reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie i
witam również nową mamusię Kate, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilę.

Misiarska...my tutaj czekamy i martwimy się czemu się nie odzywasz....

Martusia...normalnie nie wierzę ;-). Ty dalej bez wyprawki? a do szpitala się spakowałaś? Jak się czujesz?

Pysia..ja prasuję przed ubraniem i wydaje mi się, że ta metoda się u mnie sprawdza

Dorota...udało Ci się wejść na grupę?

Annaoj...a u mnie dla odmiany piękna pogoda dziś, spacerek był prawie 3h, nawdychaliśmy się jodu :-)

Liza...ja tez ostatnio się gubię w odpisywaniu taka tutaj produkcja, muszę mieć otwarte dwa okna tego samego forum :-)

Iwona....kto tam u Ciebie taki zasmarkany? Zdrówka życzę!

Antonia...piękne zdjęcia nam tutaj wstawiasz! Zazdroszczę klimatów!

Happymama...a jak Ty sie czujesz? dzidzia pewnie już kopie mocno. Kiedy masz USG kolejne?

Kate18...Ty masz dwóję dzieci czy masz jeszcze jakież starsze? Bo coś czytałam że starszy syn jeszcze ale nie wiem czy to Ty napisałaś

Monika.....pisz, pisz, opowiadaj co u Ciebie ;-). Jak dzieci?

Madi...jak chłopaki? Mam nadzieje, że biegunka przeszła!

Poziomki...podziwiam Twoja odwagę i zdecydowanie na tak odległa przeprowadzkę na stałe.

Mamcia...co to za film? daj jakiegoś linka

Stefaaa..Ty zakładałaś ten temat...jesteś też tutaj moderatorem czy na innym wątku?

Lenka....jak u Was?

Marta...jak brzuszek? Duży już?

Ania138.....gdzie jesteś?

reklama
haha:-D dalej nic?

nie no, trochę pozbierałam rzeczy. wózka nie mam, i pieluch.
Do szpitala się jeszcze nie spakowałam, ale kupiłam co potzrebowałam. (chyba).
Ja dużo nie potzrebuję - zazwyczaj wchodzę, rodzę i wychodzę. :-p

Dorota, Doris, dziękuję - fizycznie bardzo dobrze. żadnych dolegliwości tylko brzuch mi ciąży. Ciężko mi tapetować, malować, szpachlować i po schodch chodzić.:baffled:

wrzucę zdjęcie.
IMG_2438.jpg

IMG_2437.jpg

o bosz!!! nie trzeba było robić sobie zdjęcia - dopiero teraz widzę jaki mam opadnięty tyłek!!!!!!:confused2:

Mamcia, u nas też dziś 25st i słoczenko było. my też w UK mieszkamy.

Załączniki

• IMG_2438.jpg
    IMG_2438.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_2437.jpg
    IMG_2437.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Mamartusia... jakie tapetowanie... chyba po to, by szybciej urodzić :-D Tobie teraz nie wolno przecież... odpoczywaj, i wyprawkę szykuj :tak: brzuszek śliczniusi... zgrabny... ja to miałam jednak balon, z obojgiem

Doris, u mnie tak jest, że jak ja już gdzieś uszykowana, a bym nie miała poprasowane, to M akurat to chce ubrać, co nie wyprasowane, no i musi być wszystko w szafie głaciutkie... poza tym, jak mam rano pracę na 7, to on ubiera dzieci, to też muszę mu naszykować ciuchy... a co Ty tak nic o sobie...

