reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
wczoraj padłam, zasnełam razem z dziećmi,
nie pamiętam kiedy mi się tak zdarzyło

Anatonia piękny widok
Iwona miedzy moimi chłopcami jest 19 miesięcy róznicy,
już się fajnie razem bawią, mają zupełnie inne charaktery,
i chyba dlatego tak sie fajnie dogadują,
a jak Twoje dzieci, bawią się już troszkę razem?
Dorota miałam Ci pisać, ze mój najstarszy syn
tez się bardzo długo budził w nocy i płakał,
miał chyba z 10 lat jak mu sie zdarzyło jeszcze obudzić
Zmykam do pracy bo musze troche popracować

reklama
Dorota dobrze że dzień udany :)
oby i dzisiejszy również :)

Kate z moimi i ich zabawami to różnie ;) jak to dzieci ;) ale ogólnie jest ok. najmłodsza przy nich wydaje mi się taka najdoroślejsza jak na swój wiek, bo właśnie bawi się z nimi i już tak mamy nie potrzebuje- to nie to co przy pierwszym dziecku- a ogólnie moja dwójka młodszych bawi się ładniej razem niż z najstarszą- ogólnie Syn to chyba jakieś uczulenie ma na starszą siostrę :p bo np.na spacerze jest super dopóki siostry nie obierzemy, jak już Klaudia z nami to przeważnie diabełek w niego wstępuje- mało kiedy idą sobie razem ładnie, i razem się bawią :p
ale to oczywiście różnie- raz lepiej, raz gorzej, jak to z dziećmi ;) ale bawić razem się potrafią ślicznie jak im się chce ;)

u Mnie zasmarkany dzień :p uciekam dom ogarnąć bo wczoraj znów dzieciaki z sąsiadami się bawiły i wróciliśmy o 20do domu, wcześniej spacery także od 12 nas w domu w sumie nie było- oprócz obiadu :p więc zaległości :p ten bałagan u nas to chyba i sam się robi- w końcu wczoraj nikogo w domu nie było :p

miłego dzionka dla wszystkich oczywiście :)

Hej

Gdzie to slonce? u mnie od wczoraj pada deszcz :////

Nie piszcie tyle bo sie juz pogubilam co do kogo mialam pisac :p
do tego obiad na glowie i dzis mialam toche zalatwiania spraw.... :/ ehhh

Witamy :tak:.
U nas tez dzis ma byc ponad 20st :szok:. Rano jak szlam do szkoly to mgla taka ze nic dalej niz 5m nie bylo widac :shocked2:.
Byly u mnie rano juz 2 kolezanki na kawie :). Kazda z jednym maluszkiem bo starszaki w szkole, torche spokojniej bo tylko 3 dzieci z czego jedno 2 miesieczne. NOrmalnie jak sie spotykamy to jest 8 dzieci :tak:. Obie maja 3 i moja 2.
U nas jest roznica prawie 5 lat a dzieci sie super razem bawia ;-).
Wczoraj wieczorem wkoncu poczulam takie solidniejsze kopniaki :-D, piekne uczucie :tak:.

hejka
od rana na spacer się wybieram i pada, przechodzi, pada:wściekła/y::wściekła/y:
Kurcze mam już dość tej pogody.
Młody wrócił wczoraj zadowolony od kolegi, ma obiecane, że jak będzie grzeczny, to w tym tygodniu jeszcze kolega jego będzie mógł odwiedzić. Musze go jakoś zmotywować, bo ostatnio taki nieznośny:szok:

Poziomki Wy "jasie wędrowniczki" jesteście, więc pewnie za jakiś czas Was najdzie gdzieś dalej w świat wybyć;-)
Stefaa u nas na placu ma niby kolegów, ale Igor nie gra na komputerze, bajek nie daje mu jakiś głupich oglądać i nie zawsze może z nimi wspólny język znaleźć, więc się bardzo cieszę. Z Alicją pewnie będzie za kilka lat jeszcze gorzej dopóki do szkoły nie pójdzie, bo są dwie dziewczynki na placu, ale jedna 2 lata starsza, druga rok i oczywiście tylko jej mówią, że "jest mała" i nie chcą się z nią bawić, jak są we dwie. Może jak mamy w szkole poznam, któraś będzie miała córkę w jej wieku.

Happymama no z tego co pamiętam to Mamartusia chyba miała 6 tygodni po mnie termin, więc już tuż, tuż...
Iwona zdrówka, oby Cię nic nie rozłożyło.
Kate uśmiałam się z dorabiania;-)
Mamcia jak tak więcej dzieci to głośno, ale zwykle spokój, bo sie same sobą zajmują

Mój B co ciąża to miał nadzieje, że będą bliźniaki
idę na spacer, najwyżej nas deszcz do domu przegoni

Hej, witam się tylko, wleciałam do domu na 20 min (mam blisko, to mogę... a co :-D) zaraz lecę znowu, Natala dziś próba w związku z pasowaniem 6latków, ja do 16 w pracy, no to potem pewnie na chwilę wpadnę... prasować miałam wczoraj resztę, i nic nie dałam wieczorem rady... może dziś ... :-D:tak:

Mamcia ja to lubię takie kawki ale niestety u mnie bardzo rzadko sie one zdarzają :-(. Fajna z was gromadka jak wszystkie dzieci są :-), jak urodzisz to w sumie 9 będzie,małe przedszkole :-).

Iwonko leczysz sie kochana ?

Mamartusia bez wyprawki ? Jak sie czujesz tuż przed porodem ?

Ja zmęczona strasznie,poszłam z alim koło 11 a wróciłam o 16 ,pokupowalam różne pirdolki które mnie cieszą najbardziej :-). O 18 idę do kolezanki z klatki obok ,ona fryzjerka ,niech mi coś z wlosami zrobi :-).

reklama
Dorota jest wesolo :tak:, dokladnie samych dzieci bedzie 9 :-D.
My pojedlismy i teraz odpoczynek :tak:, dzieciaki sie bawia a ja chyba obejrze sobie ONE BORN EVERY MINUTE, uwielbiam to ogladac :tak:.
A teraz Was zaskocze u nas jest 27st!!!!!!!!!!!!!!!! Zastanawiam sie czy ja mieszkam w deszczowej anglii???? :cool2: Piekna koncowka lata :-D.

Do góry