reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madii ZDRÓWKA i oby szybko rzeszło&&&&&&&

Lena to bez sensu małe dzieci,pogrzeb kogoś obcego.... ja też bym nie puściła:no:
Była i su..cz wpuściłam bo 600 przyniosła:-p przyda się:zawstydzona/y:

Annaoj odliczam,mało zostało a do mnie i tak jeszcze nie dociera:szok:
Ciekawe czy to ostatni raz jak zaczynam od nowa:sorry:

Co do płci mi wszyscy wmawiają ze mąż zawiedziony że córki same:wściekła/y:

reklama
witam
ja juz po badaniach i lekarzach, od rana jeździłam

poziomki mi tez wszyscy wmawiają, ze
jestem zawiedziona, ze córki nie mam, oni przecież wiedza lepiej
poziomki Ty już na stałe opuszczasz Pl?
ania138 super, ze taka fajna reakcja wszystkich, ja w
2 ciąży brałam Lutheine, tez się koszmarnie po niej czułam
Dorota tak jak piszesz, po 3 chłopcach córka to fajna odmiana by była,
jak by była, ale jak by był 4 chłopiec to tez fajnie, ja się strasznie ciesze, ze mam wszystkie dzieci zdrowe,
to jest dla mnie najważniejsze
Madi zdrówka życze dzieciaczkom,
ja też miałam w tym roku 4 znamiona wycinane
anojkojce najstarszy strasznie się ucieszył,jak się dowiedział, ze bedzie miał
rodzeństwo a jak usłyszał, ze brat to już wogóle był happy
lenka ja dokłądnie tak samo myśle jak Ty, najważniejsze zdrowe dziecko

Ostatnia edycja:
poziomki to taki głupi wiek, przechodziłam to samo z najstarszym, nieważne co powiedziałam
i tak wszystko było źle, ale jak szybko ten wiek przychodzi, tak szybko odchodzi,
aaa i miałam Ci napisac, ze blizniaki to moje marzenie niespełnione, na prawde strasznie chciałam bliźniaki,
ale nie wyszło i szybko "dorabialiśmy" najmłodszego, są prawie jak bliżniacy, nawet jeżdżą na wózku bliźniaczym

czesc laski

podobno w całej Polsce słońce tylko u nas już tydzien leje:cool:

poziomki
powodzenia, na pewno wszytsko sie wam tam poukłada i bedzie wszytsk dobrze, momenatmi co odrobine zazdroszcze....tak jakos po cichu zawsze mi sie marzyło rzucic wszytsko i zaczać od nowa, cos szalonego:rofl2:

madii dla mnie to dalej niesamowite ,że masz trojaczki tak po prostu.....kati ja teraz jak zobaczyam dwie kreski na teście modliłam sie ,żeby tylko nie bliźniaki

ania ciesze sie twoim szczęściem, u mnie bylo podobnie i to mnie jakos tak na duchu podniosło

ja powoli chodze jak słoń, brzuch coraz większy i ciężko mi i jakieś strachy zaczynają mnie brać, to juz tak sie zbliźa szybko a do mnie niedociera jeszcze,że bede mieć takie maleństwo.....

To na tej samej zasadzie ja mam trojaczki:-D Gabi z blizniakami super sie razem bawia:tak:
Ja blizniaki chciaam w 2 cizy, zdazyly sie w 3:sorry:

Marta ja to jestem taki niespokojny duch,musze co jakis czas jakis przewrot zrobic

Ostatnia edycja:
marta24- u ciebie już 30 tydzień, kiedy to zleciało. Dopiero pisałaś że wychodzisz z pierwszego trymestru:tak:
mi też jakoś tak szybko leci a szkoda bo fajnie mi w tej ciąży i chyba pierwsza taka której jeszcze nie mam dość, bo ja ogólnie nie z tych co to uwielbiają stan odmienny.

Kate- dokładnie, najważniejsze że zdrowe, nic tego nie zastąpi.

a mi się generalnie zawsze podobały takie rodziny gdzie przeważa jedna płeć np. 3 synów czy 4 córki. Fajnie tak jakoś.

reklama
poziomki no własnie ja tez nie umiem na tyłku usiedziec, ciagle cos kombinuje i wymyslam:)

happymum a ty dopiero pisałas ze w ciazy jestes a tu juz 20 tydzien:laugh2: czas leci....ja tez nie z tych co lubia w ciazy chodzić,mnie to meczy, ze jestem taka niezdarna a teraz to już nawet seks bleee bo moje pozycje najlepsiejsze nie wchodza w gre:cool:

Do góry