, że muszę koniecznie na bb sprawdzić czy może nie pisałaś czy Cię "bierzę":-)
Nie zaglądałam, bo się wyrobić nie mogłam. B ma ostatnio zapierdziel i wsio na mojej głowie. Z jednej strony dobrzy, bo kasa będzie, z drugiej ja w "kółko" gonię i jak muszę do sklepu czy coś załatwić to z całą trójką.
Super macie w cywilizowanych i prorodzinnych krajach z lekami dla dzieci
Dorota bardzo się cieszę, że wyniki Oliwki ok. A pytałaś o tą terapię SI? Zdrówka dla dzieciaków.
Misiarska jak po usg??
Poziomki w końcu rodzinka w komplecie.
Szarlotka pewnie, zapraszamy.
Madi ładna waga. Dobrze, że wsio ok.
Mamcia ja też chce pospać do 10:-)
dobra uciekam dzieciakom poczytać
Właśnie dzisiaj sobie pomyślałam, że muszę koniecznie na bb sprawdzić czy może nie pisałaś czy Cię "bierzę":-)
Nie zaglądałam, bo się wyrobić nie mogłam. B ma ostatnio zapierdziel i wsio na mojej głowie. Z jednej strony dobrzy, bo kasa będzie, z drugiej ja w "kółko" gonię i jak muszę do sklepu czy coś załatwić to z całą trójką.
no wydatek niemały, ale frajda teżja praktycznie muszę wszystko kupić bo po obecnych praktycznie nie mam już nic ale nie ukrywam że bardzo się z tego cieszę choć wiem że to będzie mega wydatek
Super macie w cywilizowanych i prorodzinnych krajach z lekami dla dzieci
Dorota bardzo się cieszę, że wyniki Oliwki ok. A pytałaś o tą terapię SI? Zdrówka dla dzieciaków.
Misiarska jak po usg??
Poziomki w końcu rodzinka w komplecie.
Szarlotka pewnie, zapraszamy.
Madi ładna waga. Dobrze, że wsio ok.
Mamcia ja też chce pospać do 10:-)
dobra uciekam dzieciakom poczytać