Madi, zdrówka dla chłopców... mam nadzieję, że już lepiej :tak:

Antonia, zdjęcia prześliczne... i klimaciki też... :tak:

reszta mamuś, Liza, Lenka, Stefa, Anna oj, Monika, Poziomki, Marta, Iwona, Kate, Misiarska... i reszta, sama nie wiem, kto jeszcze, pozdrawiam :-)

a ja na allegro... muszę Młodej jakąś bluzeczkę kupić, ma tylko białe eleganckie, a do dresu czy spodni nic... i wybieram... a mi się tylko białe podobają... mam taką swoją sprzedawczynię na allegro, fajne ma ciuchy Przedmioty użytkownika stella_w - Strona 6 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już z 5 razy u niej kupowałam :tak:

mamartusia jaki piekny brzuszek :tak:, jaka szczuplutka jestes, super figura :-). No sloneczko nas rozpieszcza ;-), skad z uk jestescie?
Pysia, Doris ja z tych co nie prasuja jak juz trzeba to przed ubraniem M prasuje (tylko prosze sie nie smiac) ;-). Fajne kurteczki dla chlopcow ma ta babka na allegro :tak: i niedrogo.
Misiarska gdzie jestes???????????
Dorota co do tego filmu to jest taki serial nagrywany w uk o porodach, pokazuja rodziny itd. pamietacie taki program w pl " pierwszy krzyk" to jest cos podobnego :tak:. Ja go ogladam na you tube.

obiecałam coś a teraz mam tyle odpisac
no way

mamartusia wstydz się , taki brzuch pokazywac w 9 miesiącu, ja tak wyglądałam w 6
nerwy jednak ze stali, byś się z moim m nadawał, luuuz , na wszytsko przyjdzie pora, ze wszystkim zdąza, a to poxniej ja latam i załatwiam

pysia ja prasuje wszystkie wyjsciowe, takie koło domu nie , bo bym, chyba z zelazkiem spała, a m jak nie dorozniał body od pajaca, tak nie odróżnia do dziś, i jak ma dać rzeczy chłopakom, tozawsze źle da

ale wy macie pogode, , dajcie tego słonca

a cała retszte mocno sciskam

lenka juz wysylam kilka promieni :-). U nas tez M nie odroznia body od pajaca :tak:, bo to przeciez ciazko odroznic :-D:-D:-D. Kiedys pajaca ubral tyl na przod :-D, myslalam ze padne jak to zobaczylam i ta dumna mine ze go ubral :-D.

a ja z kolei namiętnie prasuję każde pranie, nie włożę do szafki jak nie wyprasowane.

pysia - ty na allegro a ja na ebay buszuję:-)

mamartusia- jaki ty masz zgrabniutki brzuszek.:tak:

u nas też dzisiaj bardzo cieply i słoneczny dzień, poszłam z dziećmi na plac zabaw, zabrałam książkę i powygrzewałam się w słoneczku.

Doris- dziękuje, czuję się dobrze, ta pachwina mi ostatnio odpuszcza, może macica poszła trochę do góry nie wiem ale nie czuję już takiego bolesnego ucisku na tego nerwa tylko jak za dużo pochodzę to wtedy.
A maluch wierzga strasznie, wieczorami to daje czadu niesamowicie bo rano to taki leniuszek. Dzieci zachwycone bo wreszcie wyczuwają pod ręką albo przykładają głowy do brzucha. Fajnie:tak:

mamcia- mój pierwszy raz to ubrał pampersa tył na przód i też chodził dumny jak paw ze swojego osiągnięcia:-D

Martusia....piękny brzuszek!!!! A z tymi pośladkami to mnie rozbawiłaś do łez :-)

Pysia...bo u mnie w sumie nic nowego, dalej urlopuję nad morze, spaceruje siedzę, gotuję w sumie to samo co w Szczecinie tylko do pracy nie chodzę, no i jestem bez małolatów, bo zostali w domu ;-)

reklama
Witam!U nas po staremu.Jutro Mikołaj jedzie ze szkoły do innej miejscowości na szkolenie dla dzieci na temat poruszania się bezpiecznie po drodze.Inia cały czas gada po swojemu,nawet śpiewa i jak się sama bawi.Denerwuje mnie to,pytam ją co mówi bo jej nie rozumiem a ona nic.Kurcze do tego listopada muszę czekać jeszcze.
I dzisiaj dostałam @.Nienawidzę ich,pierwszego dnia leje się ze mnie strasznie.To po tej 4tej ciąży,a któraś z Was też tak ma.Podobno im starsza to inaczej jest.Doris,a jak u Ciebie bo Ty tylko 2 lata młodsza.

Do góry