Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie i
witam również nową mamusię Kate, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilę.
Misiarska...my tutaj czekamy i martwimy się czemu się nie odzywasz....
Martusia...normalnie nie wierzę ;-). Ty dalej bez wyprawki? a do szpitala się spakowałaś? Jak się czujesz?
Pysia..ja prasuję przed ubraniem i wydaje mi się, że ta metoda się u mnie sprawdza
Dorota...udało Ci się wejść na grupę?
Annaoj...a u mnie dla odmiany piękna pogoda dziś, spacerek był prawie 3h, nawdychaliśmy się jodu :-)
Liza...ja tez ostatnio się gubię w odpisywaniu taka tutaj produkcja, muszę mieć otwarte dwa okna tego samego forum :-)
Iwona....kto tam u Ciebie taki zasmarkany? Zdrówka życzę!
Antonia...piękne zdjęcia nam tutaj wstawiasz! Zazdroszczę klimatów!
Happymama...a jak Ty sie czujesz? dzidzia pewnie już kopie mocno. Kiedy masz USG kolejne?
Kate18...Ty masz dwóję dzieci czy masz jeszcze jakież starsze? Bo coś czytałam że starszy syn jeszcze ale nie wiem czy to Ty napisałaś
Monika.....pisz, pisz, opowiadaj co u Ciebie ;-). Jak dzieci?
Madi...jak chłopaki? Mam nadzieje, że biegunka przeszła!
Poziomki...podziwiam Twoja odwagę i zdecydowanie na tak odległa przeprowadzkę na stałe.
Mamcia...co to za film? daj jakiegoś linka
Stefaaa..Ty zakładałaś ten temat...jesteś też tutaj moderatorem czy na innym wątku?
Lenka....jak u Was?
Marta...jak brzuszek? Duży już?
Ania138.....gdzie jesteś?
witam również nową mamusię Kate, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilę.
Misiarska...my tutaj czekamy i martwimy się czemu się nie odzywasz....
Martusia...normalnie nie wierzę ;-). Ty dalej bez wyprawki? a do szpitala się spakowałaś? Jak się czujesz?
Pysia..ja prasuję przed ubraniem i wydaje mi się, że ta metoda się u mnie sprawdza
Dorota...udało Ci się wejść na grupę?
Annaoj...a u mnie dla odmiany piękna pogoda dziś, spacerek był prawie 3h, nawdychaliśmy się jodu :-)
Liza...ja tez ostatnio się gubię w odpisywaniu taka tutaj produkcja, muszę mieć otwarte dwa okna tego samego forum :-)
Iwona....kto tam u Ciebie taki zasmarkany? Zdrówka życzę!
Antonia...piękne zdjęcia nam tutaj wstawiasz! Zazdroszczę klimatów!
Happymama...a jak Ty sie czujesz? dzidzia pewnie już kopie mocno. Kiedy masz USG kolejne?
Kate18...Ty masz dwóję dzieci czy masz jeszcze jakież starsze? Bo coś czytałam że starszy syn jeszcze ale nie wiem czy to Ty napisałaś
Monika.....pisz, pisz, opowiadaj co u Ciebie ;-). Jak dzieci?
Madi...jak chłopaki? Mam nadzieje, że biegunka przeszła!
Poziomki...podziwiam Twoja odwagę i zdecydowanie na tak odległa przeprowadzkę na stałe.
Mamcia...co to za film? daj jakiegoś linka
Stefaaa..Ty zakładałaś ten temat...jesteś też tutaj moderatorem czy na innym wątku?
Lenka....jak u Was?
Marta...jak brzuszek? Duży już?
Ania138.....gdzie jesteś?